-
April 17th, 2013, 23:29
سوال در مورد سرور مجازی برای دانلود و آپلود
سلام دوستان
من چندتا سوال دارم خواهشا دقیق جواب بدید گیج نشم.
من برای سایت فیلمم میخوا سرور مجازی بگیرم برای دانلود و آپلود فیلم که تو سایت قرار بدم.
میخواستم بپرسم وقتی سرور گرفتم چه نرم افزارایی روش نصب کنم واسه دانلود و آپلود؟
و سوال مهمتر اینکه من یه سرور مجازی داشتم واسه فروش چی پی ان ازش استفاده میکردم. وقتی با مرورگر اکسپلورر که رو خود سرور نصب بود میخواستم مثلا یه سایت رو باز کنم تیکه ای سایتو باز میکرد و اصلا سرعت باز کردن سایت خوب نبود..حالا میخوام بدونم من مثلا یه سرور مجازی بگیرم باید واسه دانلود و آپلود از مرورگر تو سرور استفاده کنم؟اگر اینجوری باشه که باید یک روز کامل بایستم تا سایت بالا بیاد!!!
خواهشا نحوه دانلود و آپلود رو دقیق توضیح بدید ممنون میشم.
-
-
April 17th, 2013 23:29
# ADS
-
April 18th, 2013, 00:10
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد سرور مجازی برای دانلود و آپلود
برای این که از سرور مجازی برای دانلود و اپلود استفاده کنید نیاز است که iis که بصورت پیش فرض است را فعال نمایید .
برای این که دانلود کنید می توانید از اسکریپت های لیچ استفاده نمایید .
-
-
April 18th, 2013, 02:01

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
برای این که از سرور مجازی برای دانلود و اپلود استفاده کنید نیاز است که iis که بصورت پیش فرض است را فعال نمایید .
برای این که دانلود کنید می توانید از اسکریپت های لیچ استفاده نمایید .
میشه یکم توضیح بدید؟تا جایی که من میدونم iis برای وقتیه که من بخوام از سرورم به عنوان هاست دانلود استفاده کنم ولی من نمیخوام فایلارو تو هاردم نگه دارم و میخوام تو مثلا یه آ\لود سنتر دیگه ای آپلود کنم.
برای دانلود هم که میگید با این اسکریپت چطوری باید دانلود کرد؟میشه یکم دقیق توضیح بدید من آماتورم آخه:-
-
-
April 18th, 2013, 08:45
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز سرعت باز شدن صفحات وب به مقدار سی پی یو و مقدار رم و سیستم عامل شما بستگی دارد.هرچه این منابع بیشتر باشد سرعت عمل شما نیز بالا خواهد رفت.
البته شما میتوانید از فایرفاکس استفاده کنید و با استفاده از افزونه فایلهای فلش و تصمایر رو مسدود کنید که لود صفحات در سررو بالا بره./
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
April 18th, 2013, 10:36
ممنون از شما میشه یه شرکتی که وی پی اس خوب واسه دانلود و آپلود ارائه بده معرفی کنید....با قیمت مناسب نه این قیمت های نجومی که بعضی شرکتا میدن....ممنون
-
-
April 18th, 2013, 10:55

نوشته اصلی توسط
armin2afm0056
ممنون از شما میشه یه شرکتی که وی پی اس خوب واسه دانلود و آپلود ارائه بده معرفی کنید....با قیمت مناسب نه این قیمت های نجومی که بعضی شرکتا میدن....ممنون
تو بخش درخواست سرور مجازی تاپیک بزنید. اینجا آفر ممنوع هست
-
-
April 18th, 2013, 11:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armin2afm0056
میشه یکم توضیح بدید؟تا جایی که من میدونم iis برای وقتیه که من بخوام از سرورم به عنوان هاست دانلود استفاده کنم ولی من نمیخوام فایلارو تو هاردم نگه دارم و میخوام تو مثلا یه آ\لود سنتر دیگه ای آپلود کنم.
برای دانلود هم که میگید با این اسکریپت چطوری باید دانلود کرد؟میشه یکم دقیق توضیح بدید من آماتورم آخه:-
خوب این اسکریپت به راحتی نصب میشوند و شما ان را می بایست در پوشه مورد نظر ای ای اس بریزید
اگر هم خواستید ما می توانیم انجام دهیم
در بخش اموزشی سایت ما هم یک اموزش دراین باره موجود است
-
-
April 18th, 2013, 18:22

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
خوب این اسکریپت به راحتی نصب میشوند و شما ان را می بایست در پوشه مورد نظر ای ای اس بریزید
اگر هم خواستید ما می توانیم انجام دهیم
در بخش اموزشی سایت ما هم یک اموزش دراین باره موجود است
میشه لینک این آموزش رو بدید چون آموزش زیاد داره من نمیدونم کدومه....بعد یه سوال این اسکریپت کارش چیه؟چطوری میشه باهاش دانلود کرد؟
-