-
March 18th, 2013, 14:52
فروش ویژه ی نوروز 92 مستر ریسلر و ریسلر سی پنل و دایرکت ادمین 50 % تخفیف دایمی
درود
فروش ویژه ی نوروزی ای ار بست هاست اغاز شد .
امکانات :
* قالب capri
* اپتایم 100% / اپتایم سرور ها | بخش پشتیبانی هاستینگ برتر ایرانیان* 3 روز تست رایگان
* دی ان اس اختصاصی
* قابلیت ریستور فول بکاپ توسط ریسلر یا مستر ریسلر
* پشتیبانی 24/7/365
* نصب رایگان whmcs بر روی تمامی سرویس ها
* طراحی قالب اختصاصی با 50 درصد تخفیف
* ماژول رایگان ساخت اتوماتیک ریسلر برای whmcs
و...
ویرایش توسط ariansafaei : April 6th, 2013 در ساعت 15:08
-
تعداد تشکر ها از ariansafaei به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2013 14:52
# ADS
-
April 13th, 2013, 18:20
پاسخ : فروش ویژه ی نوروز 92 مستر ریسلر و ریسلر سی پنل و دایرکت ادمین 50 % تخفیف دایمی

نوشته اصلی توسط
gidgid
درود
لطفا آی دی بنده رو ادد بفرمایید
niloufarane_com
سپاس
درود ای دی زیر رو ادد کنید
ariansa_tm
با موبایل هستم نمیتونم ادد کنم
ممنون
-
-
April 14th, 2013, 10:59
پاسخ : فروش ویژه ی نوروز 92 مستر ریسلر و ریسلر سی پنل و دایرکت ادمین 50 % تخفیف دایمی

نوشته اصلی توسط
ariansafaei
درود ای دی زیر رو ادد کنید
ariansa_tm
با موبایل هستم نمیتونم ادد کنم
ممنون
ادد شدید
سپاس
-
-
April 14th, 2013, 16:40

نوشته اصلی توسط
gidgid
ادد شدید
سپاس
ممنون شما هم ادد شدید
-
-
April 15th, 2013, 23:48
-
-
April 16th, 2013, 18:05
کیفیت مستر ریسلرتون خیلی پایین هست و با وردپرس سازگار نیست و با آپلود سنتر هم سازگار نیس! از جهت اینکه هیچ چیز بین mySQL و سرور رد و بدل نمیشه متاسفم! سمنان هاست...
منتظر رفع مشکل هستیم !....
-
تعداد تشکر ها از mammad_n4 به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 22:18

نوشته اصلی توسط
mammad_n4
کیفیت مستر ریسلرتون خیلی پایین هست و با وردپرس سازگار نیست و با آپلود سنتر هم سازگار نیس! از جهت اینکه هیچ چیز بین mySQL و سرور رد و بدل نمیشه متاسفم! سمنان هاست...
منتظر رفع مشکل هستیم !....

از نظر وردپرس درسته ولی کیفیت پایین نیست و سرعت سرور بالا هست
اگر سرور رو مانیتور کرده باشید اپتایم رو هم میبینید که 99.99 درصد هست
با اپلود سنتر سازگار هست و شما میخواهید لیچر راه بندازید که خلاف قوانین هست
قسمت اخر حرفتون خیلی جالبه
سایت اصلی ما هم روی همین سروره ارور مای اسکیو ال میده ؟
-
-
April 17th, 2013, 17:37

نوشته اصلی توسط
ariansafaei
از نظر وردپرس درسته ولی کیفیت پایین نیست و سرعت سرور بالا هست
اگر سرور رو مانیتور کرده باشید اپتایم رو هم میبینید که 99.99 درصد هست
با اپلود سنتر سازگار هست و شما میخواهید لیچر راه بندازید که خلاف قوانین هست
قسمت اخر حرفتون خیلی جالبه
سایت اصلی ما هم روی همین سروره ارور مای اسکیو ال میده ؟
سلام.
۱. خب این که وردپرس روی سرورها کار نکنه که خیلی بد هست. و مشکل بسیار بزرگی به نظر میرسه. این طور نیست؟
۲. میشه لطفا بگید که محدودیت در چه حدودهایی هست؟ مثلا ۱۰۰ گیگ استفاده، ۵۰ گیگ استفاده؟ بیشتر؟ کمتر؟
۳. در ضمن یه چیزی که آدم رو اذیت میکنه این هست که به نظر میرسه سایتتون هنوز به صورت کامل آماده نیست.
۴. آیا شما شرکت ثبت شده هستید؟
۵. این خیلی خیال آدم رو راحت میکنه که دوستان زیاد و قابل احترامی دارن شما رو تایید میکنن. اما بهتر نیست گفته بشه که شما چند وقت هست دارین سرویستون رو میدین؟
۶. آیا شما انتقال رایگان از دایرکتادمین دارین؟ تعداد اکانتها هم اصلا زیاد نیست. حداکثر ۴۰ تا هستن.
خیلی ممنون
ویرایش توسط smhnaji : April 17th, 2013 در ساعت 17:39
-
-
April 17th, 2013, 20:07

نوشته اصلی توسط
smhnaji
سلام.
۱. خب این که وردپرس روی سرورها کار نکنه که خیلی بد هست. و مشکل بسیار بزرگی به نظر میرسه. این طور نیست؟
۲. میشه لطفا بگید که محدودیت در چه حدودهایی هست؟ مثلا ۱۰۰ گیگ استفاده، ۵۰ گیگ استفاده؟ بیشتر؟ کمتر؟
۳. در ضمن یه چیزی که آدم رو اذیت میکنه این هست که به نظر میرسه سایتتون هنوز به صورت کامل آماده نیست.
۴. آیا شما شرکت ثبت شده هستید؟
۵. این خیلی خیال آدم رو راحت میکنه که دوستان زیاد و قابل احترامی دارن شما رو تایید میکنن. اما بهتر نیست گفته بشه که شما چند وقت هست دارین سرویستون رو میدین؟
۶. آیا شما انتقال رایگان از دایرکتادمین دارین؟ تعداد اکانتها هم اصلا زیاد نیست. حداکثر ۴۰ تا هستن.
خیلی ممنون
وردپرس بدون مشکل روی سرور بالا میاد
فقط هنگام اپلود افزونه و قالب باید از طریق هاست این کارو انجام بدید در درون وردپرس نمیشه اونم به دلیل یک سری مسایل امنیتی سرور هست که به زودی حل میشه
محدودیت در سرور ایران پهنای باند و سرور انگلیس هارد هست که خب در حدود 30 50 گیگ مشکلی نیست
3 - سایت ما 1 سال هست که راه افتاده از طریق هویز میتونید ببینید که دامین کی ثبت شده و همیشه همین جور بوده که خب الان قرار هست قالب جدید راه اندازی بشه
4 - خیر ولی در فکرش هستم
5 - توی قسمت 3 هم گفتم 1 سال هست که به ارایه ی هاستینگ من و همکارانم میپردازیم تا قبلش هم طراجی سایت بوده
6- بله مشکلی نداره و باید این رو هم بگم که مشکل وردپرس فقط در سرور های سی پنل هست نه دایرکت ادمین سرور های دایرکت ادمین کامل کانفیگ شده هستند و مشکلی با اسکریپت وردپرس و بقیه ی اسکریپت های معروف ندارد
روز خوبی داشته باشید
-
تعداد تشکر ها از ariansafaei به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2013, 20:21
-
-
April 17th, 2013, 20:38
سلام اقا از این ایران بست هاست چیزی نخرید بدبخت ازت که چیزی بخری برگشت وجه نمیده سرعت پایین کیفیت پایین پشتیبانی اصلا نداره خاک تو سرش از این آریان نامرد چیزی بخره اصلا چیزی به عنوان سرعت کیفیت نداره آیدیش اینه:ariansa_tm چیزی نخرید من ازش ریسلر گرفتم پولمو نداد پشتیبانی نکرد ضمنن پسورد نمایندگی رو هم نداد میل هم نکرد برگشت وجه هم نداد من مدرک دارم داداش که اینو میگیم اینو صاف نگاه کنید: این عکس رو ببینید > http://www.upload.tehran98.com/img1/...oqcob2s4q0.png
شماره همین نامرد بی آبرو هم اینه: 09399174782
اینم سایت خود نامردشه: www.irbesthost.com
از ما گفتن بود آدم اگر شرف داشته باشه این کارو نمیکنه با مشتریش
آیدی من> azar_host@yahoo.com
اگه خواستین پی ام بدهید بیشتر توضیح میدم
شرفم خوبه والا
-