با سلام
یه دمو بزارید اینجوری نمیشه
با سلام
یه دمو بزارید اینجوری نمیشه
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
همانطور که عنوان کردم قالب این اسکریپت همان قالب اسکریپت رایگان وی ای پی ورژن 1 هست ،
به علت که مدام در حال اپدیت هست فعلا امکان دمو نیست
------------------------------------------------
امکانات جدید :
قالب ایمیل ارسالی تیکت ، پاسخ تیکت ، فراموشی پسورد ، ثبت نام ،
اپلود فایل در تیکت
چند عکس از وی ای پی :
( بنده طراح قالب نیستم ، در صورتی که قالب دیگری دارید برای شما عوض خواهم کرد )
پنل اصلی کاربری ( 1 و 2 و 3 محل اخبار شما هست )
![]()
صفحه دانلود ( در صورتی که کاربر وارد پنل شده باشد و ویژه باشد به صورت اتوماتیک دانلود شروع میشود ) ( قالب این به اسانی قابل ویرایش هست )
صفحه اصلی پنل مدیریت
مدیریت خبر ها
مشخص کردن قالب های ایمیل های ارسالی از سایت
دارای 2 ایمیل اخطاریه ( 3 و 5 روز مانده به پایان اعتبار ) ( اعداد قابل تغییر هستند )
صفحه کوتاه کننده لینک فیلم و پوشه سازی مجازی
![]()
ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
با سلام
این اسکریپت امکان اضافه کردن سرور های مختلف نداره
توی عکس ها که چیزی ندیدیم
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
چیزی که مشخص شد و شما ردش کردید "برنامه نویس" گرامی! این بود که شما د/ز/د ی در کارتون نیست! تصاویر گویای کار هست...
ایده کپی
قالب مدیریت کپی - قالب بخش دانلود هم از سایت دیگه ***یده شده
فکر کنم دوستانی که در تاپیک شرکت داشتن یقین پیدا کردن به "هدف" شما! ...
مشخص هست سیستمی که در 4 روز نوشته بشه بهتر از این نخواهد بود.
سیستم هم احتمالا تغییر یافته نسخه رایگان ما هست! که فردا نسخه رایگان با امکاناتی که شما قصد فروشش رو دارید رو منتشر می کنیم.
روز خوش
این سیستم همون سیستم اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.2 | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت
است ,میشه مشخص کر که فایل هایی که تو فولدر مثلا vip قرار دارد نیاز به اکانت دارد؟
امکان اضافه کردن سرور وجود ندارد؟
ساختار لینک های اسکریپت شما به چه شکل است؟
این کوپر د ز دی بیش نستمن جای شما باشم از ایشون هیچی نمیخرم میتونین به آدرس uni-server.ir برین ببینین چیکار کرده بهش میگم دامنه منو پس بده نمیده
ویرایش توسط mkh1372 : April 11th, 2013 در ساعت 18:55
خیر ندارد ، عرض کردم بنا به سفارش ساخته شده ، اگر نیاز دارید اضافه خواهم کرد ،
دوست عزیز
بنده در پست قبل هم عرض کردم،
بنده طراح قالب نیستم ،
خیر ،
بنده حدود 2000 خط کد به این سیستم اضافه کردم ،
ولی بنده گفتم ، شمایی که در دموتون باگ sql injection رو هنوز دارید خدای برنامه نویسی php هستید !
شما بیاید تهمت بزنید ! بنده مشکلی ندارم ،
موفق باشید ،
بله دوست عزیز
عرض کردم
اگر با عکس میگید که همان اسکریپت هست بنده مشکلی ندارم ، برید اون اسکریپت رو دانلود کنید !همانطور که عنوان کردم قالب این اسکریپت همان قالب اسکریپت رایگان وی ای پی ورژن 1 هست ،
ولی سیستم اکانتیگ و تمام امکانات متفاوت هست
خیر، عرض کردم ، اگر نیاز دارید باید بم بگید تا اضافه کنم ،
لینک ها به این شکل هستyoursite/file?=linkefile(ya linke kotah shode file)sدر صورتی که کاربر وارد شده باشد به محض کلیک لینک به صورت
yoursite/poshedl/adresefile?hash=sssخواهد شد
البته یک راه برای سرور های مختلف قرار دادم ، که دیتابیس ها مشترک میشوند ولی در هر سرور دانلود باید اسکریپت وی ای پی قرار بگیره ، ولی دیتابیس مشترک هست
به دلیل تقاضای بالای اسکریپت از امروز تنها به تعداد 10 عدد دیگر به فروش میرسد
موفق باشید،
ویرایش توسط cooper47 : April 12th, 2013 در ساعت 15:46
اسکریپت VIP
خیلی از دستتون گله دارم دوستان ،
واقعا حرف های که در این تایپک زده شد تو عمرم ندیده بودم،
بله بنده *** هستم ، شما که میدونید *** هستم چرا دنبال تایپک رو میگیرید ؟ تا یک نقطه ضعف بگیرید و بتونید از مردم با قیمت بالا برای یک اسکریپت پول بگیرید ؟ !
اسکریپت vip persian script به صورت رایگان و سورس باز در اختیار قرار گرفت ،
بنده با رعایت کپی قالب این اسکریپت رو کاملا عوض کردم ، از پایه مشکل داشت و وافعا هم وقت گذاشتم سرش
چون عقیده دارم کار سخت برنامه نویسی هست ، عده ای با ظاهر زیبا میخوان این ضعف رو پوشش بدن،
بنده وقتم رو صرف قالب هیچگاه نگذاشتم، ما ایرانیا اصولا اچار فرانسه هستیم ، یارو فیلم میسازه کارگردان و نویسنده همه چی خودشه ، تو وب هم طرف طراح و برنامه نویس همه خودشه !
ولی بنده شیوه کاریم به این شکل نیست و فقط در زمینه برنامه نویسی کار میکنم نه طراحی،
بله شما ایراد هاتونو میتونید جز قالب رو چیز دیگری بزارید ؟ خیر ! ولی بنده میتونم رو اسکریپت شما ایراد بزارم و مثل اکثر افراد گول ظاهرش رو نمیخورم،
یکی 1 درصد دانش php داشته باشه میدونه تو اسکریپت vip persian scrtipt رایگان چه گندی زده شده! اگر نیاز به باز کردن هست فکر کنم نویسندش از ایران فرار کنه از بی ابرویی !
خدا میدونه پشت اسکریپت کد شده شما چی نوشته شده ، بنده فکر میکنم واسه همین اسکریپت رو کد کردید که کسی نفهمه و ابروتون نره !
در هر صورت ،
واقعا جنبه شما پایین هست ،
اونهایی که اسکریپت و دادم بهشون میدونند که اصلا واسه بنده هزینه مهم نیست ، و فقط مهم خدمت به دیگران هست،
به تمام مشتریام هم گفتم اول کار بعد تست کنید بعد هزینه رو بدید اونم اگر خواستید ،
اگر دوستان حضور دارند ممنون میشم حرف بنده رو تایید کنند ،
در هر صورت ،
تنها 10 عدد دیگر برای فروش میزارم ، کسانی که نفر 11 به بعد شدند برن با دوستانی که بنده رو *** خطاب کردند سرو کله بزنند،
باقی دوستان هم میتوانند با قیمت بالا خریداری کنند ، بنده مشکلی ندارم
این اخرین پست بنده در این تایپک هست ، تا میتوانید پشت سره بنده ناسزا بگویید تا شاید برنامه نویس شدید !
موفق باشید ،
علی اکبر
مدیران تایپک رو ببندند
ویرایش توسط cooper47 : April 12th, 2013 در ساعت 15:26
اسکریپت VIP
سلام
من امروز این تایپیک رو دیدم
فقط خواستم یه توضیحی بدم واسه روشن شدن موضوع
این اسکریپت بنا به درخواست بنده نوشته شده
من روز اول اسکریپت وی ای پی و اتصالشو به فریر از جناب پرشین اسکریپت خریدم و فقط بابت اتصال وی ای پی ساده به فریر و همچنین امکان تغییر یوزر و پسورد وی ای پی 60 هزار تومان پرداخت کردم
متاسفانه این سیستم ضعفهای زیادی داشت و اصلا جوابگوی بنده نبود کلی هم از نویسنده خواهش کردم که تغییراتی رو واسم بدن و حتی لیست تغییرات رو برای ایشان ارسال کردم از طریق سایت پرشین اسکریپت که هم تاریخش موجوده و هم متنش که دقیقا همین تغییرات ایجاد شده هست و تاریخش اوایل اسفند بود
که ایشون رد کردن
اواسط اسفند ماه از طریق همین سایت با جناب کوپر آشنا شدم و تغییرات مد نظرم رو به ایشون گفتم
شروع پروژه از 15 اسفند بود و نتیجه اولیه تاریخ 10 فروردین اماده شد
طی یک ماه من و ایشون تا پاسی از شب سر تغییراتی که مد نظر من بود بحث کردیم و کلا تعطیلات عید ایشون رو خراب کردم
کلیه تغییرات به سفارش من بوده و همونطور که گفتم اوایل اسفند ماه واسه جناب پرشین اسکرسپت هم ارسال کرده بودم ( فکر کنم تغییراتی که دادن ناشی از همون پیشنهادات بنده بود )
سیستم کاری هم با سیستم ایشون کاملا متفاوته
ساخت یوزر و پرداخت آنلاین و کد تخفیف و امکان تمدید یوزر از طریق فریر و امکان داشتن ناحیه کاربری یا امکان پشتیبانی تیکتی مهمترین مشخصه این اسکریپته
بجز شکل کلی که بسیار هم زشته و دنبال یه طراح قالب هستم دیگه هیچی از ورژن اول وی ای پی استفاده نشده
ورژن دومم که تازه چند روزه بیرون اومده
جناب کوپر واسه این کار و اتصال فریر به وی ایپی با بالا ترین کیفیت بسیار زحمت کشیدن
ایشون اولین کسیه که تونسته تغییراتی بنیادی در اسکریپت فریر ایجاد کنه
ساخت یوزر توسط کاربر - امکان کد تخفیف - امکان تمدید یوزر و امکان اتصال به هر چند تا سرور جداگانه وی ای پی و ایجاد همزمان یوزر در همه اونا و ....
اسکریپت ایشون هیچ شباهتی به اسکریپت پرشین وی ای پی نداره و قالبشم بزودی عوض میکنیم
انصافا هم قیمتی بسیار پایین گذاشتن واسه فروش
ببخشید که سرتون رو بدرد اوردم
اسکریپت پرشین وی ای پی هم بسیار عالیه و اگه قیمت ایشون نجومی نبود حتما نفر اول خریدار اسکریپتشون من بودم
ویرایش توسط ghazadi2002 : April 12th, 2013 در ساعت 15:39
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)