جاي تقدير داره
سيستم خوبي به نظر مياد
جاي تقدير داره
سيستم خوبي به نظر مياد
خبر فوری : دوستان بعضی از همکاران به بنده توضیح دادن که سرویس دهندگان Kerio به صورت دقیق نمیتوانند مدیریت اکانت های خود را انجام دهند ظاهرا اکانتینگ خود کریو فاقد Expiration و موارد کامل میباشد زیرا لازم بذکر است در حالت کنونی ماژول (سرویس شبکه های مجازی) دارای این امکان میباشد که مدیریت را همراه با هشدار دهنده تاریخ انقضاء حساب انجام دهد ولی بنده در نظر دارم مستقیما ماژول رو به خود بانک اطلاعاتی کریو وصل کنم در صورتی که برنامه نویسی توسعه دهنده در این زمینه اطلاعاتی داره که اکانتینگ کریو بر چه اساسی کار میکند بنده حاظرم این امکان رو هم به ماژول شبکه مجازی اضافه نمایم.
v-p-n.jpg
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
و اینم GIT Hub مخصوص برای قسمت های سورس باز سرورالایت : https://github.com/Kambiz-Asadzadeh/serverelite
ماژول نویسی / توسعه زبان / پلاگین نویسی رو بنده در این قسمت هم در اختیار توسعه دهندگان خواهم گذاشت ... البته بازهم یاد آوری میکنم خواهشا این تاپیک رو جزو مهمترین تاپیک ها قرار دهید زیرا واقعا من همین بتونم سیستم رو توسعه بدم چون میخوام به کمک شما عزیزان سیستم رو در معرض دید غیر ایرانی ها نیز قرار بدم در (Nanosoftco.Com) ولی خوب اصلا وقتتتتتت نمیکنم ... دست تنهایی نمیشه![]()
اینم صفحه ای که در ویکی پدیا براش ایجاد کردم :البته برای توسعه این صفحه هم نیاز به همکاری خواهد بود...
ویکی پدیا : Serverelite - ویکیپدیا
دوستان کسی از ویکی پدیا سر درمیاره ؟
هرچی مینویسم حذف میشه خیلیییی پیچیدست !![]()
خودش حذف نمیشه عزیز
کاربران حدف میکنن به این دلیل که میگن تبلیغاته :
این صفحه حذف شدهاست. در زیر سیاههٔ حذف و انتقال این صفحه نمایش داده شدهاست.
- ۱۹ آوریل ۲۰۱۳، ساعت ۱۵:۱۵ Mehran (بحث | مشارکتها) Serverelite را حذف کرد (ع۱۱: تبلیغات واضح)
- ۱۹ آوریل ۲۰۱۳، ساعت ۰۸:۱۹ جواد (بحث | مشارکتها) Serverelite را احیا کرد (۴ نسخه احیا شدند)
- ۱۹ آوریل ۲۰۱۳، ساعت ۰۷:۵۰ جواد (بحث | مشارکتها) Serverelite را حذف کرد (ع۱۱:تبلیغاتی: محتوای صفحه این بود: 'سرورالایت یا همان سروربرگزیده تنها نرم افزار قدرتمندی میباشد که از طرف نانوسافت ...' (و تنها ...)
- ۱۹ آوریل ۲۰۱۳، ساعت ۰۷:۱۸ جواد (بحث | مشارکتها) Serverelite را حذف کرد (ع۱۱:تبلیغاتی: محتوای صفحه این بود: «{{حذف سریع|بدون منبع، و مشکوک به نداشتن سرشناسی است}} سرورالایت (سروربرگزیده) - ...)
والا منم کسی رو نمیشناسم اونجا
فقط این بار سعی کنید از سیستمون تعریف نکنید، فقط معرفی کنید
در ضمن سعی کنید با این کاربر ارتباط برقرار کنید و موضوع رو توضیح بدین:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%...88%D8%A7%D8%AF
ویرایش توسط maadsoft : April 22nd, 2013 در ساعت 20:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)