-
April 13th, 2013, 19:15
عضو انجمن
درخواست انتقال دامنه
درود حضور دوستان
من یک دامنه در یاهو-بیزینس دارم و میخام منتقل به یک سایت دیگه
الان یاهو این امکان رو بهم نمیده که CNAME اضافه کردم و DNS های خود دامنه رو روی دامنه ام ست کنم
یعنی دامنه من myname.com هست و میخام دی ان اس هاش ns1.myname.com و ns2 باشه اما یاهو خطا میده
تازه ثبت شده و هنوز 11 ماه از دامنه ام باقی مونده
حالا با این اوضاع اگر کسی هست ( ترجیا با کمترین هزینه و یا رایگان ) دامنه رو منتقل کنه ممنون میشم
اگر بشه private دامنه هم با قیمت کمی برام فراهم کنه بهتر میشه
با احترام
-
-
April 13th, 2013 19:15
# ADS
-
April 13th, 2013, 19:28
پاسخ : درخواست انتقال دامنه

نوشته اصلی توسط
sir-mammad
درود حضور دوستان
من یک دامنه در یاهو-بیزینس دارم و میخام منتقل به یک سایت دیگه
الان یاهو این امکان رو بهم نمیده که CNAME اضافه کردم و DNS های خود دامنه رو روی دامنه ام ست کنم
یعنی دامنه من myname.com هست و میخام دی ان اس هاش ns1.myname.com و ns2 باشه اما یاهو خطا میده
تازه ثبت شده و هنوز 11 ماه از دامنه ام باقی مونده
حالا با این اوضاع اگر کسی هست ( ترجیا با کمترین هزینه و یا رایگان ) دامنه رو منتقل کنه ممنون میشم
اگر بشه private دامنه هم با قیمت کمی برام فراهم کنه بهتر میشه
با احترام
با سلام
پنل دامنه دایرکت ای هست یا پنل های دیگری برای انتقال از یک شرکت به شرکتی دیگری حتما باید هزینه پرداخت بشه لطفا ادرس سایتوی که ثبتکردین در اینجا قرار بدین با تشکر
ویرایش توسط sniper000man : April 13th, 2013 در ساعت 19:31
-
-
April 13th, 2013, 19:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sniper000man
با سلام
پنل دامنه دایرکت ای هست یا پنل های دیگری برای انتقال از یک شرکت به شرکتی دیگری حتما باید هزینه پرداخت بشه لطفا ادرس سایتوی که ثبتکردین در اینجا قرار بدین با تشکر
ممنون
پس چطور الان بعضی از سایت ها دارن رایگان انجام میدن ؟
من از سایت یاهو گرفتم
-
-
April 13th, 2013, 20:06
لازم نیست دوست عزیز ترانسفر دامنه رایگان می باشد مخصوصا از یاهو
شما هزینه ثبت سال دیگه رو کافیه بدی و یک سال که شارژ داری تقریبا واسه سال دوم ثبت کنی میشه یک سال و 7 ماه ترانسفر هم هزینه نمیگیره یاهو
خواستی کمکت میتونم کنم
فقط هزینه ثبت واسه سال دوم رو باید بدی همین
-
تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2013, 22:28

نوشته اصلی توسط
sir-mammad
ممنون
پس چطور الان بعضی از سایت ها دارن رایگان انجام میدن ؟
من از سایت یاهو گرفتم
با سلام
دوست عزیز اون انتقال نیست اون مو کردنه انتقال یعنی از یک شرکت به یک شرکت دیگه انتقال بدین نه شرکت ایرانی ها که همشون ریسللر کلاپ هست شرکت اصلی ثبت
سایت یاهو من دقیق در جریان نیست برایهمین گفتم ادرس قرار بدین ولی فکر نکنم رایگان باشه مو بله رایگان هست ولی انتقال فکر نکنم
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از sniper000man به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 15:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sniper000man
با سلام
دوست عزیز اون انتقال نیست اون مو کردنه انتقال یعنی از یک شرکت به یک شرکت دیگه انتقال بدین نه شرکت ایرانی ها که همشون ریسللر کلاپ هست شرکت اصلی ثبت
سایت یاهو من دقیق در جریان نیست برایهمین گفتم ادرس قرار بدین ولی فکر نکنم رایگان باشه مو بله رایگان هست ولی انتقال فکر نکنم
با تشکر
دقیقا دوستمون درست میگه
-
تعداد تشکر ها از kingxerxes به دلیل پست مفید