صفحه 8 از 19 نخستنخست ... 45678910111218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 183

موضوع: فرار کردن فروشنده

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

پیش فرض پاسخ : فرار کردن فروشنده

پیشنهاد دوستانه به اقای قربانی برای حل این مشکل داون شدن بیش از 200 سایت

1-برای رفع مشکل سرور با hugeserver تماس بگیرید و با توجه به شناخت ایشون از سرور های گیگا و همکاری نزدیک با این دیتا سنتر مطمعنا مشکل شما رو حل خواهند کرد
    2- پاسخگویی به تلفن های خود برای رفع سوء زن و بدبینی مشتریان به شما چون جواب ندادن بدتر از هزار موضوع دیگر هست بهتره یک نوار ضبط شده بر روی تلفن خود بزارید تا اگر کسی تماس گرفت از مشکل بوجود آمده اگاهی پیدا کنه یا اینکه سایت خودتون را به جای دیگر انتقال بدید و اطلاعیه ای قرار بدید که مشکلی بوجود امده و در حال رفع آن هستید
    3- با توجه به تماس با پرشین وهویز که سرور را از این شرکت خریداری نموده اید در جواب اینگونه پاسخ داده اند
    Arezoo Amiri 07:35:09 ق.ظ
    آقای قربانی سرورشون مشکل داره وبرای حل مشکل هیچ اقدامی نکردن

الان دیگر بحث بن شدن و اینجور مسائل نیست . در حدود 1 هفته هست بالای 200 سایت از کار افتاده است و خیلی از نمایندگان شما از جمله افرا سرور . مهر سرور . goldenservices.ir جوابگوی مشتریان نیستند و از نظر ما این یک فاجعه هست که همه دوست داریم به شما کمک کنیم . تا این مشکل به زودی حل بشه . خیلی از مشتریان هنوز اطلاع ندارند که سرور اصلی از شما بوده و شما مسول هستید و با نمایندگان شما تماس میگیرن برای حل مشکل که اونها هم پاسخگو نیستند . نمونه اش رو چند دقیقه پیش که برای رفع مشکلش از ما سوال پرسیده .

یک سوال می تونم بپرسم ؟
    پشتیبانی افرا وب 09:05:14 ق.ظ
    خواهش میکنم بفرمایید

******* 09:06:20 ق.ظ

من 4 تا از سایت های افرادی که براشون طراحی انجام دادم روی سرور فردی بوده که الان نزدیک به یک همته میشه که سرور ایشون از کار افتاده و ایشون هم پاسخگو نیستن

******* 09:06:37 ق.ظ
    می خواستم ببینم راهی برای باز پس گیری دامنه ها وجود داره ؟
    ******* 09:07:14 ق.ظ
    متاسفانه ساکن مشهد هستن و من دسترسی به ایشون ندارم

اینها طی این چند روز مراجعه زیادی به ما داشتند ولی سعی کردیم موضوع را بهشون توضیح بدیم و اطمیمان بدیم که مشکل حل خواهد شد .
    بهتر نیست صادقانه مشکل رو اینجا مطرح کنید اینجا افراد متخصص زیاد هستند که شما رو کمک میکنند تا سرور شما مشکلش برطرف بشه اگر هم میبینید مشکل رفع شدنی نیست یک سرور جدید خریداری نمایید و بک اپ ها رو انتقال بدید . اگر کمکی از دست ما برمیاد بفرمایید تا کمک کنیم . ما هم دوست نداریم این مشکل برای کسی پیش بیاد.
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

2. تعداد تشکر ها ازAfraWeb.net به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن nswir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    180
    تشکر تشکر شده 
    176
    تشکر شده در
    125 پست

پیشنهاد دوستانه به اقای قربانی برای حل این مشکل داون شدن بیش از 200 سایت

1-برای رفع مشکل سرور با hugeserver تماس بگیرید و با توجه به شناخت ایشون از سرور های گیگا و همکاری نزدیک با این دیتا سنتر مطمعنا مشکل شما رو حل خواهند کرد
    2- پاسخگویی به تلفن های خود برای رفع سوء زن و بدبینی مشتریان به شما چون جواب ندادن بدتر از هزار موضوع دیگر هست بهتره یک نوار ضبط شده بر روی تلفن خود بزارید تا اگر کسی تماس گرفت از مشکل بوجود آمده اگاهی پیدا کنه یا اینکه سایت خودتون را به جای دیگر انتقال بدید و اطلاعیه ای قرار بدید که مشکلی بوجود امده و در حال رفع آن هستید
    3- با توجه به تماس با پرشین وهویز که سرور را از این شرکت خریداری نموده اید در جواب اینگونه پاسخ داده اند
    arezoo amiri 07:35:09 ق.ظ
    آقای قربانی سرورشون مشکل داره وبرای حل مشکل هیچ اقدامی نکردن

الان دیگر بحث بن شدن و اینجور مسائل نیست . در حدود 1 هفته هست بالای 200 سایت از کار افتاده است و خیلی از نمایندگان شما از جمله افرا سرور . مهر سرور . Goldenservices.ir جوابگوی مشتریان نیستند و از نظر ما این یک فاجعه هست که همه دوست داریم به شما کمک کنیم . تا این مشکل به زودی حل بشه . خیلی از مشتریان هنوز اطلاع ندارند که سرور اصلی از شما بوده و شما مسول هستید و با نمایندگان شما تماس میگیرن برای حل مشکل که اونها هم پاسخگو نیستند . نمونه اش رو چند دقیقه پیش که برای رفع مشکلش از ما سوال پرسیده .

یک سوال می تونم بپرسم ؟
    پشتیبانی افرا وب 09:05:14 ق.ظ
    خواهش میکنم بفرمایید

******* 09:06:20 ق.ظ

من 4 تا از سایت های افرادی که براشون طراحی انجام دادم روی سرور فردی بوده که الان نزدیک به یک همته میشه که سرور ایشون از کار افتاده و ایشون هم پاسخگو نیستن

******* 09:06:37 ق.ظ
    می خواستم ببینم راهی برای باز پس گیری دامنه ها وجود داره ؟
    ******* 09:07:14 ق.ظ
    متاسفانه ساکن مشهد هستن و من دسترسی به ایشون ندارم

اینها طی این چند روز مراجعه زیادی به ما داشتند ولی سعی کردیم موضوع را بهشون توضیح بدیم و اطمیمان بدیم که مشکل حل خواهد شد .
    بهتر نیست صادقانه مشکل رو اینجا مطرح کنید اینجا افراد متخصص زیاد هستند که شما رو کمک میکنند تا سرور شما مشکلش برطرف بشه اگر هم میبینید مشکل رفع شدنی نیست یک سرور جدید خریداری نمایید و بک اپ ها رو انتقال بدید . اگر کمکی از دست ما برمیاد بفرمایید تا کمک کنیم . ما هم دوست نداریم این مشکل برای کسی پیش بیاد.
    انصافا زیباترین پاسخی بود که دیدم !
    خداییش خیلی کیف کردم وقتی این پاسخ جناب افراوب رو یددم ! تشکر خالی کافی نبود !
    گر بار گران بودیم رفتیم.....

اگر نامهربان بودیم رفتیم.....

5. تعداد تشکر ها از nswir به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

Exclamation پاسخ : فرار کردن فروشنده

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh نمایش پست ها
    یعنی دیگه تو هاستینگ نیست؟
    من هم به طور غیر مستقیم از این وبرنگ ضربه خوردم که منجر به از دست دادن 4 مشتری شد (اول کارم بود)
    با این افراسرور هم همکاری متقابلی داشتن
    یکی دیگر مهر سرور (Hugeserver) بود.(اینو وبرنگ گفت)
    دیگری هم...
    وقتی درخواست بک آپ کردم از من خواستن بندر هاستینگ رو هک کنم بعد با یک رکب از رو سرورشون فرار کردم
    (قضیه پراندن آی دی افرا سرور هم همین بود)
    ----------------------------------------------------------
    خلاصه من یه پیشنهاد دارم کسی بخواد آفر بزاره قبلش باید به تایید مدیران برسه ؟
    جز قوانین انجمن بشه

با سلام خدمت شما.
    ببخشید می‌خواستم بدونم منظور کلی‌ شما از این پست چی‌ بوده؟ کلا گنگ حرف زدین.چند تا درخواست دارم.
    ۱. نوشته رو وقتی‌ که می‌نویسید یک بر برای خودت بخون، ببین چیزی ازش میفهمید، بعدش پست کنید.
    ۲. لطفا کامل و دقیق و با مدرک حرف بزنید. اینکه فرمودید mehrserver در داخل پرانتز hugeserver یعنی‌ چی‌؟ اینکه گفتید وبرنگ گفت یعنی‌ چی‌.
    لطفا دقت کنید، که hugeserver تحت نظر شرکت ثبت شده در آلمان کار می‌کنم و بعضی‌‌ها در این فروم اسم واقعی‌ شرکت و مشخصات ثبت آن را هم میدونند، و mehrserver و یا همون آقای سامان یکی‌ از همکاران ما هستند، که ط آشنایی بنده با ایشون در طیّ ساله پیش ایشون رو دعوت به همکاری کردم چون که میدونستم از خیلی‌ از کسانی‌ که در این انجمن فعالیت میکنند بیشتر از سرور و مورد آن سر در میارند، و چون که به یک امین در ایران هم نیاز داشتیم ایشون رو انتخاب کردیم. پس گفت خود را اصلاح کنید و اگر چیزی در مورد مساله شرکت ما نمیدانید، لطفا بین نکنید. در ضمن اینکه چند اسم را پشت سر هم آوردید و گفتید فلانی‌ و .. همکار. اینطور نیست، این آقای afraserver که برای دوست خوب ما شرکت afraweb هم مشکل ایجاد کرده بود در چند روز اخیر. با همکاریشون با وبرنگ آبروی کل هاستینگ ایران را خدشه در میکنند.
    من نمی‌خوام که خودم رو اینوسط قاطی‌ کنم، ولی‌ جناب آقای وبرنگ شما همونی نبودید که چند ماه پیش هم مشکل داشتید و باز هم همین رفتد بچه گانه رو نشون دادید ؟ بعدش بده چند روز اومدید و فقط تهمت بستی به بچه‌های این فروم ؟؟؟ برای هیچ کدوم هم دلیل نیاوردی. حتا یکی‌ از تهمت هات. این بر هم با این حرکت بچه گانه خودت داری همه رو بی‌ آبرو میکنی‌. اگر سرور اصلی‌ مشکل داره، با دیتا سنتر تماس بگیر، با ۵۰ یورو برات حال مشکل می‌کنن، مگر اینکه ۵۰ یورو نداشته باشی‌ ؟؟
    لطفا به کاربر‌هات رسیدگی کن، و یا اینکه به اینها بفهمون که چی‌ کار داری میکنی‌. الان حدود ۱۰ تا از مشتری‌های شما که نمی‌خوام اسمشونو بگم هر روز دارن پی‌ اام میدان که من براشون از دیتا سنتر فایل‌هاشون رو پس بگیرم

اگر خودتون نمیتونید کاری کنید، شناس سرور رو بده من من بککوپ‌های مردم رو بهشون بدم البته اگه بک آپ و یا هارد‌ای وجود داشته باشه هنوز

7. تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    180
    تشکر تشکر شده 
    176
    تشکر شده در
    125 پست

nswir, afraweb.net, aminzadeh, arashdn, ™starhost, bestserver.ir, eparsdata.net, hugeserver, h_zaman06, imizban, nikan, pardishosting, parsibox, sabadata, smseifi, usefee
    چرا این دوستان وارد قضیه نمیشن؟
    .....................................
    که انگار چند ثانیه قبل از اینکه این پست رو بزنم وارد شدن !
    ویرایش توسط nswir : February 2nd, 2010 در ساعت 21:10

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    35
    تشکر شده در
    24 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nswir نمایش پست ها
    خب والا چی بگیم .
    اگر که ما هم یه چیزی بگیم مشکل این 200 تا مشتری حل میشه ؟
    من از ایشون هیچ شناختی ندارم .
    الکی هم گناه کسی رو نمیشورم و ترجیح میدم که توی این بحث شرکت نکنم .
    موفق باشید .

تشکر تشکر کرده 
    180
    تشکر تشکر شده 
    176
    تشکر شده در
    125 پست

منظورم کسانی بود که بولد کردمشون !

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

والا ماها وارد بحث نشیم بهتره.اینطور که پیش میره این اقای وبرنگ داره تمام هاستینگا و نمایندگی ها رو با هم درگیر میکنه..اینهمه مدت نمیدونم چرا منتظر چی نشستید. بک اپتون رو بگیرید برید رو سرور دیگر.که من احتمال میدم اصلا بک اپ و... هیچی دیگر وجود نداره و این همه حرف الکی هست.و احتمالا مشکل جدی تر از این حرفهاست.اگر هم سرور رو راه بندازند با این آبروریزی هیچ مشتری رو سرورش نمیمونه. پس بک اپ رو بدند خلاص.که بازم من فکر نمیکنم بک آپی در کار باشه
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

ببخشید یه سوال

البته بی ادبی نباشه ولی میشه بفرمایید چه ارتباطی به شما داره ؟ و منظورتون از این ارسال چی بود ؟

واقعا منظور شما رو از این پست تون متوجه نشدم !

13. تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

سلام دوست عزیز.

من یا همکاران ما و یا کسانی‌ دیگه چه کاری از دست ما بر میاد؟ وقتی‌ که شناس سرور رو نداریم و یا اگه هارد‌ای وجود نداره یا اینکه سوخته و یا اینکه مشکلی‌ دیگه هست و یا اینکه اصلا بک آپ داشته باشند یا نداشته باشند. بنده و همکاران چه کاری میتونیم بکنیم. ؟

عضو جدید sayehost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

متاسفانه بعضی از دوستان کاری کردن که وقتی به مشتری حرف راست هم میزنی باور نمی کنه و دوست داره دروغ بشنوه

ان شائ الله مشکل حل میشه !!!!
    [CENTER][B]گروه میزبانی سایه
    http://shg.ir
    فروش استثنایی سرور مجازی لینوکس
    به همراه تست

16. تعداد تشکر ها ازsayehost به دلیل پست مفید

صفحه 8 از 19 نخستنخست ... 45678910111218 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)