نوشته اصلی توسط TakFarsCom آی پی واسه تست نداری ؟ پینگش چقدره حدود ؟ این رو هم می تونی بدی ؟چند؟ 1 گیگابایت رم اختصاصی هارد 200 گیگ سی پی یو 2 گیگاهرتز اختصاصی + 2 core پهنای باند : نامحدود نصب و کانفینگ تمامی نرم افزار ها رایگان باشد ! تعویض سیستم عامل 2 بار در ماه رایگان باشد !امکان ریبوت یا دسترسی به کنسول را دارا باشد ! درود! دوست عزیز سرویس درخواستی شما با قیمت 27 هزار تومن میشه داد.
آقا سرور ها واسه ریدکال هم جواب میده؟ من رم 1 گیگ میخوام
نوشته اصلی توسط amir.killer آقا سرور ها واسه ریدکال هم جواب میده؟ من رم 1 گیگ میخوام قضیه rc چیه ؟ واسه مولتی کشیدن و پارکینگ استفاده می کنید ؟ یا چیز خاص دیگه داره با وی پی اس ؟
نوشته اصلی توسط TakFarsCom قضیه rc چیه ؟ واسه مولتی کشیدن و پارکینگ استفاده می کنید ؟ یا چیز خاص دیگه داره با وی پی اس ؟ h=آره دیگه مولتی کشی
نوشته اصلی توسط amir.killer آقا سرور ها واسه ریدکال هم جواب میده؟ من رم 1 گیگ میخوام بله، مشکلی نداره.
چرا ایشون بن شدن؟؟ مشکلی چیزی داشتن؟؟؟منظورم دز.....ی یا کلاه...ی؟
نوشته اصلی توسط alone چرا ایشون بن شدن؟؟ مشکلی چیزی داشتن؟؟؟منظورم دز.....ی یا کلاه...ی؟ فکر کنم به خاطر عدم رعایت قوانین اخراج شدن وگرنه هزینه سرور اختصاصی پرداخت کردن
alone, Mahsoon, YekServer.org
نوشته اصلی توسط shahintak فکر کنم به خاطر عدم رعایت قوانین اخراج شدن وگرنه هزینه سرور اختصاصی پرداخت کردن بازم دم شما گرم که پشت آدم رو خالی نکردی!
نوشته اصلی توسط alone چرا ایشون بن شدن؟؟ مشکلی چیزی داشتن؟؟؟منظورم دز.....ی یا کلاه...ی؟ دوست عزیز آبروی هر کسی از همه چیش بالاتره! لطفا اگه با هرچیزی از آدم بازی میکنید با آبرو بازی نکنید! وقتی صبح خواستم وارد بشم پیام داد که شما به علت فروش محصولات غیر مجاز مسدود شدید! حالا موندم که این محصول غیر مجاز چی هست ؟ فعلا داریم مکاتبه انجام میدیم ولی جوابی داده نشده!
می بینم که یک دونه فروخت و بن شد
alone
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن