-
April 16th, 2013, 00:07
-
-
April 16th, 2013 00:07
# ADS
-
April 16th, 2013, 00:34
عضو دائم
پاسخ : فروش ویژه ی ریسلر و (مستر ریسلر) ایران با کنترل پنل دایرکت ادمین با سرعت بسیار بالا
ببخشید این یعنی چی؟
سرور ایران دارای اپتایم 99.99 درصد تضمینی و کانفیگ اختصاصی
من خیلی وقته سرور ایران کار نمیکنم.چون تا الان گارانتی آپتایم 99.99 برای سرور ایران ندیدم..این گارانتی شما به چه صورت هست؟ آیا خسارت داده میشه در صورت قطعی؟
-
-
April 16th, 2013, 09:54
پاسخ : فروش ویژه ی ریسلر و (مستر ریسلر) ایران با کنترل پنل دایرکت ادمین با سرعت بسیار بالا
نوشته اصلی توسط
delta
ببخشید این یعنی چی؟
من خیلی وقته سرور ایران کار نمیکنم.چون تا الان گارانتی آپتایم 99.99 برای سرور ایران ندیدم..این گارانتی شما به چه صورت هست؟ آیا خسارت داده میشه در صورت قطعی؟
در صورتی که اپتایم زیر ۹۹ درصد بره بله خسارت هم داده میشه ولی خب بالای ۹۹ درصد ممکنه مشکل هایی پیش بیاد که از کنترل من و تیم پشتیبانی خارج باشه و مجبور بشیم سرور رو ریبوت کنیم
ویرایش توسط ariansafaei : April 18th, 2013 در ساعت 09:03
-
-
April 18th, 2013, 09:07
فروش ویژه همچنان ادامه دارد
سرویس الفا مستر ریسلر هم راه اندازی شد برای دریافت قیمت میتوانید همین جا مطرح نمایید و پهانی باند درخواستیتون را اعلام کنید
ویرایش توسط ariansafaei : April 18th, 2013 در ساعت 10:09
-
تعداد تشکر ها از ariansafaei به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 10:11
درود
تمامی محصولات در سایت ادد شدند میتوانید سفارش دهید
تحویل در کمتر از ۶ ساعت انجام میشود و در صورت انلاین بودن من یا همکاران در کمتر از ۲ دقیقه
سرویس هاست پربازدید و هاست اختصاصی از ایران هم ادد شد میتوانید در سایت سفارش دهید
-
-
April 18th, 2013, 10:11
99% با 99.99% خیلی فرق داره
توی ماه حدوده 4 ساعت اختلاف دارن فکر کنم
حساب کنید دیگه
-
-
April 18th, 2013, 11:04
نوشته اصلی توسط
speedy
99% با 99.99% خیلی فرق داره
توی ماه حدوده 4 ساعت اختلاف دارن فکر کنم
حساب کنید دیگه
بله خودمم میدونم ولی بعد از رد شدن از 99 درصد خسارت داده میشه نه 99.9 درصد
لطفا کامل بخونید متن رو ممکنه مشکلاتی پیش بیاد که از دسترس من و همکارانم خارج باشه
درسته سریع رسیدگی میشه ولی خب تا بیاد درست بشه ممکنه 1 یا 2 ساعت طول بکشه که این از اپتایم کم میکنه
یا برای مثال وب سرور nginx که نصب شد باید سرور ریستارت میشد تا وب سرور کامل بالا بیاد خب برای همچین کاری که به نفع یوزر هم هست 100 درصد هیچ شرکتی نمیاد خسارت بده
-
-
April 18th, 2013, 11:14
بله درسته .
پس گارانتی 99% دارید . بالا نوشته بودید 99.99% . در صورتی که دیتاسنتر ها 99.9 درصد گارانتی می کنن. در صورتی که از این میزان کمتر بشه خسارت میدن
-
-
April 18th, 2013, 11:22
نوشته اصلی توسط
speedy
بله درسته .
پس گارانتی 99% دارید . بالا نوشته بودید 99.99% . در صورتی که دیتاسنتر ها 99.9 درصد گارانتی می کنن. در صورتی که از این میزان کمتر بشه خسارت میدن
من گارانتی میکنم اپتایم از 99.9 درصد پایین نمیاد ولی اگه اومد وقتی از 99 درصد کمتر شد خسارت میدم
الان که اپتایم 100 درصد هست
فعلا که پارس انلاین به ما برای اپتایم کمتر از 99.9 خسارتی نمیده حالا نمیدونم شما کدوم دیتاسنترو میگید
-
-
April 18th, 2013, 11:44
تا الان 3 تا عدد گفتید . 99% و 99.9% و 99.99% .
شما فکر کنم معنی گارانتی رو دقیق نمیدونید. وقتی میگید من رو این آپتایم گارانتی میدم. یعنی دارید تعهد میدید و وقتی تعهد میدید باید به هر نحوی جبران خسارت کنید. حالا چه با یک شکلات چه با پرداخت خسارت چه با برگش پول چه ....
وقتی شما میگید من زیر 99% خسارت میدم، یعنی آپتایم گارانتی شده شما 99% هست نه 99.9% یا 99.99%
گارانتی
فرهنگ فارسی معین
[ فر. ] (اِ.) تعهد سازنده یا فروشندة کالا درقبال خریدار برای ارائه خدمات پس از فروش در طی مدت مشخص ، ضمانت ، تضمین . (فره ).
-