ببین این یک مشکل نیستif we put our heasds togheder we may be able to solve the problem
یه فاجعه شده
از همه مهمتر فکر کرده اینجا همه مثل خودش شیرین عقلند جواب ها ایشون رو یکی بخونه چی میگه؟؟
ببین این یک مشکل نیستif we put our heasds togheder we may be able to solve the problem
یه فاجعه شده
از همه مهمتر فکر کرده اینجا همه مثل خودش شیرین عقلند جواب ها ایشون رو یکی بخونه چی میگه؟؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
همنطور که میدونید من چند ماه پیش سایتما رو واگذار کردم به وب رنگ
الان مشتریای قدیمیم داره مخ میخورن
وواقعا از وب رنگ انتظار نداشتم که این کار رو بکنن
ولی هنوزم میگم شاید بیان و دلیل قایل قبولی ارائه بدن
اگه کسی شماره ای از ایشون داره حتما به من بده
مال من 200 تا متری قدیمی و 10 تا ریسلره که بعد 6 ماه هنوز منو ول نکردن ...
طی صحبت هایی که با سایر مدیران داشتیم قرار شد با وجود اینکه آقای Webrang وقت زیادی برای پاسخگویی داشته اند 24 ساعت به آن اضافه کنیم اگر در این زمان هم پاسخی ندادند برای همیشه بن خواهند شد.
بيخيال!
گذشته ها گذشته و اين هم ميگذره!
فقط بهترين کاری که ميشه کرد اينه که مشتری ها رو آگاه کرد!
لاقل اينکه اگر منم همچين کاری کردم و باز خواستم به فعاليتم ادامه بدم به کسایی که قراره گول حرفام رو بخورم تذکر داده بشه که آقا اين اميری سامان سيستم يک بار تو سابقش اين کار رو کرده ها! حواست باشه!
يک پيشنهاد هم دارم!
اگر واقعا ميخواين جلو فعاليتش رو بگيريد!
لاقل تمام شماره حساب هاش رو هم قيد کنيد که حداقل با اون اسم و حساب نتونه دوباره فعاليت کنه!
و هم شماره تلفن هاش
خلاصه اينکه هر کس هم باشه اگر بخواد زرنگی کنه و بازم اينجا فعاليت کنه ميتونه!
اما بايد راههای اين کار سختتر بشه!
اينشالا که تو اين 24 ساعت آينده مياد و يک جواب درست به همه کاربراش و همه کسانی که ضربه خوردن از اين کار رو ميده!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
تو عکسای بعدیممد اون امضاش هم روش رنگ میکشیدی چیه بابا
میخوای آواتارشم شطرنجی کنم ؟!
اینا رو ول کنینآرش آزاد شد
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)