-
February 2nd, 2010, 01:35
عضو دائم
وارز نشدن پول توسط صادرات!
سلام دوستان. آقا ما یک مشتری داریم بنرش رو هر ماه با مبلغی میزاره سایتمون. حدود 5 ماهی میشه تمدید میکنه و هر دفعه از طریق سیستم اینترنت بانک صادرات به حساب من که ملی هست واریز میکنه. پریروز صبح مبلغ رو واریز کرد و از صفحه دسکتاپش که عمل ترانکش با موفقیت انجام شد و شماره پیگیری و... رو برام فرستاد. الان داریم میریم تو 3 روز هر چی میرم میبینم پولی به حسابم نیومده.آخر امروز رفتم بانک صادرات مدیرش نبود دو تا کارمند چلمنگش بود که نگاه کرد و گفت از حساب طرف پولی کسر نشده و واریز نشده!
خوب اگر نشده این رسید الان چیه دست منه؟ این چرا نوشته عمل ترانکش با موفقیت ثبت و عملیات کسر صورت پذیرفت و شماره پیگیری و رسید و خلاصه همه چیز رو دارم. الان موندم فردا صبح برم ببنم مدیر بانک هست ببینم چی میگه.
در ضمن توی رسید نوشته مدت زمان واریز به عملکرد سیستم بانکی ساتنا بستگی دارد. خوب دوستان یعنی 2 روز بیشترم ممکنه طول بکشه این انتقال واریز؟ کسی تاحالا این مشکل براش پیش امده؟
-
-
February 2nd, 2010 01:35
# ADS
-
February 2nd, 2010, 01:40
عضو انجمن
پاسخ : وارز نشدن پول توسط صادرات!
نه ولی این سیستما تا الآن کلی پول بابت کارت شارژ از من خوردن. هیچ کسم پاسخگو نیست!!!
-
-
February 2nd, 2010, 01:41
عضو انجمن
فرزاد جان ، من هم یه همچین مشکلی برام پیش اومد و حتی یه سری مشکلات هم با طرفم پیدا کردم ، ولی بعد از 5 روز واریز انجام شد ! یه کم دیگه صبر کن اگر نشد به خود مدیر بانک اطلاع بدی بهتره و پیگیری کن.
-
تعداد تشکر ها از sam_pontiac به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2010, 01:51
عضو انجمن
معمولا در همان اول میگه عملیات انجام شد ولی بعد که بنا به دلایلی تراکش برگشت بخوره به حساب خود شخص پول بر می گرده
من خودم از طریق بانک ملی واسه یک حساب پول حواله کردم اول کم شد ازم ولی بعد از 24 ساعت دوباره به حسابم برگشت داده شد
شما به طرف بگید دوباره واریز بکنه
دلیل این هم که به حساب شما واریز نشده مشکل ایشون هست و باید ایشون پیگیر بشن ، در مراحل بانکی شخصی که واریز کننده هست باید پیگر بکنه
-
-
February 2nd, 2010, 01:53

نوشته اصلی توسط
delta
سلام دوستان. آقا ما یک مشتری داریم بنرش رو هر ماه با مبلغی میزاره سایتمون. حدود 5 ماهی میشه تمدید میکنه و هر دفعه از طریق سیستم اینترنت بانک صادرات به حساب من که ملی هست واریز میکنه. پریروز صبح مبلغ رو واریز کرد و از صفحه دسکتاپش که عمل ترانکش با موفقیت انجام شد و شماره پیگیری و... رو برام فرستاد. الان داریم میریم تو 3 روز هر چی میرم میبینم پولی به حسابم نیومده.آخر امروز رفتم بانک صادرات مدیرش نبود دو تا کارمند چلمنگش بود که نگاه کرد و گفت از حساب طرف پولی کسر نشده و واریز نشده!
خوب اگر نشده این رسید الان چیه دست منه؟ این چرا نوشته عمل ترانکش با موفقیت ثبت و عملیات کسر صورت پذیرفت و شماره پیگیری و رسید و خلاصه همه چیز رو دارم. الان موندم فردا صبح برم ببنم مدیر بانک هست ببینم چی میگه.
در ضمن توی رسید نوشته مدت زمان واریز به عملکرد سیستم بانکی ساتنا بستگی دارد. خوب دوستان یعنی 2 روز بیشترم ممکنه طول بکشه این انتقال واریز؟ کسی تاحالا این مشکل براش پیش امده؟

اگر تهران يا مركز استان هستي برو مديريت شعب صادرات از اين بازي ها داره خودشون درست ميكنند
-
-
February 2nd, 2010, 01:55
عضو دائم
انشالا همینطوری که تو میگی هست.با فردا میشه 3 روز. اولین باره یک پول بین کارتی اینقدر طول کشیده برای واریزش.کلی هم نقشه داشتم براش و روش حساب کرده بودم برای خرید که اینطوری شد. نمیدونم والا
-
-
February 2nd, 2010, 01:56
عضو انجمن
سیستم ساتنا هم دیگه داره بازی در میاره
باید بیخیالش شد ظاهرا
امروز هر چی سعی کردم واریز حواله کنم نشد !!!
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
-
-
February 2nd, 2010, 01:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sparksun
معمولا در همان اول میگه عملیات انجام شد ولی بعد که بنا به دلایلی تراکش برگشت بخوره به حساب خود شخص پول بر می گرده
من خودم از طریق بانک ملی واسه یک حساب پول حواله کردم اول کم شد ازم ولی بعد از 24 ساعت دوباره به حسابم برگشت داده شد
شما به طرف بگید دوباره واریز بکنه
دلیل این هم که به حساب شما واریز نشده مشکل ایشون هست و باید ایشون پیگیر بشن ، در مراحل بانکی شخصی که واریز کننده هست باید پیگر بکنه
خوب بدبختی اینه که طرف هقته ای یکبار میاد. در ضمن بهم مدرک داده. حالا بهش بگم پول واریز نشده! دوباره بریز؟ چند روز بعدش اگر کم کرد چی؟ عجب گرفتاری شدیما
-
-
February 2nd, 2010, 02:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
خوب بدبختی اینه که طرف هقته ای یکبار میاد. در ضمن بهم مدرک داده. حالا بهش بگم پول واریز نشده! دوباره بریز؟ چند روز بعدش اگر کم کرد چی؟ عجب گرفتاری شدیما
کم نمی کنه عزیز ، شما مطمئن باش به حساب خودش برگشت داده شده
هرجوری هست باید دوباره ایشون واریز بکنه
در کل خدمت شما عرض بکنم چه ایشون و چه شخص دیگری وقتی پولی واریز می کنه همان شخص مسئول هست نه شما
یعنی ایشون هستند که باید برن و بپرسن چرا این حواله واریز نشده و شما نمی تونید پیگیری بکنید
-
-
February 2nd, 2010, 02:14
عضو انجمن
دوست عزیز هزینه بعد از 24 تا 48 ساعت به حساب مشتری برمیگرده . و اصلا نگران این مسله نباشید .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-