با سلام خدمت شما.
ببخشید میخواستم بدونم منظور کلی شما از این پست چی بوده؟ کلا گنگ حرف زدین.چند تا درخواست دارم.
۱. نوشته رو وقتی که مینویسید یک بر برای خودت بخون، ببین چیزی ازش میفهمید، بعدش پست کنید.
۲. لطفا کامل و دقیق و با مدرک حرف بزنید. اینکه فرمودید mehrserver در داخل پرانتز hugeserver یعنی چی؟ اینکه گفتید وبرنگ گفت یعنی چی.
لطفا دقت کنید، که hugeserver تحت نظر شرکت ثبت شده در آلمان کار میکنم و بعضیها در این فروم اسم واقعی شرکت و مشخصات ثبت آن را هم میدونند، و mehrserver و یا همون آقای سامان یکی از همکاران ما هستند، که ط آشنایی بنده با ایشون در طیّ ساله پیش ایشون رو دعوت به همکاری کردم چون که میدونستم از خیلی از کسانی که در این انجمن فعالیت میکنند بیشتر از سرور و مورد آن سر در میارند، و چون که به یک امین در ایران هم نیاز داشتیم ایشون رو انتخاب کردیم. پس گفت خود را اصلاح کنید و اگر چیزی در مورد مساله شرکت ما نمیدانید، لطفا بین نکنید. در ضمن اینکه چند اسم را پشت سر هم آوردید و گفتید فلانی و .. همکار. اینطور نیست، این آقای afraserver که برای دوست خوب ما شرکت afraweb هم مشکل ایجاد کرده بود در چند روز اخیر. با همکاریشون با وبرنگ آبروی کل هاستینگ ایران را خدشه در میکنند.
من نمیخوام که خودم رو اینوسط قاطی کنم، ولی جناب آقای وبرنگ شما همونی نبودید که چند ماه پیش هم مشکل داشتید و باز هم همین رفتد بچه گانه رو نشون دادید ؟ بعدش بده چند روز اومدید و فقط تهمت بستی به بچههای این فروم ؟؟؟ برای هیچ کدوم هم دلیل نیاوردی. حتا یکی از تهمت هات. این بر هم با این حرکت بچه گانه خودت داری همه رو بی آبرو میکنی. اگر سرور اصلی مشکل داره، با دیتا سنتر تماس بگیر، با ۵۰ یورو برات حال مشکل میکنن، مگر اینکه ۵۰ یورو نداشته باشی ؟؟
لطفا به کاربرهات رسیدگی کن، و یا اینکه به اینها بفهمون که چی کار داری میکنی. الان حدود ۱۰ تا از مشتریهای شما که نمیخوام اسمشونو بگم هر روز دارن پی اام میدان که من براشون از دیتا سنتر فایلهاشون رو پس بگیرم
اگر خودتون نمیتونید کاری کنید، شناس سرور رو بده من من بککوپهای مردم رو بهشون بدم البته اگه بک آپ و یا هاردای وجود داشته باشه هنوز![]()