-
April 17th, 2013, 17:08
پاسخ : رونمایی از ورژن جدید nginxpanel ورژن 2
تشکر ویژه از جناب فتاحی بابت خدمات و پشتیبانی عالیشون که تا الان برای چندین سرور من زحمت کشیدند.
سرور هاستینگ من با 8 هسته cpu و 16 گیگ رم با آپاچی لود بالای داشت از زمانی که از سرویس ایشان استفاده می کنم 80% لود از بین رفته و به همین دلیل بروی چندین سرور دیگرم انجینکس ایشان را نصب کرده ام.
ویرایش توسط nima4u : April 17th, 2013 در ساعت 17:16
-
تعداد تشکر ها ازnima4u به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2013 17:08
# ADS
-
April 17th, 2013, 17:26
عضو انجمن
خواهش میکنم . لطف دارید . انجام وظیفه بوده هر کاری واستون انجام دادیم .
موفق و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها ازali_fattahi به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 10:40
سلام
این پلاگین بدون کنترل پنل نصب نمی شود ؟
من نه دایرکت ادمین دارم و نه سی پنل . از وی پی اس و وب سرور nginx برای دانلود استفاده میکنم
-
تعداد تشکر ها از akbar_syberia به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 11:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
akbar_syberia
سلام
این پلاگین بدون کنترل پنل نصب نمی شود ؟
من نه دایرکت ادمین دارم و نه سی پنل . از وی پی اس و وب سرور nginx برای دانلود استفاده میکنم
شما وقتی وب سرور nginx دارید دیگه این به کارتون نمیاد! این پلاگین روی apache نصب می شود.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 13:55
عضو انجمن
بله همونطور که دوستمون توضیح دادن شما وقتی وب سرور رو نصب کردید دیگه نیازی به نصب این پلاگین ندارید .
موفق و پیروژ باشید
-
تعداد تشکر ها ازali_fattahi به دلیل پست مفید
-
April 21st, 2013, 15:15
عضو انجمن
م سعی داشتم از سایتتون بخرم ولی در پرداخت دچار مشکل میشوم و نمیشه پرداخت کرد وخرید تیکت هم دادم لطفا سریعا برسی کنید.
-
تعداد تشکر ها از alidini به دلیل پست مفید
-
April 21st, 2013, 15:32
عضو انجمن
ی

نوشته اصلی توسط
alidini
م سعی داشتم از سایتتون بخرم ولی در پرداخت دچار مشکل میشوم و نمیشه پرداخت کرد وخرید تیکت هم دادم لطفا سریعا برسی کنید.
دوست عزیز شما 10 دقیقه هست تیکت دادید و به تیکت شما جواب داده شد و نیازی به ارسال پست در این تاپیک نیست .
متاسفانه بانک ملت مشکل پیدا کرده که دست ما هم نیست درست کردنش . شماره حساب و شماره کارت دادم تو تیکت ...
-
تعداد تشکر ها از ali_fattahi به دلیل پست مفید
-
April 21st, 2013, 15:40
عضو انجمن
دادا صبح ساعت 6 تیکت دادم اگه زمانشو خوب ببینی چون ای دی و ایمیل و شمااره پیدا نکردم گفتم اینجا بگم شاید باشی
-
-
April 21st, 2013, 15:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alidini
دادا صبح ساعت 6 تیکت دادم اگه زمانشو خوب ببینی چون ای دی و ایمیل و شمااره پیدا نکردم گفتم اینجا بگم شاید باشی
آقا 6 صبح که زدید جوابتون رو هم گرفتید . بعد دوباره تیکت زدید و اینجا پست دادید . لازم نیست اصلا اینجا یادآوری کنید چون به محضی که تیکت بزنید هم واسم میل میاد هم تو گوشیم آلرت میده و در اولین فرصت ممکن هم جواب میدم . پس لطف کنید اینجا یاآور نشید
-
تعداد تشکر ها از ali_fattahi به دلیل پست مفید
-
April 21st, 2013, 15:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali_fattahi
آقا 6 صبح که زدید جوابتون رو هم گرفتید . بعد دوباره تیکت زدید و اینجا پست دادید . لازم نیست اصلا اینجا یادآوری کنید چون به محضی که تیکت بزنید هم واسم میل میاد هم تو گوشیم آلرت میده و در اولین فرصت ممکن هم جواب میدم . پس لطف کنید اینجا یاآور نشید
حالا چرا ناراحت میشی چشم راستی جوابو ساعت 12 فرستادی :دی
-