-
April 14th, 2013, 20:59
عضو انجمن
پاسخ : آذر آنلاین !!؟

نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
اینش که چرا کارمند استخدام نمی کنن به منو شما ربطی نداره!!!!!!!
امروز که سرم شلوغه اما این ایدی من :
ahmad_reza@att.net
هرکسی به هر نحوی پولی بدهکاره یا ...... به من بگه ایشالا برطرفش می کنیم با هم
ولی نمی خوام منت بزارم بی احترامی ببینم بکنید به ادمینای آذر من خودم به شخصه کاری نمی کنم.
ایام بکام
یا حق

نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
شما باید خجالت بکشی که از کلمه ی *** استفاده می کنی، signature عوض کن داداش چون خودت یکی از همونایی !!
من از شما بیشتر در جریان مسائل آذرآنلاینم الکی بدون اینکه شرایط دیده باشم نمیام کاسه داغ تر از آش بشم
ادمینای آذر شاید حتی وقت تفریح هم دیگه ندارن 24 ساعت باید پاسخ گو باشن !!!
یکم یکم انصاف داشته باشید
دقیقا مخاطب امضام امثال شما ها هستید مودب باش وگرنه در حد خودت جوابت و میگیری آقای دهقان فداکار
وقت ندارم با امثال شما بحث کنم ، دز دی ، دز دیه حالا اگه شما و شرکت آذر آفلاین اسم این کارو گذاشتید وقت نداشتن برای پاسخگویی به مشتری و وقت نداشتن برای تحویل سرویس ! به مشتری که این پولا از گلوتون پایین بره نه سخت در اشتباهید یه جای دیگه پسش میدید.
-
تعداد تشکر ها از 0060 به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013 20:59
# ADS
-
April 14th, 2013, 21:03
-
-
April 14th, 2013, 21:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
0060
دقیقا مخاطب
امضام امثال شما ها هستید مودب باش وگرنه در حد خودت جوابت و میگیری آقای دهقان فداکار
وقت ندارم با امثال شما بحث کنم ، دز دی ، دز دیه حالا اگه شما و شرکت آذر آفلاین اسم این کارو گذاشتید وقت نداشتن برای پاسخگویی به مشتری و وقت نداشتن برای تحویل سرویس ! به مشتری که این پولا از گلوتون پایین بره نه سخت در اشتباهید یه جای دیگه پسش میدید.
ممنون که صورت مسئلرو پاک کردی !!! تازه فمیدم چرا ادمین آذرآنلاین جواب امثال شماو نمی داد !!!
فروش سرور مجازی از پارس آنلاین + Hardware Firewall
-
-
April 14th, 2013, 21:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
نه دوست من شنیده بگیر در ضمن داشتم پستارو می دیدم ، دیدیم درباره ی معلم دیفرانسیل حرف می زدی. داداش معلم نمی خواد شبا زود بخواب همه مشکلات حل میشه الان ساعت شد 9:00 دیگه موقعه خوابته !!!!

نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
ممنون که صورت مسئلرو پاک کردی !!! تازه فمیدم چرا ادمین آذرآنلاین جواب امثال شماو نمی داد !!!
کاسه ی داغ تر از آش شنیدی دوست عزیز ؟
آذر آنلاین اینقدر بی صاحب شده شما میای جواب میدی ؟ یا از ترسش شمارو فرستاده ؟ یا شایدم ماله د ز د ی بهش چسبیده میخواد همین کارو ادامه بده .
تازه فمیدم چرا ادمین آذرآنلاین جواب امثال شماو نمی داد
چرا نمیداد ؟ نکنه علمه غیب داره و از روی دس خطّه طرف تشخیص میده کی به کیه ؟ 
شما یکم مشکله خودبزرگ بینی داری درست میشه انشا ال... !
الان ساعت شد 9:00 دیگه موقعه خوابته
حیف که انجمنه وگرنه میگفتم دارم چی کار میکنم که هنوز بیدارم 

==========================================
نمیخواستم جواب بدم ولی دیدم نمیشه :دی
ولی از این به بد جواب نمیدم . چون نه سره پیاز تشریف دارید نه تهش .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
April 15th, 2013, 00:27
عضو انجمن
آقا منم ادمین اذرآفلاینم کسی خواست pm بده 
کسی که ادعاش میشه 3000 تا یوزر داره باید بتونه پاسخگویی هم بکنه و مشکل رو در کمترین زمان برطرف کنه
1 روز
2 روز
3 روز
4 روز
.
.
.
.
چند روز باید آدم صبر کنه تا 1 جواب بگیره ؟؟؟؟
شما که طرفداری می کنی جواب بده !
من کوچیکم نمی گم خیلی خوب کار میکنم 200 تا یوزر دارم تیکتشون رو زیر 3 ساعت جواب می دم
ایشون 3000 تا یوزر دارن پس دیگه باید توی 1 تا 1.5 روز جواب تیکت رو بدن !
نه دیگه یه هفته طول بکشه
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی

کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
-
-
April 15th, 2013, 00:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ehsan_296
آقا منم ادمین اذرآفلاینم کسی خواست pm بده
کسی که ادعاش میشه 3000 تا یوزر داره باید بتونه پاسخگویی هم بکنه و مشکل رو در کمترین زمان برطرف کنه
1 روز
2 روز
3 روز
4 روز
.
.
.
.
چند روز باید آدم صبر کنه تا 1 جواب بگیره ؟؟؟؟
شما که طرفداری می کنی جواب بده !
من کوچیکم نمی گم خیلی خوب کار میکنم 200 تا یوزر دارم تیکتشون رو زیر 3 ساعت جواب می دم
ایشون 3000 تا یوزر دارن پس دیگه باید توی 1 تا 1.5 روز جواب تیکت رو بدن !
نه دیگه یه هفته طول بکشه
والل... زمانه من اصلا تیکت مفهومی نداشت . سیستمشون طوری بود که تیکت میدادم کلا فونت ها به ریخته بود . وقتی هم میرفتی live zilla میگفتن برو تو گوگل سرچ کن ما 3000 تا مشتری داریم .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
April 15th, 2013, 01:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
والل... زمانه من اصلا تیکت مفهومی نداشت . سیستمشون طوری بود که تیکت میدادم کلا فونت ها به ریخته بود . وقتی هم میرفتی live zilla میگفتن برو تو گوگل سرچ کن ما 3000 تا مشتری داریم .
من زمانی مشتریشون بودم که این پشتیبانی انلاین رو نداشتن
تیکتم داشتم ولی سرکاری بود
حتی نمی تونستی پسورد اکانتت رو خودت عوض کنی !!!
تلفنم که از روز اول که من با اینا کار کردم مفهومی نداشت یا جواب نمی دادن یا روز تعطیله یا پشت خط میمونی یا ....
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی

کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
-
تعداد تشکر ها از ehsan_296 به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2013, 01:49
سلام
انشا الله که بشه مشکلاتتون حل! (شعر گفتم میدونم )
موضوعی رو دیم که بد ندیدم در قاب تصویر باهاتون در میون بگذارم :
یا هو آیدی : mr.nexus@ymail.com
136597430041018_12Untitled.png
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
-
April 15th, 2013, 01:56
عضو انجمن
با سلام و وقت بخیر
چند روزی هست که پیگیر مطالعه تاپیک هستیم و منتظر بودیم تا کسانی که با آذرآنلاین مشکل داشتند نظرات خودشون رو اعلام نماییند
قبل از هر چیز مایل به عرض این موضوع هستم که آذرآنلاین از ابتدای فعالیت خود توانسته است با کمترین حاشیه و مشکل به پیشرفت خود ادامه دهد و اعتبار مناسبی نزد کاربران خود کسب نماید .
ابتدا مایلم گزارش اندکی از فعالیت آذرآنلاین در سال گذشته در اختیار کاربران قرار دهم
آذرآنلاین در پایان سال 91 توانست تعداد کاربران خود را نزدیک به 6 هزار نفر برساند که مربوط به تمامی سرویس های آذرآنلاین میباشد
در سال گذشته بیش از 4000 دامنه ملی آی آر توسط آذرآنلاین ثبت گردیده است و بیش از 3500 دامنه بین المللی به ارزش 13000 دلار در پنل های دایرکتی توسط آذرآنلاین به ثبت رسیده است
و متناسب با همین تعداد سرویس میزبانی سرور های مجازی سرور های اختصاصی و دیگر سرویس ها به کاربران ارائه شده است
یکی از مهمترین دلایل افزایش تعداد سفارشات و کاربران پشتیبانی بسیار مناسب در 9 ماهه اول سال به صورت تلفنی و لایو ساپورت و تیکتینگ بوده است حداقل 15 ساعت پاسخگویی تلفنی و حضور دائمی در بخش لایو چت
اما در 3 ماهه آخر سال به دلیل افزایش سفارشات و کاربران و همچنین استفاده از سیستم کنترل غیر از whmcs مشکلاتی در بخش پشتیبانی در آذرآنلاین به وجود آمد همچنین به دلیل تعداد بسیار زیاد سرویس های فعال در انتقال به سیستم جدید whmcs زمان بسیار زیادی جهت انتقال کاربران و سرویس ها سپری شد .
با وجود حجم کاری بسیار زیاد آذرآنلاین همچنان کیفیت سرویس های سرور های مجازی به صورت مناسب حفظ گردید اما در بخش ثبت دامنه و میزبانی وب در ماه اسفند به مشکلاتی برخورد کردیم اما با این وجود سعی در حفظ اطلاعات کاربران و بازگرداندن سرویس ها به حالت پایدار و مناسب کردیم و مشکل برای اطلاعات کاربران به وجود نیامد
در بخش ثبت دامنه نیز با وجود عدم ثبات قیمت ارز سعی در ارائه دائمی سرویس ثبت دامنه کردیم که با وجود ثبت بسیار بالای دامنه تعداد بسیار اندکی از کاربران به مشکلات برخورد نموده اند
اما در مورد حل مشکلات فوق اولین مورد انتقال به سیستم جدید بوده است که تقریبا به اتمام رسیده است و اتوماسیون به صورت کامل راه اندازی گردیده است سیستم کنترل پنل برای سرور های مجازی و همچنین ثبت و تحویل آنی سرویس های دامنه و میزبانی وب انجام شده است و همچنین به تیم فنی و پشتیبانی نیز افزوده شده است و افزوده خواهد شد
همچنین اطلاعات تماس ثابت شرکت نیز به زودی اعلام خواهد شد .
اما در پاسخ به کاربرانی که در این تاپیک نظرات خودشون رو اعلام کردند
لطفا اگر در صورتی که سرویس و یا هر موردی و یا مشکلی دارید میتوانید با پشتیبانی از طریق تماس تلفنی تیکت و یا لایو ساپورت در تماس باشید
اما در مورد دوستانی که اقدام به توهین و یا اتهام های ناشایست نموده اند لطفا در صورت داشتن مدارکی در جهت اثبات ***ی از طرف آذرآنلاین ارائه نمایند در غیر این صورت با مشاوره با وکیل شرکت طبق قانون زیر اقدام خواهد شد
""
فصل بیست و هفتم قانون مجازات اسلامی ـ افترا و توهین و هتک حرمت
ماده 697 ـ هرکس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر، به کسی امری را صریحا نسبت دهد یا آنها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب میشود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که موجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا(74) ضربه شلاق یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.
""
با تشکر
نصیری
ویرایش توسط azaronline : April 15th, 2013 در ساعت 02:07
-
تعداد تشکر ها ازazaronline به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2013, 02:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
azaronline
با سلام و وقت بخیر
چند روزی هست که پیگیر مطالعه تاپیک هستیم و منتظر بودیم تا کسانی که با آذرآنلاین مشکل داشتند نظرات خودشون رو اعلام نماییند
قبل از هر چیز مایل به عرض این موضوع هستم که آذرآنلاین از ابتدای فعالیت خود توانسته است با کمترین حاشیه و مشکل به پیشرفت خود ادامه دهد و اعتبار مناسبی نزد کاربران خود کسب نماید .
ابتدا مایلم گزارش اندکی از فعالیت آذرآنلاین در سال گذشته در اختیار کاربران قرار دهم
آذرآنلاین در پایان سال 91 توانست تعداد کاربران خود را نزدیک به 6 هزار نفر برساند که مربوط به تمامی سرویس های آذرآنلاین میباشد
در سال گذشته بیش از 4000 دامنه ملی آی آر توسط آذرآنلاین ثبت گردیده است و بیش از 3500 دامنه بین المللی به ارزش 13000 دلار در پنل های دایرکتی توسط آذرآنلاین به ثبت رسیده است
و متناسب با همین تعداد سرویس میزبانی سرور های مجازی سرور های اختصاصی و دیگر سرویس ها به کاربران ارائه شده است
یکی از مهمترین دلایل افزایش تعداد سفارشات و کاربران پشتیبانی بسیار مناسب در 9 ماهه اول سال به صورت تلفنی و لایو ساپورت و تیکتینگ بوده است حداقل 15 ساعت پاسخگویی تلفنی و حضور دائمی در بخش لایو چت
اما در 3 ماهه آخر سال به دلیل افزایش سفارشات و کاربران و همچنین استفاده از سیستم کنترل غیر از whmcs مشکلاتی در بخش پشتیبانی در آذرآنلاین به وجود آمد همچنین به دلیل تعداد بسیار زیاد سرویس های فعال در انتقال به سیستم جدید whmcs زمان بسیار زیادی جهت انتقال کاربران و سرویس ها سپری شد .
با وجود حجم کاری بسیار زیاد آذرآنلاین همچنان کیفیت سرویس های سرور های مجازی به صورت مناسب حفظ گردید اما در بخش ثبت دامنه و میزبانی وب در ماه اسفند به مشکلاتی برخورد کردیم اما با این وجود سعی در حفظ اطلاعات کاربران و بازگرداندن سرویس ها به حالت پایدار و مناسب کردیم و مشکل برای اطلاعات کاربران به وجود نیامد
در بخش ثبت دامنه نیز با وجود عدم ثبات قیمت ارز سعی در ارائه دائمی سرویس ثبت دامنه کردیم که با وجود ثبت بسیار بالای دامنه تعداد بسیار اندکی از کاربران به مشکلات برخورد نموده اند
اما در مورد حل مشکلات فوق اولین مورد انتقال به سیستم جدید بوده است که تقریبا به اتمام رسیده است و اتوماسیون به صورت کامل راه اندازی گردیده است سیستم کنترل پنل برای سرور های مجازی و همچنین ثبت و تحویل آنی سرویس های دامنه و میزبانی وب انجام شده است و همچنین به تیم فنی و پشتیبانی نیز افزوده شده است و افزوده خواهد شد
همچنین اطلاعات تماس ثابت شرکت نیز به زودی اعلام خواهد شد .
اما در پاسخ به کاربرانی که در این تاپیک نظرات خودشون رو اعلام کردند
لطفا اگر در صورتی که سرویس و یا هر موردی و یا مشکلی دارید میتوانید با پشتیبانی از طریق تماس تلفنی تیکت و یا لایو ساپورت در تماس باشید
اما در مورد دوستانی که اقدام به توهین و یا اتهام های ناشایست نموده اند لطفا در صورت داشتن مدارکی در جهت اثبات ***ی از طرف آذرآنلاین ارائه نمایند در غیر این صورت با مشاوره با وکیل شرکت طبق قانون زیر اقدام خواهد شد
""
فصل بیست و هفتم قانون مجازات اسلامی ـ افترا و توهین و هتک حرمت
ماده 697 ـ هرکس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر، به کسی امری را صریحا نسبت دهد یا آنها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب میشود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که موجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا(74) ضربه شلاق یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.
""
با تشکر
نصیری
فقط به این سوالات پاسخ بدید وقتی توانایی پاسخگویی ندارید به هر دلیلی حالا شما میگید حجم بالای کاری و انتقال به سیستم جدید چرا فروشتون رو متوقف نکردید ؟ تا مشکلات ساپورت و انتقالتون انجام بشه مجدد شروع به فروش بکنید ؟
چرا ما باید بی اطلاع از مشکلات شما بیاییم سفارش بدیم هزینه پرداخت کنیم بعد از دقیقا 10 روز اطلاعات سرویس برای من ارسال بشه ؟
در صورتی که 2 روز بعد از سفارش درخواست لغو و بازگشت هزینه دادم ولی هیچ پاسخی تا امروز که 27 روز گذشته به من داده نشده ؟
به نظر شما من 10 روز منتظر شما موندم تا شما سرویس رو به من تحویل بدید!؟
هیچکدوم از گفته های شما دلیل بر روش کار و این نوع سرویس دهی نمیشه خیلی ببخشید ولی شما من و امثال من رو با این نوع حرکاتتون ، تحویل بعد از 10 روز کاملا مسخره کردید و توجیهی برای اینکارتون وجود نداره . از قانون حرف میزنید ولی خودتون قوانین خودتون رو هم رعایت نکردید (مدت زمان تحویل دادن سرویس بین 30 دقیقه تا 2 ساعت خواهد بود ) بنوسید 10 روز که نه دروغ گفته باشید نه ما گله ای داشته باشیم
ویرایش توسط 0060 : April 15th, 2013 در ساعت 02:37
-