نوشته اصلی توسط
yashar313
من در خصوص شما به بانک ملت ایمیل زدم تا درگاهتون رو تعلیق کنن!
به َپلیس فتا به عنوان کلاه بردار هم معرفیتون کردم.(ببین به کسی که دکتر نباشه بره مطب بزنه و طبابت کنه مگن کلاهبردار، به شما هم که نه سواد این کار رو داری نه ادب و شعور حرف زدن با ارباب رجوع و نه کمترین صلاحیت برای ارتباط با مردم و نه شرافت کاری و نه کمترین تخصص باید گفت کلاهبردارر!!!)
شما اگه بری تو چهارراه کاسه گدایی دست بگیری خیلی شرافتمندانه تر از این حقه بازیی هست که این جا راه انداختی!
من با اسم و ایمیل سوری از تو خرید کردم همه مدارکش هم موجوده! اولا این که سرویس که تحویل نمیدادی بعد 3 روز معطلی توی تیک اراجیف بلغور میکردی!
من نمیدنم چند کلاس سواد داری ولی یادته وقتی خیلی محرمانه بهت تیکت زدم و گفتم که توی هیدر سایت غلط دیکته داری چی گفتی؟ فحش و نوشتی فهش!!! معذرت رو نوشتی معظرت!! شتاب رو نوشتی شتاپ....چر رو منم یاتو که از رو نمیری؟!!!
تو ساییت هم حتی لایسنس نداره و نسخه کرک شده هست!
پول ما رو گرفتی بالای یه هفته بزی مون دادی!! خجالت بکش.حیا کن!
برو خدا رو شکر کن که از گلوت کشدم بیرون وگرنه میومدم ده متل قوی توابع سلمانشهر تنکابن نقدی باهات حساب میکردم.الانم که میبینی باهات زیاد کاری ندارم علتش اینه که چند نفر از اونایی که پولشون رو خوردی پیام خصوصی دادم و شماره موبایلشون رو گرفتم تا دادخواست براشون بنویسم تا احضاریه دادگاه بیاد دمه خونتون!!