-
April 13th, 2013, 19:21
پاسخ : معرف وب سرور خوب به غیر از ومپ و زمپ
ببینید به نظر بنده شما اگر اس کیو ال سرور رو لازم ندارید ، مستقیما از سایت آپاچی آخرین وؤزن آپاچی وب سرور رو دانلود ، و در تنظیماتش ماکس کانکشن برای هر آی پی و هر کانفیگی مد نظرتون هست رو انجام بدید
با زامپ هم مشکل خواصی نداره ، یکی از قوی ترین ها هست توی این مورد.
-
تعداد تشکر ها از joorabeban به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2013 19:21
# ADS
-
April 13th, 2013, 19:32
عضو انجمن
استارتر شما دقیقا از وب سرورت چه انتظاراتی داری ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
April 13th, 2013, 22:31
قطعا انتظار داره بهترین کیفیت رو برای دانلود فایل هاشو وب سرور فراهم کند ، بنده از زامپ استفاده میکنم و فکر میکنم ورژن های 1.7. بهتر از ورژن های جدید عمل میکنن.
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
تعداد تشکر ها از Cpt.Price به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 00:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cpt.Price
قطعا انتظار داره بهترین کیفیت رو برای دانلود فایل هاشو وب سرور فراهم کند ، بنده از زامپ استفاده میکنم و فکر میکنم ورژن های 1.7. بهتر از ورژن های جدید عمل میکنن.
برای دانلود که هیچی به iis نمیرسه
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
April 14th, 2013, 18:06

نوشته اصلی توسط
joorabeban
ببینید به نظر بنده شما اگر اس کیو ال سرور رو لازم ندارید ، مستقیما از سایت آپاچی آخرین وؤزن آپاچی وب سرور رو دانلود ، و در تنظیماتش ماکس کانکشن برای هر آی پی و هر کانفیگی مد نظرتون هست رو انجام بدید
با زامپ هم مشکل خواصی نداره ، یکی از قوی ترین ها هست توی این مورد.
نیاز به اس کیو ال دارم
برای زمپ هم همینجا برای کانفیگ سوال کردم کسی کمک نکرد
این بود:
در فایل http-mpm.conf تغییرات رو در کدام بلاک ها باید انجام بدم؟
IfModule mpm_prefork_module
IfModule mpm_worker_module
IfModule mpm_beos_module
و ....
علاوه بر این نیاز هست در فایل httpd-default.con هم تنظیمات رو تغییر بدم؟
مثل KeepAlive , Timeout ,....
-
-
April 14th, 2013, 18:07

نوشته اصلی توسط
reza*
استارتر شما دقیقا از وب سرورت چه انتظاراتی داری ؟
دوستمون گفتند...
-
-
April 14th, 2013, 18:08

نوشته اصلی توسط
Cpt.Price
کانفیگ رو خودتون انجام دادید؟
-
-
April 15th, 2013, 00:03
سلام
بله کانفیگ رو خودم انجام دادم ، با پرس و جو و البته گشتن توی فروم های خودت آپاچی فریندز و اپاچی دات نت ، متاسفانه در ورژن های جدید به خاطر باگ تازه کشف شده خیلی محدود کرده اند منابع مورد استفاده وب سرور رو ، اینه که ورژن 1.7.4 برای من بهتر عمل میکرد روی ویندوز سرور 2003 ، البته نکته ای که از همه بیشتر مهمت بود برام ، سرور انگلستان ، آمریکا و آلمان بودم هر جا عده ای شکایت داشتن و عده ای راضی که مثلا با ماکزیمم سرعتمون نمیتونیم دانلود کنیم... و هنوز د پی کشفشم که علت اگه از ارتباط اینترنتی خود کاربر نیست پس چیه؟
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
-
April 15th, 2013, 00:32

نوشته اصلی توسط
Cpt.Price
سلام
بله کانفیگ رو خودم انجام دادم ، با پرس و جو و البته گشتن توی فروم های خودت آپاچی فریندز و اپاچی دات نت ، متاسفانه در ورژن های جدید به خاطر باگ تازه کشف شده خیلی محدود کرده اند منابع مورد استفاده وب سرور رو ، اینه که ورژن 1.7.4 برای من بهتر عمل میکرد روی ویندوز سرور 2003 ، البته نکته ای که از همه بیشتر مهمت بود برام ، سرور انگلستان ، آمریکا و آلمان بودم هر جا عده ای شکایت داشتن و عده ای راضی که مثلا با ماکزیمم سرعتمون نمیتونیم دانلود کنیم... و هنوز د پی کشفشم که علت اگه از ارتباط اینترنتی خود کاربر نیست پس چیه؟
سلام
منم خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
واقعا موضوع مهمی هست و خیلی ها درگیرش هستند . بارها هم تاپیکش در همین جا زده شده ولی به جواب درستی نرسیده
واقعا نیاز هست که دوستانی که بلدن بیان یه آموزش بذارن
-