نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
سلام
خسته نباشید.چند تا سوال راجع به کیفیت این دیتا سنتر داشتم

اول راجع به kimsufi
این سرور ها اصلا ربطی به دیتا سنتر OVH فرانسه داره؟یا خودش جدا دیتا سنتره؟
کیفیت پورت هاش چطوره؟
مشکلات ابیوز و تورنت چطور؟
چون قیمت هاش نسبتا پایینه
در کل میخوام بدونم به درد مجازی سازی در حد معمول (ضعیف نه) میخوره یا نه؟
این سرور ها هم فلکسی پک دارن واسه خرید آی پی؟

دوم راجع به خود OVH
میتونم بپرسم چرا جدیدا شده عین آلمان؟یعنی یه چیزی عین فلکسی پک جدا میگیره؟ این فلکسی پک ماهانس؟ یا فقط یک باره؟
کیفت پورت 100 تو این دیتا سنتر خوبه؟
با اسپم و تورنت و اینجور چیزا مشکل داره؟
در کل یه نتیجه گیری به من بدید که برای مجازی سازی خوبه یا نه

از همکاران با تجربه تقاضا دارم پاسخ گو باشند
این سرور ها اصلا ربطی به دیتا سنتر OVH فرانسه داره؟یا خودش جدا دیتا سنتره؟ ( کلا همه در یک دیتاسنتر هستند و همه متعلق به کمپانی OVH هستن حالا یا سهامی یا فروش گسترده یا حراجی هستند مهم اینه که در یک دیتاسنتر هستن اما گمان میشه رک های جدا گانه خود دارند چیز های که پنل ما هست تا این لحظه بین این همه سرور نشده یک سرور ovh با کیم سوفی در رک باشد.)
کیفیت پورت هاش چطوره؟ کیفیت مناسبی دارد و تفاوت چندانی نمی کنید اما به محدودیت های حجمی نیز باید توجه کنید.
مشکلات ابیوز و تورنت چطور؟ دقیقا مثل ovh برخورد میشه . تو ر نت مجاز - ابیوز ابتدا اخطار دریافت میشه 24 ساعت زمان رفع مشکل داده میشه در صورت عدم رسیدگی بلاک می کنن که رفع بشه و بعد خود ما باز می کنم ای پی را.)
چون قیمت هاش نسبتا پایینه برای کارهای کوچک مناسب هست.
در کل میخوام بدونم به درد مجازی سازی در حد معمول (ضعیف نه) میخوره یا نه؟ حداکثر 3 ای پی ارائه می دهند .
در کل یه نتیجه گیری به من بدید که برای مجازی سازی خوبه یا نه ؟ با توجه به نوع پردازنده بیش از 2-3 سرور معقول نیست.از طرفی همه پلان ها قابلیت مجازی سازی vmware ندارند 2یا 3 پلان آخر فقط vmware می توانید داشته باشید.