من یه چیز کوچیک خواستم 7 روز طول کشید جواب دادن
تا چند تا کلفت بارشون کردم 3 سوت هاستمو بستن![]()
من یه چیز کوچیک خواستم 7 روز طول کشید جواب دادن
تا چند تا کلفت بارشون کردم 3 سوت هاستمو بستن![]()
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
پشتیبانی آنلاین هست ولی من با LiveZila مشکل دارم.
ویرایش توسط amir.fly : April 14th, 2013 در ساعت 10:18
سلام دوستان یکم خجالت بکشید آخه از خراب کردن هاستینگ ها چی به شما میرسه ؟
کی تاحالا ازشون وی پی اس داشته چرا از آپتایم و نکات مثبت نمی گید
آذرآنلاین حتی برای بهبود، سرویسو به whmcs تقییر داد که پاسخ گویی بهتر بشه یک منصف باشید تعداد مشتری زیاده حتی بیشتر از چیزی که فکر می کنید یکم مدیریت سخته اما نمی گم حق با شما نیست.
در ضمن اون دوستانی که صاحب نامنو هاستینگ دارن توصیه می کنم اینقد *** *** نکنن که به ضررشونه چیزی از خراب کردن این دوستمون بهشون نمیرسه از من به عنوان یه دوست نصیحت.
ایام بکام
یا حق
فروش سرور مجازی از پارس آنلاین + Hardware Firewall
لطفا وقتی در جریان چیزی نیستید دخالت نکنید
توانایی ساپورت ندارن سرویس دهی رو قطع کنند وقتی یک سفارش بعد از 10 روز ارسال میشه این وسط کی باید خجالت بکشه ؟ درخواست لغو ارسال میشه ولی هیچ پاسخی نمیدن کی باید خجالت بکشه کسی که پول داده سرویس نگرفته یا کسی که این وسط غیر مستقیم داره دز دی میکنه
شما باید خجالت بکشی که از کلمه ی *** استفاده می کنی، signature عوض کن داداش چون خودت یکی از همونایی !!
من از شما بیشتر در جریان مسائل آذرآنلاینم الکی بدون اینکه شرایط دیده باشم نمیام کاسه داغ تر از آش بشم
ادمینای آذر شاید حتی وقت تفریح هم دیگه ندارن 24 ساعت باید پاسخ گو باشن !!!
یکم یکم انصاف داشته باشید
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
اینش که چرا کارمند استخدام نمی کنن به منو شما ربطی نداره!!!!!!!
امروز که سرم شلوغه اما این ایدی من : ahmad_reza@att.net
هرکسی به هر نحوی پولی بدهکاره یا ...... به من بگه ایشالا برطرفش می کنیم با هم
ولی نمی خوام منت بزارم بی احترامی ببینم بکنید به ادمینای آذر من خودم به شخصه کاری نمی کنم.
ایام بکام
یا حق
چه جالب . پولو میدی به آذر آنلاین بعد ایشون باید بره برامون پس بگیره . مردِ مومن شما اگه خیلی بهشون نزدیکی بگو بیاد تو همین تاپیک جوابِ مشتری ها رو بده .
اینشم که کارمند استخدام میکنه یا نه به من ربط داره خیلی هم ربط داره . پول گرفته که سرویس دهی کنه . به من ربط نداره پس به کی داره ؟
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
شما فک کن من ادمینم اومدم جواب مشتری بدم
بدشم سرویس دهی به شما ربط داره 100% اما این که ادمین یه هاستینگ چیکار کنه 1% بشما ربط نداره. اگه دوست داتشتی مشکلت حل شه pm بده اگرم که نه اینقد کلی بازی در نیار، باور کن من خودم بیشتر از شما می دونم وقتی پول می دی باید سرویس و ساپورت خوبیم داشته باشی حالا به قول شما تو این امر کوتاهی شده !! تکلیف چیه مشکل باید حل بشه یا نه ؟ حالا چه از طریق من چه خوده ادمین.
موفق باشید!
شما فک کن من ادمینم اومدم جواب مشتری بدم
نشنیده میگیرم .اگه دوست داتشتی مشکلت حل شه pm بده اگرم که نه اینقد کلی بازی در نیار![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)