نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 183

موضوع: فرار کردن فروشنده

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

پیش فرض پاسخ : فرار کردن فروشنده

نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid نمایش پست ها
    خوب به من چه ربطی داره که داره کار میکنه؟؟؟
    اگه ملت عقل و شعور داشتند نمی رفتند از یکی سرویس بگیرند که وقتی مشکل پیش میاد غیبش بزنه
    تو این فروم همه جور آدمی پیدا میشه فروم زیر زمینی نیست که من بیام تک تک افراد رو برم ببینم کیند

حرف خودتون رو اثبات کنید
    پیشنهاد میشه فعالیت webrang در این فروم محدود بشه . اینجا فروم تخصصی هست جای این افراد اماتور اینجا نیست ایشان درخواست خرید سرور از ovh را از ما داشتند در حدود 1 ماه پیش ولی با توجه به شناختی که از ایشان داشتیم هیچ سروری را بهشون نفروختیم چون میدونستیم یک روزی همچین مسائلی بوجود میاد و با این کار باعث بد نامی خودمان میشیم . فردی که پول سرور رو نداره بده یا پول لایسنس چطور میاد تو این کار . درباره اثبات فقط چنیدن تاپیک رو مشاهده کرده بودیم که حذف شده بودند البته تو قوانین هست که فروشنده و شاکیان بیان صحبت کنند ولی وقتی فروشنده نمیاد جواب بده و توضیح بده این قانون چه معنی پیدا میکنه .
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AfraWeb.net نمایش پست ها
    پیشنهاد میشه فعالیت webrang در این فروم محدود بشه . اینجا فروم تخصصی هست جای این افراد اماتور اینجا نیست ایشان درخواست خرید سرور از ovh را از ما داشتند در حدود 1 ماه پیش ولی با توجه به شناختی که از ایشان داشتیم هیچ سروری را بهشون نفروختیم چون میدونستیم یک روزی همچین مسائلی بوجود میاد و با این کار باعث بد نامی خودمان میشیم . فردی که پول سرور رو نداره بده یا پول لایسنس چطور میاد تو این کار . درباره اثبات فقط چنیدن تاپیک رو مشاهده کرده بودیم که حذف شده بودند البته تو قوانین هست که فروشنده و شاکیان بیان صحبت کنند ولی وقتی فروشنده نمیاد جواب بده و توضیح بده این قانون چه معنی پیدا میکنه .

بايد سوابقش در جایی نگهداشته بشه!
    مثلا جلوی نام کاربري اينگونه افراد قيد بشه سابقه بدی در فلان تاریخ با فلان موضوع دارند!
    هر کس که باشه!
    حتی اگر سرورش برای يک ساعت down بشه بايد براش سابقه بشه تا مشتری با چشم باز انتخاب کنه!

قبول هم دارم برای هممون سابقه هایی درست ميشه اما حقمونه تا ياد بگيريم با مشتری صداقت داشته باشيم!
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

عضو انجمن persian.developer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    1,500
    تشکر شده در
    734 پست

اگر یک بار دیگر پستی بغیر از موضوع وبرنگ اینجا ببینیم مجبور هستم 2 طرف را بن کنم تا زمانی که موضوع وبرنگ تمام شود.
    لطفاً اینجا ادامه ندهید.

4. تعداد تشکر ها از persian.developer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)