سلام به دوستان
من از ایشون سرویس دارم واقعا میشه گفت پشتیبانیشون 24 ساعته هست مثل شرکتهای دیگه نیسه که الکی مینویسن 24 ساعته اما12 ساعتم نیست
کیفیت وی پی اس شونم نسبت به قیمتشون خوبه
کلا خیلی راضیم ازشون
سلام به دوستان
من از ایشون سرویس دارم واقعا میشه گفت پشتیبانیشون 24 ساعته هست مثل شرکتهای دیگه نیسه که الکی مینویسن 24 ساعته اما12 ساعتم نیست
کیفیت وی پی اس شونم نسبت به قیمتشون خوبه
کلا خیلی راضیم ازشون
ویرایش توسط Eyeless : April 19th, 2013 در ساعت 22:41
دوست گرامی
من الان 1 گیگ رم با حداقل 50 گیگ هارد لازم دارم .
سی پی یو رو هم هر چی دوست داشتید بدید . یه ویندوز سرور 2008 . حقیقتش رو بخواید ما یه مرکز تحقیقات داریم که بعضی از کارهاش از وی پی اس استفاده میکنه .
بودجه کلا 20 هزار تومنه ، قبلا یه جایی بود که ازش سرویس میگرفتیم ، خوب بود اما دیگه خدمات ارائه نمیکنن .
البته 25 تومن فرقی با 20 تومن نمیکنه ، ولی ما نیاز به هارد بیشتری داریم .
آیا شما میتونید تو این زمینه کمکی به ما بکنید ؟؟؟
این سرور رو برای حداکثر فردا صبح لازم داریم ، پولش هم نقدا آماده است
باسلام
پس از ثبت سفارش شما به دلیل اهمیت کاری شما سیستم عامل شما را می توان به صورت تمپلیت (در کمترین زمان ممکن) و یا به صورت سیستم عامل خام(نصب اولیه سیستم عامل) راه اندازی نمود
در مجموع هزینه سرویس درخواستی شما به صورت ماهیانه 30 هزارتومان محاسبه خواهد شد
که همچنان امکان پرداخت فاکتور شما در طی دو مرحله نیز امکان پذیر خواهد بود
در صورتی که به هر دلیلی از سرویس دریافت شده رضایت نداشته باشید هزینه پرداختی عودت داده خواهد شد.
چنانچه خودتان تمایل دارید سیستم عامل مورد نظراتان را نصب نمایید این امکان نیز برای شما تدارک دیده خواهد شد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)