نقل قول نوشته اصلی توسط vahid67 نمایش پست ها
رفتم داخل DNS توی ویندوز 2003 بعدش یک Primary Zone درست کردم به نام mydomain.ir و همینطور روی Forward Lockup zone گذاشتم ...
بعدش اومدم توی منوی Forward Lockup Zones بعد روش کلیک راست کردم و گزینه New Host A روی زدم و در قسمت هاست یه NS1 نوشتم و پایینش این شکلی شد NS1.mydomain.ir و IP وی پی اس رو دادم و Add Host کردم دوباره به همین ترتیب یکی دیگه به نام NS2.mydomain.ir درست کردم... حالا مشکلم اینجاست که سایت فقط با این آدرس باز میشه ns1.mydomain.ir و ns2.mydomain.ir ....راستی بعدش اینارو توی پنل دامین وارد کردم ....
خواهش میکنم راهنمایی کنید...

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------

یه مشکل دیگه الان دیدم وقتی با همون ns1.mydomain.ir وارد میشم و روی یک لینک کلیک میکنم صفحه جدیدی که باز میشه توی آدرس IP میاد...

سلام خدمت دوست عزیز

بیشتر مطالب درست بود ولی به جواب دوستمون مربوط نمی شد.

از اونجایی که گفتن ست کردن دامنه روی ویندوز سرور نه چیزایه دیگه مثل cpanel و.......

برای ست کردن دامنه روی ویندوز سرور نیاز به تعریف دو تا ns1,ns2هست .در dnsمنیجر ویندوز سرور هست.
دوست خوبمون ns هاشودرست تعریف کرده فقط چون از wamp استفاده می کنه باید در برنامه wampدامنشو تعریف کنه که اینکارو باید تو فایل \wamp\bin\apache\Apache2.2.21\conf\extra
برنامه httpd-vhosts.conf تغیراتی ایجاد کنی انتهای این فایل ip با دامنه خودتو معرفی بکنی.

با تشکر