وجید جان اینا بک آپ میخوان نه سایت رو. اگر باهاش ارتباط داری بگو لینک بک اپ رو بدن برن پی خونه زندگیشون.این همه هم جنجال نداره
وجید جان اینا بک آپ میخوان نه سایت رو. اگر باهاش ارتباط داری بگو لینک بک اپ رو بدن برن پی خونه زندگیشون.این همه هم جنجال نداره
تا زمانی که قانون خاصی با اطلاع رسانی درست و حسابی نباشه،هر هفته مسائل این مدل را خواهیم دید.
ویرایش توسط RezaFH : February 2nd, 2010 در ساعت 20:39
یعنی دیگه تو هاستینگ نیست؟
من هم به طور غیر مستقیم از این وبرنگ ضربه خوردم که منجر به از دست دادن 4 مشتری شد (اول کارم بود)
با این افراسرور هم همکاری متقابلی داشتن
یکی دیگر مهر سرور (Hugeserver) بود.(اینو وبرنگ گفت)
دیگری هم...
وقتی درخواست بک آپ کردم از من خواستن بندر هاستینگ رو هک کنم بعد با یک رکب از رو سرورشون فرار کردم
(قضیه پراندن آی دی افرا سرور هم همین بود)
----------------------------------------------------------
خلاصه من یه پیشنهاد دارم کسی بخواد آفر بزاره قبلش باید به تایید مدیران برسه ؟
جز قوانین انجمن بشه
مالی که نابودی آن تو را پند میدهد، از دست نرفته است.
--------------------------------------------------------------
بد گويي پشت سر ديگران آخرين كوشش ناتوان است.
----------------------------------------------------------
با سلام خدمت شما.
ببخشید میخواستم بدونم منظور کلی شما از این پست چی بوده؟ کلا گنگ حرف زدین.چند تا درخواست دارم.
۱. نوشته رو وقتی که مینویسید یک بر برای خودت بخون، ببین چیزی ازش میفهمید، بعدش پست کنید.
۲. لطفا کامل و دقیق و با مدرک حرف بزنید. اینکه فرمودید mehrserver در داخل پرانتز hugeserver یعنی چی؟ اینکه گفتید وبرنگ گفت یعنی چی.
لطفا دقت کنید، که hugeserver تحت نظر شرکت ثبت شده در آلمان کار میکنم و بعضیها در این فروم اسم واقعی شرکت و مشخصات ثبت آن را هم میدونند، و mehrserver و یا همون آقای سامان یکی از همکاران ما هستند، که ط آشنایی بنده با ایشون در طیّ ساله پیش ایشون رو دعوت به همکاری کردم چون که میدونستم از خیلی از کسانی که در این انجمن فعالیت میکنند بیشتر از سرور و مورد آن سر در میارند، و چون که به یک امین در ایران هم نیاز داشتیم ایشون رو انتخاب کردیم. پس گفت خود را اصلاح کنید و اگر چیزی در مورد مساله شرکت ما نمیدانید، لطفا بین نکنید. در ضمن اینکه چند اسم را پشت سر هم آوردید و گفتید فلانی و .. همکار. اینطور نیست، این آقای afraserver که برای دوست خوب ما شرکت afraweb هم مشکل ایجاد کرده بود در چند روز اخیر. با همکاریشون با وبرنگ آبروی کل هاستینگ ایران را خدشه در میکنند.
من نمیخوام که خودم رو اینوسط قاطی کنم، ولی جناب آقای وبرنگ شما همونی نبودید که چند ماه پیش هم مشکل داشتید و باز هم همین رفتد بچه گانه رو نشون دادید ؟ بعدش بده چند روز اومدید و فقط تهمت بستی به بچههای این فروم ؟؟؟ برای هیچ کدوم هم دلیل نیاوردی. حتا یکی از تهمت هات. این بر هم با این حرکت بچه گانه خودت داری همه رو بی آبرو میکنی. اگر سرور اصلی مشکل داره، با دیتا سنتر تماس بگیر، با ۵۰ یورو برات حال مشکل میکنن، مگر اینکه ۵۰ یورو نداشته باشی ؟؟
لطفا به کاربرهات رسیدگی کن، و یا اینکه به اینها بفهمون که چی کار داری میکنی. الان حدود ۱۰ تا از مشتریهای شما که نمیخوام اسمشونو بگم هر روز دارن پی اام میدان که من براشون از دیتا سنتر فایلهاشون رو پس بگیرم
اگر خودتون نمیتونید کاری کنید، شناس سرور رو بده من من بککوپهای مردم رو بهشون بدم البته اگه بک آپ و یا هاردای وجود داشته باشه هنوز![]()
پیشنهاد دوستانه به اقای قربانی برای حل این مشکل داون شدن بیش از 200 سایت
1-برای رفع مشکل سرور با hugeserver تماس بگیرید و با توجه به شناخت ایشون از سرور های گیگا و همکاری نزدیک با این دیتا سنتر مطمعنا مشکل شما رو حل خواهند کرد
2- پاسخگویی به تلفن های خود برای رفع سوء زن و بدبینی مشتریان به شما چون جواب ندادن بدتر از هزار موضوع دیگر هست بهتره یک نوار ضبط شده بر روی تلفن خود بزارید تا اگر کسی تماس گرفت از مشکل بوجود آمده اگاهی پیدا کنه یا اینکه سایت خودتون را به جای دیگر انتقال بدید و اطلاعیه ای قرار بدید که مشکلی بوجود امده و در حال رفع آن هستید
3- با توجه به تماس با پرشین وهویز که سرور را از این شرکت خریداری نموده اید در جواب اینگونه پاسخ داده اند
Arezoo Amiri 07:35:09 ق.ظ
آقای قربانی سرورشون مشکل داره وبرای حل مشکل هیچ اقدامی نکردن
الان دیگر بحث بن شدن و اینجور مسائل نیست . در حدود 1 هفته هست بالای 200 سایت از کار افتاده است و خیلی از نمایندگان شما از جمله افرا سرور . مهر سرور . goldenservices.ir جوابگوی مشتریان نیستند و از نظر ما این یک فاجعه هست که همه دوست داریم به شما کمک کنیم . تا این مشکل به زودی حل بشه . خیلی از مشتریان هنوز اطلاع ندارند که سرور اصلی از شما بوده و شما مسول هستید و با نمایندگان شما تماس میگیرن برای حل مشکل که اونها هم پاسخگو نیستند . نمونه اش رو چند دقیقه پیش که برای رفع مشکلش از ما سوال پرسیده .
یک سوال می تونم بپرسم ؟
پشتیبانی افرا وب 09:05:14 ق.ظ
خواهش میکنم بفرمایید
******* 09:06:20 ق.ظ
من 4 تا از سایت های افرادی که براشون طراحی انجام دادم روی سرور فردی بوده که الان نزدیک به یک همته میشه که سرور ایشون از کار افتاده و ایشون هم پاسخگو نیستن
******* 09:06:37 ق.ظ
می خواستم ببینم راهی برای باز پس گیری دامنه ها وجود داره ؟
******* 09:07:14 ق.ظ
متاسفانه ساکن مشهد هستن و من دسترسی به ایشون ندارم
اینها طی این چند روز مراجعه زیادی به ما داشتند ولی سعی کردیم موضوع را بهشون توضیح بدیم و اطمیمان بدیم که مشکل حل خواهد شد .
بهتر نیست صادقانه مشکل رو اینجا مطرح کنید اینجا افراد متخصص زیاد هستند که شما رو کمک میکنند تا سرور شما مشکلش برطرف بشه اگر هم میبینید مشکل رفع شدنی نیست یک سرور جدید خریداری نمایید و بک اپ ها رو انتقال بدید . اگر کمکی از دست ما برمیاد بفرمایید تا کمک کنیم . ما هم دوست نداریم این مشکل برای کسی پیش بیاد.
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
انصافا زیباترین پاسخی بود که دیدم !پیشنهاد دوستانه به اقای قربانی برای حل این مشکل داون شدن بیش از 200 سایت
1-برای رفع مشکل سرور با hugeserver تماس بگیرید و با توجه به شناخت ایشون از سرور های گیگا و همکاری نزدیک با این دیتا سنتر مطمعنا مشکل شما رو حل خواهند کرد
2- پاسخگویی به تلفن های خود برای رفع سوء زن و بدبینی مشتریان به شما چون جواب ندادن بدتر از هزار موضوع دیگر هست بهتره یک نوار ضبط شده بر روی تلفن خود بزارید تا اگر کسی تماس گرفت از مشکل بوجود آمده اگاهی پیدا کنه یا اینکه سایت خودتون را به جای دیگر انتقال بدید و اطلاعیه ای قرار بدید که مشکلی بوجود امده و در حال رفع آن هستید
3- با توجه به تماس با پرشین وهویز که سرور را از این شرکت خریداری نموده اید در جواب اینگونه پاسخ داده اند
arezoo amiri 07:35:09 ق.ظ
آقای قربانی سرورشون مشکل داره وبرای حل مشکل هیچ اقدامی نکردن
الان دیگر بحث بن شدن و اینجور مسائل نیست . در حدود 1 هفته هست بالای 200 سایت از کار افتاده است و خیلی از نمایندگان شما از جمله افرا سرور . مهر سرور . Goldenservices.ir جوابگوی مشتریان نیستند و از نظر ما این یک فاجعه هست که همه دوست داریم به شما کمک کنیم . تا این مشکل به زودی حل بشه . خیلی از مشتریان هنوز اطلاع ندارند که سرور اصلی از شما بوده و شما مسول هستید و با نمایندگان شما تماس میگیرن برای حل مشکل که اونها هم پاسخگو نیستند . نمونه اش رو چند دقیقه پیش که برای رفع مشکلش از ما سوال پرسیده .
یک سوال می تونم بپرسم ؟
پشتیبانی افرا وب 09:05:14 ق.ظ
خواهش میکنم بفرمایید
******* 09:06:20 ق.ظ
من 4 تا از سایت های افرادی که براشون طراحی انجام دادم روی سرور فردی بوده که الان نزدیک به یک همته میشه که سرور ایشون از کار افتاده و ایشون هم پاسخگو نیستن
******* 09:06:37 ق.ظ
می خواستم ببینم راهی برای باز پس گیری دامنه ها وجود داره ؟
******* 09:07:14 ق.ظ
متاسفانه ساکن مشهد هستن و من دسترسی به ایشون ندارم
اینها طی این چند روز مراجعه زیادی به ما داشتند ولی سعی کردیم موضوع را بهشون توضیح بدیم و اطمیمان بدیم که مشکل حل خواهد شد .
بهتر نیست صادقانه مشکل رو اینجا مطرح کنید اینجا افراد متخصص زیاد هستند که شما رو کمک میکنند تا سرور شما مشکلش برطرف بشه اگر هم میبینید مشکل رفع شدنی نیست یک سرور جدید خریداری نمایید و بک اپ ها رو انتقال بدید . اگر کمکی از دست ما برمیاد بفرمایید تا کمک کنیم . ما هم دوست نداریم این مشکل برای کسی پیش بیاد.
خداییش خیلی کیف کردم وقتی این پاسخ جناب افراوب رو یددم ! تشکر خالی کافی نبود !
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
چرا این دوستان وارد قضیه نمیشن؟nswir, afraweb.net, aminzadeh, arashdn, ™starhost, bestserver.ir, eparsdata.net, hugeserver, h_zaman06, imizban, nikan, pardishosting, parsibox, sabadata, smseifi, usefee
.....................................
که انگار چند ثانیه قبل از اینکه این پست رو بزنم وارد شدن !
ویرایش توسط nswir : February 2nd, 2010 در ساعت 21:10
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)