پرینتر Epson R290 بگیرید . از مزایای این پرینتر امکان وصل کردن مخزن به آن می باشد .
قابلیت چاپ روی سی دی .
و کیفیت بالای چاپ روی گلاسه .
با استفاده مخزن هر برگ سیاه و سفید 1 تومان حتی نمی شود و هر برگ رنگی حداکثر 20 تومان .
پرینتر Epson R290 بگیرید . از مزایای این پرینتر امکان وصل کردن مخزن به آن می باشد .
قابلیت چاپ روی سی دی .
و کیفیت بالای چاپ روی گلاسه .
با استفاده مخزن هر برگ سیاه و سفید 1 تومان حتی نمی شود و هر برگ رنگی حداکثر 20 تومان .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
samsung 4300 printer +scan+ copy fee 160t
![]()
ویرایش توسط AfraWeb.net : February 1st, 2010 در ساعت 01:07
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
من canon داشتم.شاید بگم مزخرفترین بود.خیلی هنگ میکرد و وقتی یک ورق رو میزدی با کلی اضافات و ... تحویل میداد.همش هم باید هدش رو تمیز میکردی و کلا پدر جوهر رو هم در میاورد و اصلا بهینه نبود. برای همین هست رتبش رو تو فروش حداقل نصبت به بقیه پرینترا از دست داده.یه دوستی تعمیر کار پرینتر هست !
می گفت تو لیزری سیاه سفید فقط Canon !
من بنا بر قیمت و تجربه خودم برای بهینه کردن قیمت گفتم وگرنه مشخصه لیزری سرو گردنی از جوهر افشان بالاتره. اما هر چی هست قیمت لیزری گرونتر و جوهرش هم چند برابر قیمت جوهری هست.جوهرافشان رو با لیزری مقایسه میکنید؟!؟
اگه جوهر اون 6 تومن هست ، شارژ این هم در گرون ترین حالت زیر 20 تومن هست! با 7 -8 تومن هم خیلی ها خیلی خوب شارژ میکنند!
اما جوهر کجا و ...!
اگر وقت کردید ممنون میشم. قیمت بگیرید اگر صرفه بود از شما میگیرم.پ.ن. من قرار بود شنبه برای شما قیمت لیبل بگیرم! یادآوری نکردید یادم رفت، شرمنده
ان شاء الله فردا یادم نره براتون قیمت بگیرم.
قیمت این پرینتر حدود 150 - 160 هست .قیمت؟؟
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
پرینتر فقط hp
فرق hp رو بعد 1-2 سال استفاده می فهمی ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)