-
April 17th, 2013, 18:38
پاسخ : تعهد نامه ایرنیک
بله چیز خاصی نیست اما امان از وقتی که بخوان گیر سه پیچ بدن من مشخصاتم رو کامل کامل در پنل ایرنک وارد نکرده بود بعد موقعی که مدارک دادم تازه گفتن مشخصات صاحب شناسه با صاحب مدارک هموخونی نداره و به هزار بدبختی خواستم بگیرم که بعد رمز محرمانه رو خواستن ازم و هزار دنگ و فنگ دیگه که بعد از سه چهار روز تلاش مدوام موفق نشدم و کلا بیخیال ثبت دامنه شدم
-
-
April 17th, 2013 18:38
# ADS
-
April 17th, 2013, 20:23
عضو دائم
اگر در نام دامنه از کلماتی مثل نام کشور اشخاص معروف نام شهر و مواردی که معرف چیزی هست این تعهد نامه رو میگیرن
مثلا etc . . . malezi avini babol iran tehran mosadegh
-
تعداد تشکر ها از allbert به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2013, 21:24
عضو جدید
حالا این بار باز خوبه فقط تعهد خواستن.
چند وقت پیش خواستم دامین mahaan.ir رو ثبت کنم که ازاد بود، موقع تایید دامنه گفتن که ثبت این دامنه فقط برای سازمان میراث فرهنگی وگردشگری مجازه و تایید نکردن، بعدشم دامنه ازد نشد و وقتی whois میکنی میگه تحت شرایط خاص قابل ثبته.
نمیدونم ماهان چه ربطی به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری داره البته انگار خودشون هم وقتی من خواستم ثبت کنم به این نتیجه رسیدن که به سازمان میراث فرهنگی مربوطه!
-
-
April 17th, 2013, 22:06
عضو دائم
واقعا خیلی مسخره هست
دو تا دامین اومدم ثبت کنم ازم مدارک میخوان جهت ثبت
irnic.png
خیلی مسخرس
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2013, 00:48
عضو انجمن
سلام
آقا تعهد چیز خاصی نیست بیشتر جنبه رفع مسئولیت برای خودشون هست ما هم دادیم ففها شد هیچ مشکلی نیست .
شماره تماس : 77395636-021
09123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
-
April 18th, 2013, 00:57
عضو انجمن
پس چرا برای ما گیر ندادن ما دامنه
tcispors رو ثبت کردیم چیزی نخواستن حتا دامنه khz-tci رو چیزی نگرفتن
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 10:49
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 12:10
عضو انجمن
الان دیگه واسه همه دامنه ها تعهد میخوان من 3 تا دامین ثبت کردم برای همشون در انتظار تایید زده بود ، دیگه ارسال مدارک اجباری شده
بعد ارسال مدارک به من ایمیل زدن کد ملی اشتباه یه تعهد نامه هم بابت کد ملی ازم گرفتن
الان چند روزه منتظرم ، فکر کنم میخوان بیان تحقیقات محلی ، خدا کنه همسایه ها در موردم چیزای خوبی بگن
-
تعداد تشکر ها ازbaranblog به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 12:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
baranblog
الان دیگه واسه همه دامنه ها تعهد میخوان من 3 تا دامین ثبت کردم برای همشون در انتظار تایید زده بود ، دیگه ارسال مدارک اجباری شده
بعد ارسال مدارک به من ایمیل زدن کد ملی اشتباه یه تعهد نامه هم بابت کد ملی ازم گرفتن
الان چند روزه منتظرم ، فکر کنم میخوان بیان تحقیقات محلی ، خدا کنه همسایه ها در موردم چیزای خوبی بگن

سه تا دامین پشت سر هم میخواستم مدرک برای هر سه تاشون میخواد سه تا اسم مختلف
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 13:18

همه شرکتهای دنبا فکرو ذکرشون اینه که چه جوری فروش محصولاتشون رو بیشتر کنن.اینا کنفرانس میزارن چه محدودیت هایی بزاریم فروشمون کمتر بشه
-
تعداد تشکر ها ازshingo به دلیل پست مفید