-
April 20th, 2013, 14:48
پاسخ : Export ( خروجی گرفتن ) لیست ایمیل ها و موبایل ها ، اسکریپت virtual freer (رایگان)

نوشته اصلی توسط
bia4sms
سلام
عزیز تعریف کد کوپن برای فرییر میتونید اوکی کنید؟
رایگان ندیدم. ممنون
من این پلاگین رو دارم میفروشم،
تو امضای بنده لینکش هست ،
ولی اینکه به صورت رایگان قرار بدم نمیتونم ، چون چند نفر از بنده خرید کردند و حق اون ها ضایع میشه
http://www.webhostingtalk.ir/f42/76609/
-
تعداد تشکر ها از cooper47 به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013 14:48
# ADS
-
April 20th, 2013, 14:49
پاسخ : Export ( خروجی گرفتن ) لیست ایمیل ها و موبایل ها ، اسکریپت virtual freer (رایگان)

نوشته اصلی توسط
cooper47
درسته بله حق با شماست پس اطلاع خواهم داد ...
-
-
April 20th, 2013, 15:07
عضو انجمن
این اررور را برای من میده دلیل چیه ؟!
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/___/public_html/back/exportexcel.php on line 73
-
-
April 20th, 2013, 17:11

نوشته اصلی توسط
mohsen12
این اررور را برای من میده دلیل چیه ؟!
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/___/public_html/back/exportexcel.php on line 73
فکر کنم مشکل اخرین فایل بود ،
حل شد
دوباره دانلود کنید
-
-
April 20th, 2013, 19:13

نوشته اصلی توسط
cooper47
خیر
با باز کردن لینک اگر وارد پنل شده باشد مستقیما دانلود میکنید
عزیز منظورت اینه دیگه :
site/back/exportexcel.php
برا من صفحه سفید می یاد
-
-
April 20th, 2013, 19:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cooper47
وقتی اس کیو ال هست چه نیازی داره بک اپ گیری جدا انجام شه ؟
اگر این مورد رو متوجه شم طراحی میکنم
سلام وقتی با اس کیو ال انتقال میدی دچار مشکل زیادی میشی اگه بکاپ گیر جدا براش بسازید بهتر هست م نتونستم منتقل کنم این اسکریپت رو با اس کیو ال و دچار مشکل های زیاید شدم خودم.
-
-
April 22nd, 2013, 02:57

نوشته اصلی توسط
alidini
سلام وقتی با اس کیو ال انتقال میدی دچار مشکل زیادی میشی اگه بکاپ گیر جدا براش بسازید بهتر هست م نتونستم منتقل کنم این اسکریپت رو با اس کیو ال و دچار مشکل های زیاید شدم خودم.
چشم روش کار میکنم
-
-
April 22nd, 2013, 19:13
عضو انجمن
ویرایش توسط ipsat : May 3rd, 2013 در ساعت 22:21
دلیل: اضافه کردن توضیحات
-
تعداد تشکر ها از ipsat به دلیل پست مفید
-
سلام
هر کدومو میزتم ارور زیرو میده
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
-
-

نوشته اصلی توسط
ehsan227
سلام
هر کدومو میزتم ارور زیرو میده
Warning: require_once(excel/Classes/PHPExcel.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'excel/Classes/PHPExcel.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/netpayco/public_html/viva/back/exportexcel3.php on line 40
اول فایلی که در پست اول گذاشتم رو دانلود کنید
بعد این فایلی که دوستمون گذاشته رو باش جایگزین کنید
-