در کل دوست عزیز شما بخوای و بتونی خود اپاچی رو به تنهایی تنظیم و کانفیگ کنی ، یا انجیکس هم توی همین فروم آموزشش هست نصب بر روی ویندوز
تلاش برای n پست شدن رو با کمک کردن اشتباه نگیرید.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
بله ، درست میفرمایید ، تنبلی رو بزاریم کنار خیلی خوب میشه ، متاسفانه من سیستم خیلی قدیمه و پنتیوم 4 هست ، سرور مجازی هم ندارم ، امکان داره شما تست کنید؟ لینکی دمو ای عکسی چیزی بزارید؟
از تمام دوستان تشکر می کنم و عذر خواه برای اشتباه لپی که کردم
من سایت دانلودم سرور مجازی ویندوز 2008 دارم که ومپ رو نصب کردم و زمان اجراش ارور میداد نفهمیدم از چیه
زمپ رو نصب کردم ولی کانفیگ رو هر چی تغییر دادم ولی بازم اشکالهایی زیادی برای دانلود وجود داشت که از خیرش گذشتم
الان هم usbwebserver استفاده می کنم ولی کاربران راضی نیستند و میگن بعضی وقتا دانلود نمیشه و یا ریسام نمیشه فایل ! هرچی هم گشتم بخشی برای کانفیگ نداشت
حالا اگر دوستان از این برنامه هایی که معرفی کردید هر کدوم رو مطمئن هستید و میشه بدرستی کانفیگش کرد بفرمایید
مثل حداکثر تعداد یوزرهایی که بتونن دانلود کنند
تعداد فایل همزمان بروی دانلود گذاشتن
سرعت دانلود
و....
برای وب سرور اول تکلیف خودتون رو مشخص کنید که با توه به چیزی که گفتید ، ای ای اس به کارتون نمیدا پس در نتیجه از وب سرور آپاچی مجبورید استفاده کنید ، حالا توسط چه نرم افزاری؟ x یا y
کانفیگش هم انجام پزیره ، اما چیزی کهشما دنبالش هستید رو تو هیچ کدوم از اینها نمیتونید پیدا کنید ، یعنی لیمیت کردن یوزر ، شما میتونید کانکشن ها رو لیمیت کنید که اصلا توصیه نمیشه و باعث نارضایتی کاربران خواهد شد ، و توجه داشته باشید که سایت های بزرگی هم که برای اعضائ وی آی پی دارن یوزر میدن باز هم مشکل مولتی یوزر بودن رو نتونستن حل کنند.
اتفاقا چون کاربرای سایت راضی نیستند دنبال یه برنامه بهتر می گردم و هدف از کانفیگ کردن هم بهبود عملکرد برای کاربر هست!
آخه معمولا کانفیگ دیفالت برنامه ها محدودیت زیادی گذاشتند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)