-
March 2nd, 2013, 14:14
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خدمت دوستان
افر جدیدی سرور های مجازی را برای شمادوستان توی این تاپیک قرار داده ایم
سرور های انگلیس ما دارای 192 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
سرورهای فرانسه ما دارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 6 هسته ای هستند
و سرور های امریکای مادارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
این سرور از هارد های ساس برخوردار هست و افت سرعت به هیچ عنوان احساس نمیشود
ترافیک سرور ها نا محدود هست
افر های ما :
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
رم 2گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ 24000 تومان
رم 2گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 25000 تومان
رم 1گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 18000 تومان
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
رم 1گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 16000 تومان
رم 512 امریکا باهارد 60 گیگ ماهانه 12000 تومان
برای دیدن موجودی و خرید سرویس ها از لینک زیر اقدام کنید
وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره تماس : 09391574930
تماس یاهو: shayan.asgarpour@yahoo.com
لطفا در هنگام سفارش توی قسمت توضیحات بنویسید چه سیستم عاملی میخواهید
ساعت کاری ما ۱2 صبح تا ۱۲ بامداد هست
سوالی بود در خدمتم
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
ویرایش توسط PENOIL : March 2nd, 2013 در ساعت 14:20
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.K.H.A., AhriMAN_7211, alikhkh, amir.kik, amir.killer, amir_tara67, ariansafaei, arian_online, baranblog, etanol, expert, farshid2345678, forever1373, hack2hacker, HADNEZ-ICT, Hamid_s2022, heshi, hostarya, irandac, korosh-MD, LiGA, masoud-h, MR-Vazin, navid2zp, omid021, payamk, Room66, sirousb, techno2001, vira1368
-
March 2nd, 2013 14:14
# ADS
-
April 14th, 2013, 15:39
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نوشته اصلی توسط
PENOIL
اينا كه دست خودتون يه اديت كردن مگه برا كلاه برداري مثل شما سخته
-
-
April 14th, 2013, 15:40
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نوشته اصلی توسط
yanj
قوانين؟ من 1 ماه معطل عوض كردن سيستم سنتوس ايشون بودم تقريبا دو روز يكبار به تيكت جواب ميدادن و ميگفتن ويندوز نصب كنم ؟ ميگغفتم نه لينوكس فرداش ميومد ميگفت من سنتوس نصب ميكنم پول بريز گفتم باشه پولم ميريختم 3 روز طول ميكشيد با هزار خواهش وتمنا اومد سنتوس نصب كنه كه تا 2 روز پيش داشت نصب ميكرد اين فاكتور هارو هم راست ميگه روزه اول فرستاده ولي سرورشون مشكل داشت وخودش هم گفت كه از اول بايد برنامه نصب كنم كاش شات اونهارو هم ميگذاشت.
بالاخره اگه حلال و حرامي وجود داشته باشه من كه چيزي نگرفتم و ايشون اون پولي كه از من گرفته مديونه و بايد حلاليت بگيره سواي كارهاي ديگه كه ميخواهيم انجام بديم
توی پست قبلی دروغ شمارو ثابت کردم
لطفا با مدرک برید جلو تا من هم با مدرک جواب شمارو بدم
چون از اونجایی که از اولش دروغ گفتید نمیتونم حرفتون رو باور کنم
حالا که بحث رو باز کردید لطفا با مدرک پیش برید
توی سایت هم مسدود نیستید و به همه تیکت ها دسترسی دارید
-
-
April 14th, 2013, 15:45

نوشته اصلی توسط
yanj
عجب
لابد انقدر سریع توی وی ام ویر من سرور ساختم و توی یکی ۷ گیگ اطلاعات پر کردم .و توی یکی دیگه ۱۱ گیگ اره؟
اینم عکس سرور های مجازیتون
http://upcity.ir/images2/39791503370799128557.jpg
http://upcity.ir/images2/38885708936536043113.jpg
اصلا فرض بر این من سروری بهتون تحویل ندادم
چجوری خواستید براتون سیستم عامل ریلود کنم و براتون دایرکت ادمین نصب کنم؟ یا اکر بهتون سرویس ندادم چجوری فایل هاتون رو دود کردم؟
اگر بهتون سرویس ندادم چرا ۲ماه سرویس رو شارژ کردید و بعد ۱ماه از خرید سرور اول سرویس دوم رو خریداری کردید؟
اگر میخواهید ایمیل هارو هم نشونتون بدم؟
چون همه میدونند ( کسایی که whmcs کار کرده باشند ) متن رو میشه تغییر داد ولی ایمیل هارو نمیشه تغییر داد
موفق باشید
ویرایش توسط PENOIL : April 14th, 2013 در ساعت 15:48
-
-
April 14th, 2013, 15:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
yanj
آقا شایان این همه مدرک برای شما آوردند
جدا دیگه حرفی برای گفتن دارید؟
من جای هر کدوم از شماها بودم همین الان از شایان جان معذرت خواهی میکردم
-
تعداد تشکر ها ازarash1372 به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 15:58
دقیقا بله باید پوزش بخوان از شایان جان
من هم اومدم از ایشون که حقیقته و من از سرور هاشون راضیم .خوبیشون رو بگم یه مارک هم زدن بهم :-
-
تعداد تشکر ها ازhostarya به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 16:02
ممنون از دوستان
نیازی به معظرت خواهی کسی نیست
فقط همین بحث ها تموم بشه و به دروغ گفن ها خطم بدن کافی هست
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 16:03

نوشته اصلی توسط
PENOIL
عجب
لابد انقدر سریع توی وی ام ویر من سرور ساختم و توی یکی ۷ گیگ اطلاعات پر کردم .و توی یکی دیگه ۱۱ گیگ اره؟
اینم عکس سرور های مجازیتون
http://upcity.ir/images2/39791503370799128557.jpg
http://upcity.ir/images2/38885708936536043113.jpg
اصلا فرض بر این من سروری بهتون تحویل ندادم
چجوری خواستید براتون سیستم عامل ریلود کنم و براتون دایرکت ادمین نصب کنم؟ یا اکر بهتون سرویس ندادم چجوری فایل هاتون رو دود کردم؟
اگر بهتون سرویس ندادم چرا ۲ماه سرویس رو شارژ کردید و بعد ۱ماه از خرید سرور اول سرویس دوم رو خریداری کردید؟
اگر میخواهید ایمیل هارو هم نشونتون بدم؟
چون همه میدونند ( کسایی که whmcs کار کرده باشند ) متن رو میشه تغییر داد ولی ایمیل هارو نمیشه تغییر داد
موفق باشید

حتما اين اطلاعات ما هست آره ؟
چي ريختيم توش ؟
به ماهم بگيد برو بابا خودتو مسخره كن خودت كه ميگي پول ريختي واسه سنتوس يعني سروري كه هنوز سنتوسم نصب نيست چطور ميتونيم 7 گيگ اطلاعات داره...گم شو بابا به روش تو ميگن ***ي مدرن
-
تعداد تشکر ها از yanj به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 16:08

نوشته اصلی توسط
yanj

چي ريختيم توش ؟
به ماهم بگيد برو بابا خودتو مسخره كن خودت كه ميگي پول ريختي واسه سنتوس يعني سروري كه هنوز سنتوسم نصب نيست چطور ميتونيم 7 گيگ اطلاعات داره...گم شو بابا به روش تو ميگن ***ي مدرن
واقعا که چه ادم هایی پیدا میشند!
ادبتون رو رعایت کنید
بهتر هست برید شکایت کنید من همین مدرک هارو تیو دادگاه میزارم و قاضی تشخیص میده من دروغ میگم یا راست میگم
بهتر هست دوستان نظر بدن
هرگی هم بخواد میتونم دسترسی بدم پنل ایشون رو کامل ببینه و تیکت هارو بخونه تا خودش تشخصی بده من دروغ میگم یا راست میگم
انجمن هم که ماشا الله بی قانون شده ۲۰ تا مدیر داره ولی یکی نیست بیاد یک سر بزنه !
پستتون گزارش شد
روز خوش
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2013, 16:09

نوشته اصلی توسط
hostarya
دقیقا بله باید پوزش بخوان از شایان جان
من هم اومدم از ایشون که حقیقته و من از سرور هاشون راضیم .خوبیشون رو بگم یه مارک هم زدن بهم :-
تو ضر نزن بابا مشخصه تو هم از خودشي به روباه ميگن شاهدت كيه ميگه دمم.
نميخواد هيچ كس باور كنه من انقدم گدا نيستم به خاطر يك آدم بي چيز كلاه بردار به قرآن قسم بخورم شما هم با اين پول ما خوش باشيد حروم خور بي وجدان ياشار اين ها رو ميگم چون نميخوام كسي مثل من كلك تو رو بخوره شياد .
پدرت رو در ميارم شكايت كه كردم تا آخرش ميرم
-
-
April 14th, 2013, 16:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yanj

چي ريختيم توش ؟
ذوست عزیز بعد از هر تیکت یک ایمیل براتون ارسال میشه
در واقع خود تیکت رومیشه ویرایش کرد ولی ایمیلی که اول ارسال شده رونمیشه دیگه کاری کرد
اگه در گفته خودتون صادق هستید ایمیل ها رو نشون بدید و به همه ثابت کنید که متن تیکت بعدا ویرایش شده و کسایی هم که میان اینجا بالغ هستن و خودشون میتونن تصمیم بگیرن
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید