-
April 19th, 2013, 20:31
عضو انجمن
پاسخ : چگونه از پول سود کنیم ؟
مرسی که در این تاپیک درد های مشترک بی پولی رو مطرح کردید و یکم درد دل کردین با سایر دوستان شرکت کننده در تاپیک ولی من به جواب خوبی نرسیدم .
ببینید من می دونم که 600 چیزی نیست من نهایتاً می تونم تا یک میلیون هم ریسک کنم ، در واقع من می خوام با این مبلغ های کم بازار رو بسنجم حتی اگر کمترین سود دهی رو هم داشته باشم تجربه ای عایدم شده که برای سرمایه گذاری های بزرگ می تونم ازش استفاده کنم .
در واقع نمی خوام با تمام پولی که دارم دست به سود دهی و ریسک بزنم می خوام با این مبلغ ها به اصطلاح قلق گیری کنم .
به نظرتون خرید سرور اختصاصی و ارائه وی پی اس به کاربران خوبه ؟ فقط سوالم در قسمت چی پی ان اش هست که شرش منو نگیره ؟
-
-
April 19th, 2013 20:31
# ADS
-
April 19th, 2013, 20:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
UserWht
مرسی که در این تاپیک درد های مشترک بی پولی رو مطرح کردید و یکم درد دل کردین با سایر دوستان شرکت کننده در تاپیک ولی من به جواب خوبی نرسیدم .
ببینید من می دونم که 600 چیزی نیست من نهایتاً می تونم تا یک میلیون هم ریسک کنم ، در واقع من می خوام با این مبلغ های کم بازار رو بسنجم حتی اگر کمترین سود دهی رو هم داشته باشم تجربه ای عایدم شده که برای سرمایه گذاری های بزرگ می تونم ازش استفاده کنم .
در واقع نمی خوام با تمام پولی که دارم دست به سود دهی و ریسک بزنم می خوام با این مبلغ ها به اصطلاح قلق گیری کنم .
به نظرتون خرید سرور اختصاصی و ارائه وی پی اس به کاربران خوبه ؟ فقط سوالم در قسمت چی پی ان اش هست که شرش منو نگیره ؟
دیکته نانوشته غلط نداره. شما تا سن و سالت به 30 سال نرسیده یا ازدواج نکردی وقت ریسک کردن و پول از دست دادنت هست.
اگر درس میخونی، بچسب به درس و پولت رو پس انداز کن. اگر دانشجو هستی پولت رو نگه دار و زیادترش کن که به درد سرمایه گذاری بخوره. با پول کم احتمال شکست هم زیاد تره. 80 درصد شرکت های start-up شکست میخورن. اکثرشون هم سرمایه زیاد دارن.
شما سعی کن از بالاتر شروع کنی. سعی کن برای اول کاری که حتی برای خودت میکنی یاد بگیری که اول بفروشی بعد بخری. با پول کم فقط اعصابت خرد میشه و از کار مستقل زده میشی.
-
تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2013, 20:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
UserWht
با خرید سرور اختصاصی و ارائه وی پی اس پولت می چرخه و گردش داره می ره می آد سودش هم اونقدری نیست که فکر می کنید
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life
-
تعداد تشکر ها ازNikMizban.Com به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2013, 20:52
عضو انجمن
دوستان من عرض کردم که در کار هاستینگ تجربه دارم و در مورد سود دهی و ضرر و زیان دیدم و قبلاً سرور اختصاصی هم داشتم که برای هاستینگ بود فقط البته حرفم برای یک سال و خورده ای پیشه که دلار 1100 تا 1450 میزدن دوستان .بگذریم فقط سوال من در مورد هاستینگ فقط اون شر چیز پی ان اش هست .
من دانشجوی ارشد هستم و کل پس اندازم 10 میلیونه و تو بانک داره خاک می خوره فقط می خوام عیار دستم بیاد و نمی خوام هم ریسک و خطرم برای آینده بمونه
-
-
April 19th, 2013, 20:57
عضو انجمن
این مورد را هم اضافه کنم که فعلاً دنبال یه کار می گردم که وقت های بی کارم رو در اونجا سپری کنم من به مواردی چون
تدریس در غیر انتفاعی ها
تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
تدریس در آموزشگاه ها
فکر می کنم ولی در شهر ما که اکثر غیرانتفاعی ها فک و فامیلی اداره میشه و زیاد جذب نمی کنند . آموزشگاه ها هم متاسفانه خیلی کم می ده اما در مورد علمی کاربردی شنیدم که مراحل داره و می شه درش تدریس کرد اگه کسی مراحلشو می دونه و یا اینکه به جز موارد بالا کار و فکر دیگه ای رو می دونه ممنون میشم مطرح کنه .
ارشد نرم افزار هستم .
-
-
April 19th, 2013, 21:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
UserWht
دوستان من عرض کردم که در کار هاستینگ تجربه دارم و در مورد سود دهی و ضرر و زیان دیدم و قبلاً سرور اختصاصی هم داشتم که برای هاستینگ بود فقط البته حرفم برای یک سال و خورده ای پیشه که دلار 1100 تا 1450 میزدن دوستان .بگذریم فقط سوال من در مورد هاستینگ فقط اون شر چیز پی ان اش هست .
من دانشجوی ارشد هستم و کل پس اندازم 10 میلیونه و تو بانک داره خاک می خوره فقط می خوام عیار دستم بیاد و نمی خوام هم ریسک و خطرم برای آینده بمونه
اون قسمتش اصلآ به شما مربوط نمی شه خیلی حساسین رو این موضوع به فروشنده هاش سرویس ندین
-
-
April 19th, 2013, 21:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NikMizban.Com
اون قسمتش اصلآ به شما مربوط نمی شه خیلی حساسین رو این موضوع به فروشنده هاش سرویس ندین
پس به من مربوط نمیشه که مشتری چجوری استفاده می کنه ؟
اینو از این جهت می پرسم که در این چند سال تجربه خیلی ها رو دیدم که سر این موضوع به گیر افتادن مثل هاست دل و سایر دوستان که بخاطر نوع مصرف مشتری مورد بازجویی قرار گرفتند.
-
-
April 19th, 2013, 21:11
عضو انجمن
سلام . پول رو بزار موسسات اعتباری که سود خوب می ن بلکه یه پولی ماهانه بیاد روش نه اینکه با خرید سکه و سرور و دلار ریسک و ضرر کنید. همیشه برای خرید و ریسک از پول اضافی استفاده کنید نه کل موجودی
-
-
April 19th, 2013, 21:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
UserWht
پس به من مربوط نمیشه که مشتری چجوری استفاده می کنه ؟
اینو از این جهت می پرسم که در این چند سال تجربه خیلی ها رو دیدم که سر این موضوع به گیر افتادن مثل هاست دل و سایر دوستان که بخاطر نوع مصرف مشتری مورد بازجویی قرار گرفتند.
شما فروشنده هستید و مسئولیتی ندارید که مشتری با محصولی که ارائه دادید چه کاری می کنه !
خیلی هم این اتفاق کم می افته !
نگران نباشید
-
تعداد تشکر ها از NikMizban.Com به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2013, 21:12
یه پراید میگرفتی تو این گرونی ها میفروختی با سودش میزدی تو یه کاری فک که خیالتم از هزینه راحت بود به باد نمیره :-
به گمانم هنوزم دیر نیست
-
تعداد تشکر ها از khanihost.com به دلیل پست مفید