نوشته اصلی توسط
azadfalah
با تشکر دوست عزیز من نیامدم نون شمارو سنگ کنم خوب دوست عزیز من 4 ساله پارس آنلاین . افرانت و ... کار میکنم تا حالا هم مشکل افت سرعت نداشتیم شب ها ساعت 2 به بعد شاید سرعت زیاد شه ولی وسط روز هم آنچنان سرعت کم نمیشه که احساس بشه
دوست عزیز من میخوام یه نتیجه گیری کنی شما من چندین بار صحبت کردم با شما . شما خیلی از دیتا سنترنت تعریف کردی (بغال هم نمیگه ماست من تورشه) واقعا با یه اسم گنده دیتا سنتر و چند بار لینک شده تو سایت 20:30 آقا فلان برنامه رو از تبیان دانلود کنید واقعا شما باید گول بخوری ؟ پورت پاره . باز بسته چیه دیگه ؟ دوست عزیز الان چند سال باهاشون کار میکنی به جایی رسیدی سود سالیانتو حساب کردی ؟ (نمیخوام فضولی کنم ) میخوام نتیجه گیری کنی جواب هم نمیخوای بدی همین جا اعلام کن
ولی جدی بهت میگم مهم با خارج کشور با چی وصلا شی ؟ ماهواره . فیبر نوری. هم اینکه پینگ خوب باشه با خارج کشور و دست رسی داشته باشه
شما خودت گول خوردی . مشتری ها رو هم به ناچار گول میزنی .. . مشتری ماهواره اینا رو نگاه نمیکنه میگه پینگ پایین و سرعت بالا بده من اطمینان دارم پورت شما تو تبیان سرعت دانلود 5 مگابایت (byte) هم نمیده ! ولی خوب با کلمه دیتا سنتر دولتی یا پورت باز بسته فلان مشتری رو توجیح میکنی !
اگر ناراحت شدید ببخشید شما منو آگاه کردین که دیاسنتر تبیان خوبه دولتی پورتش فلانه الان من دارم شما رو توجیح میکنم که اشتباه میکنید