-
April 16th, 2013, 23:31
عضو جدید
تعهد نامه ایرنیک
با سلام به همگی.
من تا حالا تو ایرنیک چند تا دامنه تو یه پنل دارم.
دیروز سه تا دامنه جدید دیگه سفارش دادم که امروز صبح که نگا کردم دیدم دو تاش تایید شده و یکیش نوشته در انتظار تایید مدرک.
پیام ها رو نگا کردم در مورد همون دامنه گفته که باید این تعهد نامه که پیوست هست رو امضا کنی و با کارت ملی بفرستی.
توی تعهد نامه هم نوشته چه در مورد دامنه هایی که تا کنون ثبت کردم و از این به بعد ثبت خواهم کرد سوء نیت ندارم و اینکه ناقض حقوق اشخاص ثالث بویژه نام اشخاص حقوقی یا علایم تجاری نباشم و پیرو قوانین جمهوری اسلامی باشم.
شک کردم گفتم شاید همون دامنه اسم یه برند یا شرکتی باشه، تو نت سرچ کردم چیزی نبود.
نمیدنم چرا این تعهد نامه رو برام فرستادن امکانش هست که چون 13 مین دامنه ای هست که ثبت می کنم برام تعهد نامه بفرستن.
کسی برتش همچین موردی پیش اومده.
الان اگه بخوام دامنه جدید ثبت کنم جدیدا ثبت میشن یا از این به بعد نمیتونم ثبت کنم مگر اینکه تعهد بدم، یا این که تعهد نامه فقط برا همون دامنه است.
اگه بفرستم و برفرض اگه یه شرکتی ازم شکایت کنه و بگه علامت تجاریشو یا اسمشو ثبت کردم چی میشه اگه تعهد ندم و شکایت کنه چی میشه؟
اصلا این تعهد نامه چیز مهمی هست؟ یا عادیه؟
ممنون میشم کمکم کنید. مرسی
-
-
April 16th, 2013 23:31
# ADS
-
April 17th, 2013, 00:02
عضو دائم
پاسخ : تعهد نامه ایرنیک
یه همچین ایمیلی هم داشتید؟
سلام،
کاربر محترم؛
جهت تکمیل فرایند ثبت دامنه مورد درخواست، تعهدنامه پیوست را ارسال نمایید. در صورتیکه این تعهدنامه قبلا بابت دامنهی دیگری که شما صاحب امتیاز آن هستید به دستتان رسیده و آنرا ارسال کردهاید، از تکمیل و ارسال مجدد آن خودداری فرمایید.
این تعهد باید حتماً توسط صاحب امتیاز فعلی دامنه *******.ir نوشته و امضا شده باشد. ارسال کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی برای اشخاص حقوقی الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد. شما می توانید متن تعهد را فاکس کرده یا ترجیحاً با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی
ارسال مدارک – ایرنیک و با انتخاب گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه اقدام به ارسال تعهد نمایید.
از این پس کلیه دامنههایی که شما به عنوان صاحب امتیاز آن تعیین شده باشید در صورت نیاز به تعهد، به استناد این تعهدنامه تایید میشوند
واحد ثبتدامنه
فاکس: (۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پستالکترونیک:
info@nic.ir
این نامه بصورت خودکار برای شما ارسال شده است. لطفا به آن پاسخ ندهید.
یه تعهد ساده نسبت به اون دامنه ازتون میگیرن برای تمام دامنه ها نیست گاهی وقت ها حتی برای ثبت یه دامنه مجبور میشید از نهاد های دولتی مثل وزارت ارشاد صدا و سیما ، سازمان گردش گری نامه ببرید برای ثبت دامنه
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2013, 00:12
عضو انجمن
بله واسه دامنه tvfilm و iranteachers از بنده تعهد گرفتن.گفتم این بعدا برامون دردسر نشه!!گفت نه ما میخاییم بعدا برامون دردسر نشه!!!
-
-
April 17th, 2013, 00:13
عضو دائم
این تعهد نامه یه مدت لغو شده بود دوباره الان از همه میگیرن
اونایی که جدیدا شناسه ایرنیک بسازن برای ثبت اولین دامنه ازشون تعهد نامه میگیرن
اونایی که در زمان لغو بودن این قانون تعهدنامه ازشون گرفته نشد، الان هر چندمین دامینشون که باشه یه تعهد ارسال میکنن و تمام
البته بگیر نگیر داره قانونشون
یه سری مشتری ها میرن دامنه ثبت کنن ازشون تعهد میخواد
یک سری نمیخواد
نام دامنه هم که مدیر اشاره کردن بعضی هاشون مجوز میخواد (دامنه ی سالار شهیدان رو یکی از کاربرا میخواست ثبت کنه اسکن تعهد نامه ی کتبی با مهر ارشاد استان ) میخواستن یارو بیخیال شد
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
April 17th, 2013, 00:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
PCcamp.Ir
بله واسه دامنه tvfilm و iranteachers از بنده تعهد گرفتن.گفتم این بعدا برامون دردسر نشه!!گفت نه ما میخاییم بعدا برامون دردسر نشه!!!
من برای این دامنه نزدیک 8 بار اقدام به ثبت کردم ولی نشد یکی دیگه ثبتش کرد :
سلام،
دامنه: ltv.ir
سلام، طبق توافق انجام شده بین این مرکز و سازمان صدا و سیما، مقرر شد تا تمام روابط فیمابین از سوی نماینده سازمان سرکار خانم مؤمنی صورت گرفته و تمام دامنههای مربوط به سازمان با شناسه واحد سازمان به ثبت رسند. لطفا با ایشان تماس گرفته، شناسه کاربری سازمان را دریافت کرده و آن را از ایمیل شناسه صاحب امتیاز این دامنه به
info@nic.ir اعلام نمائید. با احترام، مرکز ثبت دامنه
اینا چیزی نیستن که من تو سال 88 دامنه myvote.ir رو داشتم سر زمان تمدیدش سربازی بودم اومدم دیدم کلی ایمیل خورده برای تمدید باید فلان مجوز رو داشته باشی فلان جان و... سربازی بودم نشد تمدیدش کنم
))

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
این تعهد نامه یه مدت لغو شده بود دوباره الان از همه میگیرن
اونایی که جدیدا شناسه ایرنیک بسازن برای ثبت اولین دامنه ازشون تعهد نامه میگیرن
اونایی که در زمان لغو بودن این قانون تعهدنامه ازشون گرفته نشد، الان هر چندمین دامینشون که باشه یه تعهد ارسال میکنن و تمام
البته بگیر نگیر داره قانونشون
یه سری مشتری ها میرن دامنه ثبت کنن ازشون تعهد میخواد
یک سری نمیخواد
نام دامنه هم که مدیر اشاره کردن بعضی هاشون مجوز میخواد (دامنه ی سالار شهیدان رو یکی از کاربرا میخواست ثبت کنه اسکن تعهد نامه ی کتبی با مهر ارشاد استان ) میخواستن یارو بیخیال شد

می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
April 17th, 2013, 00:27
عضو دائم
من برای این دامنه نزدیک 8 بار اقدام به ثبت کردم ولی نشد یکی دیگه ثبتش کرد :
سلام،
دامنه: ltv.ir
سلام، طبق توافق انجام شده بین این مرکز و سازمان صدا و سیما، مقرر شد تا تمام روابط فیمابین از سوی نماینده سازمان سرکار
خانم مؤمنی صورت گرفته و تمام دامنههای مربوط به سازمان با شناسه واحد سازمان به ثبت رسند.
لطفا با ایشان تماس گرفته، شناسه کاربری سازمان را دریافت کرده و آن را از ایمیل شناسه صاحب امتیاز این دامنه به
زنگ میزدی شناسه سازمانیت رو میگرفتی حل بود 
الان نگاه کن فائزی زنگ زد بهش شناسه کاربری سازمان رو دادن
ascii: ltv.ir remarks: (Domain Holder) Moeenoddin Faezi
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
April 17th, 2013, 00:35
سلام، طبق توافق انجام شده بین این مرکز و سازمان صدا و سیما، مقرر شد تا تمام روابط فیمابین از سوی نماینده سازمان سرکار خانم مؤمنی صورت گرفته و تمام دامنههای مربوط به سازمان با شناسه واحد سازمان به ثبت رسند. لطفا با ایشان تماس گرفته، شناسه کاربری سازمان را دریافت کرده و آن را از ایمیل شناسه صاحب امتیاز این دامنه به
این دیگه واقعا مسخرست . صدا سیما چشمش کور میخواست زودتر دامنه رو بگیره
-
-
April 17th, 2013, 00:44
-
-
April 17th, 2013, 00:49
عضو جدید
منم دقیقا همون ایمیلی رو گرفتم که امیرحسین تو پست دوم اورد(الان چون با گوشیم نمیتونم نقل قول کنم!) پس مساله مهمی نیست و یه چیز عادیه؟ با خیال راحت امضا کنم بفرستم؟
حالا اگه گیریم یه شرکتی که مثلا اسمش سیب بود یا برند سیب رو ثبت کرده بعد مثلا منم
sib.ir
رو ثبت کنم و اون ازم شکایت کنه تکلیف چیه؟
سیب ک فقط اسم اون شرکت نیسسم یه میوه است!
حالا اگه اسم خیلی خاص باشه یه چیزی!
-
-
April 17th, 2013, 14:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Dr.D347h
منم دقیقا همون ایمیلی رو گرفتم که امیرحسین تو پست دوم اورد(الان چون با گوشیم نمیتونم نقل قول کنم!) پس مساله مهمی نیست و یه چیز عادیه؟ با خیال راحت امضا کنم بفرستم؟
حالا اگه گیریم یه شرکتی که مثلا اسمش سیب بود یا برند سیب رو ثبت کرده بعد مثلا منم
sib.ir
رو ثبت کنم و اون ازم شکایت کنه تکلیف چیه؟
سیب ک فقط اسم اون شرکت نیسسم یه میوه است!
حالا اگه اسم خیلی خاص باشه یه چیزی!
اگر کسی کلمه سیب رو ثبت برند کنه میتونه ازتون بگیره دامین رو
این تعهد هم از شما میگیرن که اگر چنین مشکلی پیش اومد با رضایت قلبی خودتون اینکار رو انجام بدید.
ویرایش توسط AmirHosein : April 17th, 2013 در ساعت 14:56
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید