منظورم کسانی بود که بولد کردمشون !
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
والا ماها وارد بحث نشیم بهتره.اینطور که پیش میره این اقای وبرنگ داره تمام هاستینگا و نمایندگی ها رو با هم درگیر میکنه..اینهمه مدت نمیدونم چرا منتظر چی نشستید. بک اپتون رو بگیرید برید رو سرور دیگر.که من احتمال میدم اصلا بک اپ و... هیچی دیگر وجود نداره و این همه حرف الکی هست.و احتمالا مشکل جدی تر از این حرفهاست.اگر هم سرور رو راه بندازند با این آبروریزی هیچ مشتری رو سرورش نمیمونه. پس بک اپ رو بدند خلاص.که بازم من فکر نمیکنم بک آپی در کار باشه
متاسفانه بعضی از دوستان کاری کردن که وقتی به مشتری حرف راست هم میزنی باور نمی کنه و دوست داره دروغ بشنوه
ان شائ الله مشکل حل میشه !!!!
یکی بگه این مدیران کجا هستند؟ سجاد جان وحید جان نمیخوای کاری کنی؟ آقا بحث وبرنگ بود از صبح همه هاستینگا دارند با هم دعوا میکنند...اینطوری پیش بره همه همدیگرو متهم میکنندا؟![]()
با اینکه من هم در این اتفاق دچار مشکل شدم ولی قصد شرکت کردن تو این بحث را نداشتم ولی خواستم چند نکته یادآور بشم .
دوستان خوبه که شفاف سازی می کنین ولی جوری نشه که خدایی نکرده به دشمنی در انجمن تبدیل شود .
خیلی موارد هست که تو مسیر برای آدم پیش میاد ولی شاید خیلی از اون مسائل ارزش بیان شدن نداشته باشن .
من هم مثله این دوستانی که اینجا هستن از این اتفاق ضربه خوردم ولی این باعث میشه تو انتخاب های بعدیم اشتباه نکنم و درست انتخاب کنم
طوری هم حرف زده نشه که راه بازگشتی وجود نداشته باشه
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
پیام بازرگانی: ما بریم لالا![]()
به نظر من اينا پيش لرزه های اين فاجعه بزرگ بوده که اگر از اول پيگيری ميشده کار به اينجا نميرسید.
باز هم خوبه! لاقل مشکلات حل ميشه و از اين بدتر نميشه!
تو اين فاجعه به خيلي ها ضربه خورده!
اما همه از اون درس گرفتن!
شايد روزی برسه که ملاکهای انتخاب معيار های درست باشه نه فقط قيمت و همه چيز نامحدود!
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
توويت ميکنی!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)