سلام.
بهتون خسته نباشید میگم.
دو تا کتاب نوشتید ولی خودتون بهتر از هر کس میدونید که دارید رسماً مزخرف میگید!
من از بیان رقابت خودمون با این شرکت *تنها* منظورم این بود که از چند و چون این شرکت آگاه هستیم و 100% اطمینان داریم که سیستم خانگی رو به عنوان سرور تحویل ملت نمیده ! همین !
حالا شما بیا در جواب همین چند کلمه ما 2 ساعت بگو تخریب کردید - کوبیدید - اسرار کار و جوک های دیگه از قبیل VPS کمتر از 1 مگ ( ؟؟؟ ) بهتون نمیدم و ... بگید و خودتون رو مضحکه کنید.
شما در این انجمن فعالیت نمی کنید چون قدرتش رو ندارید و مشخصاً سن کمی هم دارید که این از روش صحبت شما کاملاً مشخص هست.
درضمن، ما دیتاسنتر داریم و یک - دو عدد سرور نداریم که بخوایم با شما رقابت کنیم و اگر شما اومدی ارزون فروختی نون ما آجر بشه !
سرور های ما هم قیمت Softlayer و Theplanet و شاید هم در بعضی موارد گرانتر هست و با این اوصاف باز هم مشتریانمون رو خودمون انتخاب میکنیم و به هر کسی سرویس نمیدیم چون احتیاج به پول (به هر شکل) نداریم.
در هر حال، امیدوارم خدا شما رو هم به راه راست هدایت کنه و چند سال دیگه که یکم بزرگتر شدید به این تاپیک بیاید و به گفته های خودتون بخندید.
شما درست میگید درضمن، شما 1500 تا سرور دارید، softlayer هم چند دقیقه پیش رسماً اومد من رو تنبیه کرد که به شما گفتم IP بده و گفت چرا به مشتری گل ما گفتی IP بده که اینطوری فشار خونش بره بالا ؟؟
موفق باشید.
با تشکر.