با سلام
میخوام یکم درد دل کنم با بعضی از کاربران
کاری به آقا شایان ندارم که دیر جواب میده یا هرمشکلی که واسه سرورشون پیش اومده ولی اینو میدونم که بعضی از کاربرا خیلی بی انصاف هستند
بیاید یکم واقع بین باشیم
این پولی که شما دارید هزینه میکنید در قبال خدماتی که میگیرید چیزی نیست واقعا
وقت و خدماتی که برای شما خرج میشه بیشتر از پولی که هزینه میکنید ارزش داره و بنده به عنوان یک دوست بهتون میگم که اصلا دوست ندارم به ادمایی که هیچی بلد نیستن کار کنم ( جسارت نباشه خیلی از کاربرا خیلی بیشتر از من نوعی بلدن )
بعضیا همه چیز رو حاضر و آماده میخوان ، روز اول آماتور هستن و تا روز آخرم همینطور میمونن و اصلا هیچ تلاشی برای یادگیری نمیکنن و همیشه از کسی که وی پی اس گرفتن انتظار دارن براشون انجام بده
ایشون مگرا ربات باشه که بتونه از پس این حجم کاری بر بیاد ! بهشون حق بدید و صبر کنید با ارامش مشکلات حل بشه با سر و صدا و دعوا کردن کاری درست نمیشه
هرکس بگه که هیچ مشکلی پیش نمیاد دروغ میگه و همه همکاران میدونن که توو اینکار هیچ چیز 100% نیست و هر دقیقه ممکنه یک مشکل بوجود بیاد ( حالت نرمال )
با این حجم کاری که ایشون داره فقط کافیه یک مشکل اینجوری پیش بیاد تا تیکتها 100 برابر بشه و هرکس یک چیزی بگه و همه هم انتظار دارن از ایشون
دوستان صبر کنید ایشون آدم بدی نیستن وانشالله مشکل سرورشون حل میشه و جبران میکنن براتون
از شایان عزیز هم عذرخواهی میکنم که توی تاپیکشون دخالت کردم![]()