-
April 20th, 2013, 18:29
پاسخ : لطفا تایپک را بخوانید و بعد سرور مجازی خریداری کنید ..................!!!

نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
سلام
دقت کنید = قصد جسارت یا تخریب ندارم =
جناب استارتر
شما اول خودتونو شرکت برگ هاست معرفی کردید با شماره ثبت
بعدش من و مجید عیسالوی عزیز به شما گوش زد کردیم که توی ایران با کلمات خارجی مثل ( Host - یا هاست ) نمیشه شرکت ثبت کرد بعدش شما هر چی داشتید به همین نام ، شرکتشو حذف کردید
و این یعنی اون بالایی مشتری رو ورداشتن و گولش زدن ...
از یه طرفی هم با حرف هاتون موافقم چون به قول امضاء جناب سجادیه " پنیر مجانی در تله موش یافت میشود "
مشتری میاد بهش میگیم فلان هاست رو داریم میدیم با فلان قیمت میگن :
" چه گرون ( حالا اگه مثلا 2 - 10 تومان گرونتر از جاهای دیگه باشه ) مگه شما چی دارید و.... "
یه مشتری داشتیم 10 گیگ هاست گرفت ماهانه 98 تومان روزی دوبار از سایتش بش بک آپ میدادیم
کاراشو هم تلفنی پیگیری میکردیم
بعدش واسه 30 تومن ارزون تر پاشد رفت روی شرکت XX به 7 روز نرسید اومد گفت از سایت ما بک آپ دارید گفتم مگه چی شد گفت فلان شرکت اطلاعاتمو پرونده
گفتم بله برگشته روی شرکت ما
کیفیت هزینه داره
موفق باشید
باسلام دوست عزیز حالا کسی هم شرکت نداشته باشه داشته باشه فرقی نداره اون احترامی که هر فروشنه به مشتری میزاره معلوم کننده اون هست حالا مگه چی شده حتما سر مردم کلا میزاری که انقدر فشار به شما اومده این تایپک نوشتید .
قصد جسارت یا تخریب ندارم آقای چیز ببخشید دیگه اسمتون نمیدونم .
-
تعداد تشکر ها ازsikbaner به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013 18:29
# ADS
-
April 20th, 2013, 18:31
عضو انجمن
پاسخ : لطفا تایپک را بخوانید و بعد سرور مجازی خریداری کنید ..................!!!

نوشته اصلی توسط
sikbaner
باسلام دوست عزیز حالا کسی هم شرکت نداشته باشه داشته باشه فرقی نداره اون احترامی که هر فروشنه به مشتری میزاره معلوم کننده اون هست حالا مگه چی شده حتما سر مردم کلا میزاری که انقدر فشار به شما اومده این تایپک نوشتید .
قصد جسارت یا تخریب ندارم آقای چیز ببخشید دیگه اسمتون نمیدونم .
تاپیک مارو بخونید بد نیست!!
ما کلاه گذاشتیم سر کسی !
در هر صورت این ری انسر رو برای ما گداشتید؟
-
تعداد تشکر ها از MehrganWeb به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 18:36

نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
تاپیک مارو بخونید بد نیست!!
ما کلاه گذاشتیم سر کسی !
در هر صورت این ری انسر رو برای ما گداشتید؟
نه من می گم چرا بیایم خون خودمون تلخ کنیم حالا کسی اینکار بکنه نکنه چه فرقی دارد مهم احترام هست اگه بیاید داخل تایپیک از این بد بگید از اون بد بگید حتما خودتون یه مشکل دارید که همه رو مشکل دار می کنید .
الان همه مشکل دارن کی مشکل نداره اون این حتی من هم مشکل دارم نباید همدیگر خراب کنیم .
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از sikbaner به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 18:44
عضو انجمن
من که از کسی بد نگفتم!!
اولشم گفتم قصد تخریب یا جسارت ندارم عزیزم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از MehrganWeb به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 18:55

نوشته اصلی توسط
sikbaner
نه من می گم چرا بیایم خون خودمون تلخ کنیم حالا کسی اینکار بکنه نکنه چه فرقی دارد مهم احترام هست اگه بیاید داخل تایپیک از این بد بگید از اون بد بگید حتما خودتون یه مشکل دارید که همه رو مشکل دار می کنید .
الان همه مشکل دارن کی مشکل نداره اون این حتی من هم مشکل دارم نباید همدیگر خراب کنیم .
باتشکر
دوست عزیز ما اومدیم داخل این انجمن دراین تایپیک اومدیم مشکلاتمون و عیب ها مون برطرف کنیم نیومدیم که با هم بحث کنیم .
ارادت
-
تعداد تشکر ها از barghost به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 18:55

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
شبیه اینو چند روز پیش دانیال گردی هم گفت
ملت یه روز میرن تو کاره درگاه واسطه
یه روز میرن تو کاره یافتن گمشده
یه روز میرن تو کاره نصیحت
یه روز میرن تو اخبار لحظه به لحظه زلزله نگاری
بدون شرح

تاپیک پاک شد
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 19:00
منظورم با هیچ کس نیست فقط بخونید ...!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
پيامبر صلىاللهعليهوآله :
مَن كَشَفَ عَورَةَ اَخيهِ المُسلِمِ كَشَفَ اللّهُ عَورَتَهُ حَتّى يَفضَحَهُ بِها فى بَيتِهِ؛
هر كس عيب و زشتى برادر مسلمان خود را فاش كند، خداوند زشتى او را آشكار سازد، تاجايى كه او را در درون خانه اش رسوا سازد.
الترغيب والترهيب، ج 2، ص 239، ح
---------------------------------------------------------------------
-
تعداد تشکر ها ازali-021 به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2013, 01:20
عضو جدید
با سلام من به عنوان کسی که سال هاست داره با وب هاستینگ ها کار میکنه تا حدودی با استارتر موافقم ولی نمیشه کسی که حد انصاف رو رعایت میکنه بگیم سرویش خوب نیست من مجورم نام ببرم الان چون وقتشه من بعد از هاست دی ال که هزینه زیادی رو طلب کرد برای میزبانی مجبور شدم برم روی سرور پارس تقریبا سه ماه تمام روی این سرور بودم اون وقت هم روزی 10 هزارتا ای پی بازید داشت سایتم بعد از سه ماه که دیدن ماندگار شدیم دقیقا تعرفه رو دو برابر کردن :ی منم حقیقتا نداشتم بدم مبلغ زیادی بود اسپانسر از دست رفته بود به خاطر مشکلاتی و اون وقت هم مث الان پاپ باب نشده بود خلاصه اینکه بعده چند روز ایمیل اومد که سرویس شما پاک شده داشتم زهره ترک میشدم حاصل دو سال زحمتم >)) تیکت زدم اقا بک اپو بدید بریم بعده ده دقیقه دیدم یا ابرفرض یه فاکتور 80 تومنی اومد فقط واسه بک اپ !!!!!! کار به جای نرفت منم مونده بودم چکار کنم یهو یادم افتاد که رو هاست دی ال ممکنه هنوز بک اپم م باشه یعنی اون سه ماه بپره هر چی پست و کاربر ثبت نام کرده بودن یه تیکت زدیم 25 تومن بابت بک اپ خواستن خیلی هم تشکر کردم بک اپ رو دسترسی دادن ورداشتم و رفتم رو یه سرویس دیگه با یک پنجم پولی که به سرور پارس میدادم سرویس گرفتم هم پشتیبانیش عالی بود و هم کیفیت سرورش! ختم کلام اینکه سرویس خوب همیشه گرون نیست بستگی به انصاف و انسانیت هم داره موفق باشد
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
-
تعداد تشکر ها از nasrsd98 به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2013, 12:35
حالا یه چیز جالب یکی از فروشندگان عزیر اومده رم 12 گیگ با 6 هسته سی پی یو از هتزنر فروخته به یکی سرور اصلی سرور میبینم سی پی یو 1270 هست که 4 هسته سی پی یو داره !!!!
-
-
December 20th, 2013, 15:02
عضو انجمن
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی

کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
-