-
April 20th, 2013, 11:52
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی ایران با پورت 1 گیگ .

نوشته اصلی توسط
hostfire
ممنون از شما خیلی گرونه متاسفانه
بله کمی گرون هست بخاطر اینکه پهنای باند در ایران خیلی گرون میباشد .
-
-
April 20th, 2013 11:52
# ADS
-
April 20th, 2013, 12:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
چه جالب تا تاپیک دیتاسنتر جایگاه باز شد شما یک دفعه شدی نماینده؟
من با دیتاسنتر تماس گرفتم و ازشون سوال کردم گفتم آیا شما پارتنر و یا نماینده فروشی دارید به من گفتند خیر ولی باید اضافه کنم گفتند بعضی مشتری ها هستن میان با یک سرور شروع میکنن و رقم سرور هاشون به مرور بیشتر میشه خب قطعا تخفیف براشون اعمال میشه و میتونن کمتر از قیمت اصلی ما بفروشن (هیچ اشاره ای به داشتن پارتنر نداشتند.)

نوشته اصلی توسط
ourweb
با سلام در مورد نمایندگی میتونید با شماره دیتاسنتر تماس بگیرد به این شماره .
وب سایت شان هنوز کامل نشده وگرنه لینک صفحه ما داده میشد ولی میتونید تماس بگیرید هستند
- فروش: 66974355-021 و بهشون بگید صبا سرور
- و در مورد پهنای باند چقدر نیاز دارید ؟
من تماس گرفتم متاسفانه نماینده ای معرفی نکردند 

نوشته اصلی توسط
hostfire
عزیز جان خوبه شماره دادن ها
ظمنان نگاه کنید متوجه میشید که قیمتشون با دیتاسنتر یکیه! :|
چرا تیکه میندازید؟
-------------
اقا ماهانه 2 ترا بندویچ یا 1 ترا
ولی نه ماهانه هر 100 گیگ 35 تومن!
کسی تیکه ننداخت فقط حس ارضای کنجکاوی بودش
من چند مورد سوال داشتم از این دیتاسنتر با پاسخ برای شما قرار میدم شاید سوال بعضی از دوستان باشه 
1- هزینه پورت اینترانت به چه قیمتی هست؟
- ماهانه ده هزار تومان هزینه پورت اینترانت هست
2- هزینه آیپی؟
- از یک عدد تا شانزده عدد حدود 4500 تومان هر ای پی از شانزده عدد تا 64 عدد 2500 تومان البته ذکر کردند که بعد از 16 آیپی آی پی ها به نام درخواست کننده میشه
3- در صورتی که کسی خودش رو نماینده جایگاه معرفی کنه ما از ایشون خرید کنیم اگر مشکلی فی ما بین اون شخص و ما اتفاق بیفته جایگاه مسئولیت داره در قبال سرویس ما؟
- خیر همون طور که گفتند جایگاه پارتنر و نماینده ای نداره و اگر از شخصی خرید کنید مسئولیت سرویس شما به عهد شخصی هست که ازش خرید کردید و جایگاه مسئولیتی قبول نمیکنه (این سوال من رو از همکارشون پرسیدند کمی طول کشید به من پاسخ بدند)
4- هزینه کولوکیشن و اجاره رک به چه صورت هست؟
هر یونیت به گفته خودشون حدود 125 هزارتومان
---
اپراتور با حوصله به سوالات من پاسخ داد که بسیار راضی کننده بود البته هنوز وب سایتشون کامل نشده اگر دوستان سوالی داشته باشن میتونن با تلفن 66974355 تماس بگیرند و سوال خودشون رو بپرسند.
موفق باشید.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 12:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AmirHosein
من با دیتاسنتر تماس گرفتم و ازشون سوال کردم گفتم آیا شما پارتنر و یا نماینده فروشی دارید به من گفتند خیر ولی باید اضافه کنم گفتند بعضی مشتری ها هستن میان با یک سرور شروع میکنن و رقم سرور هاشون به مرور بیشتر میشه خب قطعا تخفیف براشون اعمال میشه و میتونن کمتر از قیمت اصلی ما بفروشن (هیچ اشاره ای به داشتن پارتنر نداشتند.)
من تماس گرفتم متاسفانه نماینده ای معرفی نکردند
کسی تیکه ننداخت فقط حس ارضای کنجکاوی بودش
من چند مورد سوال داشتم از این دیتاسنتر با پاسخ برای شما قرار میدم شاید سوال بعضی از دوستان باشه

1- هزینه پورت اینترانت به چه قیمتی هست؟
- ماهانه ده هزار تومان هزینه پورت اینترانت هست
2- هزینه آیپی؟
- از یک عدد تا شانزده عدد حدود 4500 تومان هر ای پی از شانزده عدد تا 64 عدد 2500 تومان البته ذکر کردند که بعد از 16 آیپی آی پی ها به نام درخواست کننده میشه
3- در صورتی که کسی خودش رو نماینده جایگاه معرفی کنه ما از ایشون خرید کنیم اگر مشکلی فی ما بین اون شخص و ما اتفاق بیفته جایگاه مسئولیت داره در قبال سرویس ما؟
- خیر همون طور که گفتند جایگاه پارتنر و نماینده ای نداره و اگر از شخصی خرید کنید مسئولیت سرویس شما به عهد شخصی هست که ازش خرید کردید و جایگاه مسئولیتی قبول نمیکنه (این سوال من رو از همکارشون پرسیدند کمی طول کشید به من پاسخ بدند)
4- هزینه کولوکیشن و اجاره رک به چه صورت هست؟
هر یونیت به گفته خودشون حدود 125 هزارتومان
---
اپراتور با حوصله به سوالات من پاسخ داد که بسیار راضی کننده بود البته هنوز وب سایتشون کامل نشده اگر دوستان سوالی داشته باشن میتونن با تلفن 66974355 تماس بگیرند و سوال خودشون رو بپرسند.
موفق باشید.
سلام اقای حسین خان شما صلا با دیتاسنتر حرفی نزدی برای نمایندگی برگشتی گفتی یک سرور دارم از افرانت که از یک شرکت دیگه گرفتم بعد بیام روی سرور های شما اون شرکت بیاد سرور رو ببره شما پولش رو میدید این رو گفتید کی از نمایندگی حرف زدید .
-
-
April 20th, 2013, 12:30
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
-
April 20th, 2013, 12:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AmirHosein
من با شما حرف نزدم دوست عزیز

با شخصی به اسم آقای پناهی صحبت کردم گفتند نماینده فروش و پارتنر ندارد ختم کلام

اگر میگفت نماینده دارن اسم شما رو به من میگفتند

حسین هم نه امیرحسین

بهتره صحبت های من رو درست منتقل کنید

تو تماس تلفنی چند بار پرسیدم نماینده فروش یا پارتنر دارید گفتند خیر
موفق باشید

الان پشتیبان دیتاسنتر میاد و خودش اعلام میکند.
-
-
April 20th, 2013, 12:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ourweb
الان پشتیبان دیتاسنتر میاد و خودش اعلام میکند.
خوشحال میشم
مصطفی چمران
-
-
April 20th, 2013, 12:43
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 12:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
اگر مدرکی موجود باشه ثابت کردنش خیلی آسونه
نگران باشید
فقط کافیه با دیتاسنتر هماهنگ کنید
ولی بهتون پشنهاد می کنم قابلیت ها و ماهیت سرویس دهی خودتون و با مدرک معرفی نمایید
شک نکنید صداقت جلب اعتماد میاره
معذرت میخوام اگر دخالت کردم

شاد باشید
بله ممنون از نظر تان الان با پشتیبان حرف زدم قراره در اینجا اعلام کنند برای دوستان .ممنون
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 13:14

نوشته اصلی توسط
ourweb
بله ممنون از نظر تان الان با پشتیبان حرف زدم قراره در اینجا اعلام کنند برای دوستان .ممنون
بی صبرانه منتظر هستیم..
-
-
April 20th, 2013, 13:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
هنوز منتظر
-