-
April 16th, 2013, 17:05
-
تعداد تشکر ها ازMihan-VPS به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013 17:05
# ADS
-
April 16th, 2013, 17:11
عضو انجمن
پاسخ : زلزله اي شدید "سراوان" استان "سيستان بلوچستان" را لرزاند / زمينلرزه برخي از كشورهاي حوزه خليجفارس را لرزاند + جزئیات
یکی از مشتری های ما (فرمانداری) اونجا هستن تماس گرفتم جواب ندادن بعد 10 تا پیام مثل اینکه رسیده بود گفتن فقط خدا رو شکر که عمق زلزله زیاد بوده ...
میخواستیم امروز سایتشون و تحویل بدیم.
-
تعداد تشکر ها ازhaftsepehr به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 17:24
عضو انجمن
پاسخ : زلزله اي شدید "سراوان" استان "سيستان بلوچستان" را لرزاند / زمينلرزه برخي از كشورهاي حوزه خليجفارس را لرزاند + جزئیات
شبکه تلویزیونی پرس تی وی تاکنون مرگ دست کم 40 نفر را تایید کرده است.
بازتاب رسانه های خارجی از زلزله 7.8 ریشتری در سیستان و بلوچستان/دوبی برج خلیفه را تخلیه کرد
زاهدان تسلیت
ویرایش توسط paradiseserver : April 16th, 2013 در ساعت 17:27
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
تعداد تشکر ها از paradiseserver به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 17:48
-
تعداد تشکر ها ازleonr2 به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 17:52

نوشته اصلی توسط
mohsen12
این زلزله ها اصلا طبیعی نیست و داریم مدام شهید میدیم ..
ممنون میشم جملتوو باز کنید!!
منم مشکوکم به این زمین لرزه ها واقعیت.
-
تعداد تشکر ها ازBannned به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 20:34

نوشته اصلی توسط
mohsen12
این زلزله ها اصلا طبیعی نیست و داریم مدام شهید میدیم ..
جون هرکی دوست داری، این مسائل طبیعی رو سیاسی نکن و به انرژی اتمی و اینا نچسونید!
-
تعداد تشکر ها از YekServer.org به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 20:54
عضو انجمن
سلام
من الان اونجا هستم.کشته نداده فقط چند زخمی.خبر کشته ها تکذیب شده.به خاطر عمق 95 کیلومتری خسارت نداره.مرکزش هم منطقه بدون سکنه بوده
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 21:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
من الان اونجا هستم.کشته نداده فقط چند زخمی.خبر کشته ها تکذیب شده.به خاطر عمق 95 کیلومتری خسارت نداره.مرکزش هم منطقه بدون سکنه بوده
شنیدن کی بود مانند دیدن
خدارا شکر
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2013, 21:30
عضو انجمن
خدارا شکر این یکی مثب بم نشد .
-
تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید