با سلام ؛
می خواستم از خدمت دوستان سوال کنم : آیا روشی وجود داره که بشه هاست اشتراکی رو ریست کرد ! یعنی هر فایلی که به هاست اضافه کردم ، یا هر نوع تغییری که تو هاست ایجاد کردم به حالت پیش فرض در بیاد ؟ درست مثل موقعی که هاست رو تحویل گرفتم .
با تشکر
با سلام ؛
می خواستم از خدمت دوستان سوال کنم : آیا روشی وجود داره که بشه هاست اشتراکی رو ریست کرد ! یعنی هر فایلی که به هاست اضافه کردم ، یا هر نوع تغییری که تو هاست ایجاد کردم به حالت پیش فرض در بیاد ؟ درست مثل موقعی که هاست رو تحویل گرفتم .
با تشکر
راهش اینه که terminate کنید و دوباره create کنید.
به مدیر سرور تیکت بزنید و بگین هاست رو حذف و مجددا بسازه واستون مشکلتون حل خواهد شد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
هاست هیچ مشکلی نداره ! فقط میخوام همه تغییراتی که تا به الان دادم آن دو بشه
در صورت حذف دستی همه فایلها توسط فایل زیلا و حذف اکانتهای اف تی پی و دیتا بیسها و ایمیلها و ... مشکلی بوجود نمیاد ؟
کدوم فایلها و تنظیمات نباید حذف یا تغییر داده بشن ؟
با سلام
دوست عزیز تنها راهش اینه که از دیتابیس ها بک اپ بگیرید و فایل هاتون رو بردارید و بگید که از هاست رو کلا پاک کنن و دوباره مجددا هاست رو بسازن
و شما فایل هاتون رو + دیتابیس رو برگردونید
موفق باشید.
من اصلاً نمی خوام چیزی از قبل باقی بمونه ، من می خوام هر چی بعد از تحویل گرفتن هاست اضافه شده از بین بره ! البته هاست من اصلاً مشکلی نداره و کاملاً به درستی کار می کنه !
راهی نیست که این کار رو خودش انجام بده
- با فایل منجر هر چی فایل هست رو پاک کن
- با SQL Manager هر چی دیتابیس ساختی رو حذف کن
- هر دامینی که اضافه کردی (چه ادان و چه پارک) رو حذف کن (اینجوری ftpها هم پاک می شه)
کاری که شما میخواهید با Terminate شدن و ایجاد مجدد انجام خواهد شد.
از سرویس دهنده بخواهید انجام بدن.
موفق باشید
با تشکر از همه دوستانی که لطف کردن و راهنمایی فرمودن ؛
به نظر شما با ترمینیت و ایجاد مجدد ممکن مشکلی بوجود بیاد ؟ یا یه تغییری ایجاد بشه که برای سایت خوب نباشه ؟ لطفاً احتمال های ممکن رو بفرمائید ( خواهشاً همه احتمال های ممکن ! ) .
با سپاس
ویرایش توسط kolak : April 14th, 2013 در ساعت 00:49
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)