سلام دوستان
لطفا لوکال هاستی که میشناسید و یا استفاده کردید رو معرفی بفرمایید که بدرستی هم کانفیگ بشه
از استفاده ومپ و زمپ که راضی نیستم...
iis هم نگید چون اسکریپتی که می خوام استفاده کنم جواب نمیده
سلام دوستان
لطفا لوکال هاستی که میشناسید و یا استفاده کردید رو معرفی بفرمایید که بدرستی هم کانفیگ بشه
از استفاده ومپ و زمپ که راضی نیستم...
iis هم نگید چون اسکریپتی که می خوام استفاده کنم جواب نمیده
ویرایش توسط onlinedays : April 12th, 2013 در ساعت 22:58
سلام
xampp هم خوبه.تست کنید
ای صاحب این ثانیه ها پس تو کجای...
اللهم عجل لولیک الفرج
WebKernel.Net
شرکت رایان دانش تدبیر - شماره ثبت 475
این نوع نرم افزار ها مثل
wamp , xampp , easyphp همه از یک سری پکیج php , mysql , apache و ... استفاده می کنن و کارکردی مثل هم دارند و خیلی فرق نمی کنه که شما از کدوم استفاده کنی .
اما به نظر خودم بهترینش همین xampp هست ، چون تقریبا به روز تره و با اکثر اسکریپت ها سازگار تره !
وب سرور NGINX
این وب سرور هست که از اپا چی استفاده نمیکنه و مستقله .
Softaculous AMPPS
برای ویندوز
ampps خیلی خوبه . ماکه راضی هستیم
zend studio هم عالیه اگر بخواید لایسنس بگیرید !
What is AMPPS ?AMPPS is an easy to install software stack of Apache, Mysql, PHP, Perl, Python and Softaculous auto-installer that can be used on Desktops and office servers.
حد اقل یه دیدی میزدید... این هم از اپاچی استفاده میکنه
کلا وب سرور هایی که هست تو دنیا 4 وب سرور هست :
Product Vendor Web Sites Hosted Percent Apache Apache 409,185,675 62.45% IIS Microsoft 97,385,377 14.62% nginx NGINX, Inc. 73,833,173 11.09% GWS 22,931,169 3.44%
ویکی پدیا دوست ماست.
حالا من میام 1 نرم افزار میسازم جورامپ میزارم اسمشو باز از آپاچی استفاده کنه که همونه.
ای ای اس برای مایکر وسافته و خب مشخصه.
GWS رو اما به ندرت شنیده بودم تا امروز.
حالا شما باید ببینید کدام برای شما مناسب است ، هستند دوستانی که کانفیگ NGINX هم انجام بدهند ، بسته به نیاز شماست همه چی.
چی میگی حاجی !
ایشون نرم افزار لوکال هاست میخواد برای استفاده . حالا یه اشتب کرده اسمشو گفته وب سرور
شما سخت نگیر
فکر نمیکنم ایشون اینطوری مد نظرشون بوده ، اما به هر حال میبینید در صد استفاده رو ، اگر با ویندوز حتما میخواید باشه (چرا که ذکر نکرده اید مبتنی بر چه سیستم عامل باشه وب سرور یا نرم افزار راه انداز سرور لوکال) طبیعیه که همون زامپ و وامپ که راضی نیتید بهترین هستند با توجه به درصد استفاده.اما برای خودتون و اطلاعات خودتون هم که شده وب سرور قوی nginx رو روی لینوکس نصب و تست کنید و سربه سرش بزارید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)