با سلام
ما برای شرکت نیاز به یه سایت داربم که ضمن معرفی شرکت بتونیم محصولات جدیدمون رو ،خودمون تو سایت قرار بدیم و گرافیک ونحوه پشتیبانی سایت هم برامون مهم لطفا قابلیت طراحی تون رو به همراه قیمت برام بفرستین . باسپاس
با سلام
ما برای شرکت نیاز به یه سایت داربم که ضمن معرفی شرکت بتونیم محصولات جدیدمون رو ،خودمون تو سایت قرار بدیم و گرافیک ونحوه پشتیبانی سایت هم برامون مهم لطفا قابلیت طراحی تون رو به همراه قیمت برام بفرستین . باسپاس
براتون پ.خ شد
|| ONE DESiGNER||
طراحی حرفه ای انواع قالب PSD و پیاده سازی و انجام کلیه امور گرافیکی به صورت حرفه ای
|| تماس : 09056714755||
با ما تماس بگیرید
سئوتک | مرکز تخصصی خدمات سئو و بهینه سازی وب
سئوتک معتبرترین مرکز سئو در ایران
021-284294 تبلیغات در گوگل
بازاریابی دیجتال - تبلیغات گوگل - بهینه سازی سایت
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی در اسرع وقت بهترین کار - شیک ترین و گرافیکی ترین کارو با سیستم وردپرس انجام میدم در مورد قیمت در صورتی که همکاری متقابل داشته باشیم باهم کنار میایم در ضمن - برنامه نویسی - طراحی - امنیت - سئو و موارد دیگر نیز جزو مواردی هست که به صورت حرفه ای روی پروژه شما پیاده سازی خواهد شد در صورت نیاز با آیدی یاهو که در زیر قرار دارد در تماس باشید با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf
با سلام. در خدمت هستیم(پ.خ ارسال گردید)
شادکام باشید
با سلام .
اطلاعات بیشتر پ. خ شد .
گروه طراحی ایکس سایت ساز
صفحه نخست - گروه طراحی ایکس سایت ساز - طراحی حرفه ای وب سایت - سامانه پیام کوتاه
با سلام و احترام
لطفا با ما تماس بگیرید
خدمات ما:
قیمت توافقی
هاست رایگان
دومین رایگان
پنل اس ام اس + شماره اختصاصی رایگان
پشتیبانی به مدت سال کاملا رایگان
بااحترام
ارزان هاست
با سلام
در صورت نیاز به صورت اختصاصی و گرافیک خیلی خوب بدون می تونیم براتون طراحی کنیم تماس بگیرید 09196292596
درود و وقت بخیر
طراحی تخصصی قالب PSD + تبدیل PSD به وردپرس
گالری من:
www.shahram.me
درباره من:
Shahram Shahbazi: Online Portfolio
تماس با من:
Shahram Shahbazi: Online Portfolio
MY ONLINE PORTFOLIO: WWW.SHAHRAM.ME
برای شما پیام خصوصی ارسال کردم
پیشنهادی دادم که با مبلغی تا 100 هزار تومان، صاحب سایت بشید
کاری که تا به حال انجام دادم
حتی با کمتر از این مبلغ
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)