-
April 20th, 2013, 13:50
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی ایران با پورت 1 گیگ .

نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
هنوز منتظر
همکار گرامی در حال تماس بودم گفتند دارن تایپ میکنند لطفا منتظر بمانید ممنون. از صبر و شکیبایی شما
-
-
April 20th, 2013 13:50
# ADS
-
April 20th, 2013, 15:02
عضو جدید
حالا چه اهمیتی داره که شما پارتر هستی یا نیستی ، وقتی قیمتت با خود دیتاسنتر کاملا یکی هست ، کسی برای من میتونه توضیح بده ما چرا باید از پارتنر بگیریم ؟
-
-
April 20th, 2013, 16:24
عضو دائم
من هم باهاشون تماس گرفتم اما متاسفانه بعضی چیز ها خوش آیند نبود و از داشتن نماینده هم که گفتند ندارند
ما قصد کولو به تعداد بالا هستیم و هر ماه حدود 10 تا سرور اختصاصی شاید بتونیم اجاره کنیم و کولو هم طبیعتا ماهی یک دونه رو میتونیم اما پورتش رو گفتند یک گیگ است اما من سوالی که دارم این است یک گیگ سرعت دانلود باید چیزی حدود 120 مگ بر ثانیه سرعت دانلود بدهد که این ها 2-3 میگفتند برام باعث تعجب شده است و حتی میگن از پارس آنلاین بیشتر میگیرین اما من خودم به شخصه از پارس انلاین که پرتش 100 است 10 مگ رو خیلی راحت گرفتم وقتی یک دونه مجازی روش ران میکنیم
حالا بگذار ببینیم قرار شده باهامون تماس بگیرند امید واریم که مشکلی نباشد
ممنون که معرفی کردید حتی من قصد دارم یک سری به دیتا سنترشون بزنم و اوضاع رو از نزدیک ببینم مزیت دیتا سنتر های ایرانی همین است !
با تشکر
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 16:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
همکار گرامی در حال تماس بودم گفتند دارن تایپ میکنند لطفا منتظر بمانید ممنون. از صبر و شکیبایی شما
با این سرعت تایپ احتمالا اگه بخوان یه گزارش از دیتاسنتر بنویسن یک سالی طول میکشه.
همیشه سیعی کنید با مشتری صادق باشید.
-
-
April 20th, 2013, 16:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itnserver
CPU: Intel® Core™ i7-2600 Quad-Core
RAM: 16 GB DDR3 RAM
Disk: 2 x 3 TB SATA
LAN: 1 GB
Traffic: Unlimited
ماهیانه :315000 تومان 320000 تومان هزینه اولیه
این آفر از کجا هست؟
-
-
April 20th, 2013, 16:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من هم باهاشون تماس گرفتم اما متاسفانه بعضی چیز ها خوش آیند نبود و از داشتن نماینده هم که گفتند ندارند
ما قصد کولو به تعداد بالا هستیم و هر ماه حدود 10 تا سرور اختصاصی شاید بتونیم اجاره کنیم و کولو هم طبیعتا ماهی یک دونه رو میتونیم اما پورتش رو گفتند یک گیگ است اما من سوالی که دارم این است یک گیگ سرعت دانلود باید چیزی حدود 120 مگ بر ثانیه سرعت دانلود بدهد که این ها 2-3 میگفتند برام باعث تعجب شده است و حتی میگن از پارس آنلاین بیشتر میگیرین اما من خودم به شخصه از پارس انلاین که پرتش 100 است 10 مگ رو خیلی راحت گرفتم وقتی یک دونه مجازی روش ران میکنیم
حالا بگذار ببینیم قرار شده باهامون تماس بگیرند امید واریم که مشکلی نباشد
ممنون که معرفی کردید حتی من قصد دارم یک سری به دیتا سنترشون بزنم و اوضاع رو از نزدیک ببینم مزیت دیتا سنتر های ایرانی همین است !
با تشکر
عیسی لو
درود
اینکه میفرمائید 120مگ باید بدهد که نمیشه.تو خارجش ضریب شیر دارند برای پورت اینجا که ایرانه.
در مورد پاسخ اون مورد که میفرمائید .بنده قبلا اکثر سوالات را به طور دقیق انجام دادم.
این دی سی میگن پورت 1 میدیم اما این پورت برای اینترانت هست و به صورت پورت باز یعنی هر سروری که توانش را داره تا 1000 مگ رو بکشه از سرور که سخته چون اون لینکی که قرار به این سرور پاسخ بده این توان را نداره مگر اینکه از چندین لینک خارج سرور کشش داشته باشه که باز هم بعیده.
و میگن ما فقط 20 مگابیت از پورت را برای اینترنت قرا دادیم.یعنی در بهترین حالت 2 مگابایت دلایلش رو هم دیداس و.... بیان کردند.
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
April 20th, 2013, 16:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
اینکه میفرمائید 120مگ باید بدهد که نمیشه.تو خارجش ضریب شیر دارند برای پورت اینجا که ایرانه.
در مورد پاسخ اون مورد که میفرمائید .بنده قبلا اکثر سوالات را به طور دقیق انجام دادم.
این دی سی میگن پورت 1 میدیم اما این پورت برای اینترانت هست و به صورت پورت باز یعنی هر سروری که توانش را داره تا 1000 مگ رو بکشه از سرور که سخته چون اون لینکی که قرار به این سرور پاسخ بده این توان را نداره مگر اینکه از چندین لینک خارج سرور کشش داشته باشه که باز هم بعیده.
و میگن ما فقط 20 مگابیت از پورت را برای اینترنت قرا دادیم.یعنی در بهترین حالت 2 مگابایت دلایلش رو هم دیداس و.... بیان کردند.
من هم منظورم پورت اختصاصی است
پورت اینترانتشون که 10 است اونطور که گفتند
میگند روی هر سرور دیگر حد اکثر میتوانیم بهتون 70 مگابیت اینترنت بدهیم که روی ای پی محدوده و بنده گفتم خوب شما این رو روی سرور اصلی محدود نید که بنده خودم با روتر و سایر ابزار مانیتورینگ خودم بین کاربرا مدیریت کنم که فعلا داریم سر این موضوع که واقعا یک چیز کوچیکی است حدال میکنیم حالا یا بنده منظور ایشون رو متوجه نمیشم و یا بلعکس
حالا قراره بهم یک سرور ایمیل کنند تست کنم خبرش رو حتما میدهم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
April 20th, 2013, 17:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من هم باهاشون تماس گرفتم اما متاسفانه بعضی چیز ها خوش آیند نبود و از داشتن نماینده هم که گفتند ندارندما قصد کولو به تعداد بالا هستیم و هر ماه حدود 10 تا سرور اختصاصی شاید بتونیم اجاره کنیم و کولو هم طبیعتا ماهی یک دونه رو میتونیم اما پورتش رو گفتند یک گیگ است اما من سوالی که دارم این است یک گیگ سرعت دانلود باید چیزی حدود 120 مگ بر ثانیه سرعت دانلود بدهد که این ها 2-3 میگفتند برام باعث تعجب شده است و حتی میگن از پارس آنلاین بیشتر میگیرین اما من خودم به شخصه از پارس انلاین که پرتش 100 است 10 مگ رو خیلی راحت گرفتم وقتی یک دونه مجازی روش ران میکنیمحالا بگذار ببینیم قرار شده باهامون تماس بگیرند امید واریم که مشکلی نباشدممنون که معرفی کردید حتی من قصد دارم یک سری به دیتا سنترشون بزنم و اوضاع رو از نزدیک ببینم مزیت دیتا سنتر های ایرانی همین است !با تشکرعیسی لو
سلام
از صبح بنده جایگاه بودم
در مورد پارتنتر - هیچ نماینده ای ندارند.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : April 20th, 2013 در ساعت 19:06
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 20th, 2013, 18:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلاماز صبح بنده جایگاه بودمدر مورد پارتنتر - هیچ نماینده ای ندارند.یا حق
من یک سرویس برای تست گرفتم و تست کردم خوبه بد نیست فقط خیلی چیز ها رو محدودیت داریم روش و نمیشه انجام داد
| onlineserver.ir
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 19:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من یک سرویس برای تست گرفتم و تست کردم خوبه بد نیست فقط خیلی چیز ها رو محدودیت داریم روش و نمیشه انجام داد
چه محدودیتی؟
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید