-
April 11th, 2013, 03:45
دستگیری فروشنده *****شکن توسط پلیس فتا قزوین !
پسر جوانی که با راه اندازی فروشگاه اینترنتی اقدام به فروش *****شکن کرده بود با تلاش ماموران پلیس فتا قزوین شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرگرد مختاری نسب در این باره اظهار داشت: در راستای شناسایی متخلفان فضای مجازی و افزایش امنیت کاربران و در پی رصد و پایش فضای مجازی، سایتی که گرداننده آن اقدام به تبلیغ و فروش نرم افزارهای *****شکن و غیرقانونی می کرد، شناسایی شد.
وی افزود: پس از بررسی ها و تحقیقات تخصصی انجام شده متهم که اهل و ساکن تاکستان بود، شناسایی و دستگیر شد. با انتقال متهم به اداره پلیس او در بازجویی ها با اعتراف به فروش نرم افزار های *****شکن گفت: گمان نمی کردم که فروش اینگونه نرم افزارها غیرقانونی بوده و اکنون از کرده خود پشیمان هستم.
رییس پلیس فتا قزوین هشدار داد: تبلیغ و فروش نرم افزارهای *****شکن و آموزش روشهای عبور از سامانههای *****ینگ، برابر قانون جرائم رایانهای، جرم تلقی شده و پلیس فتا با عاملان آن برخورد می کند. متهم این پرونده نیز به دلیل آشنا نبودن با جرایم رایانه ای با این مشکل مواجه شد.
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - دستگیری فروشنده فیلتر شکن در اینترنت/ فروش نرم افزارهای غیرقانونی جرم است
-
تعداد تشکر ها از shirazshop به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013 03:45
# ADS
-
April 11th, 2013, 03:46
-
تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013, 04:15
پاسخ : دستگیری فروشنده *****شکن توسط پلیس فتا قزوین !
مثل اینکه اینبار واقعا دارن فروشندگان رو جمع میکنن قبل نوروز هم یکی رو در زنجان گرفته بودن #
-
تعداد تشکر ها از shirazshop به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013, 04:43
عضو جدید
ما هم که گوشامون دراز باور کردیم!
اعترافش فاز اعترافات تلوزیونیشونه!!!!!
-
تعداد تشکر ها از nerd به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013, 10:27
عضو انجمن
اقا راسته باور کنید.
من خودم دیروز زنگ زدم به یکی از دوستان که توی فتای تهران کار میکنه. پرسیدم ازش گفت جرم تلقی میشه اما به خاطر فراگیر بودن کاری ندارن ولی اگه دقت کنید ولی اگه مشکلی پیش بیاد ( حالا یکی از آی پی شما بره سایتی رو هک کنه و شکایت کنند و یا بحث سیاسی و عقیدتی پیش بیاد یا هر چیز دیگه) اولین کسی که میان میگیرن شمایید و اگه مجرم اصلی رو گیر بیارید باز خودتنان به دلیل فروش غیرقانونی دستگیر میشید و علاوه بر 40 میلیون تومن جریمه نقدی! 5 سال هم به زندان میافتید! تا حالا هم چندین مورد بوده.
من خودم چندین بار پرسیدم و مطمئن شدم حالا باور ندارید خودتون یه تحقیقی کنید.
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !

-
تعداد تشکر ها از hossein7441 به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013, 11:31

نوشته اصلی توسط
shirazshop
پسر جوانی که با راه اندازی فروشگاه اینترنتی اقدام به فروش *****شکن کرده بود با تلاش ماموران پلیس فتا قزوین شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرگرد مختاری نسب در این باره اظهار داشت: در راستای شناسایی متخلفان فضای مجازی و افزایش امنیت کاربران و در پی رصد و پایش فضای مجازی، سایتی که گرداننده آن اقدام به تبلیغ و فروش نرم افزارهای *****شکن و غیرقانونی می کرد، شناسایی شد.
وی افزود: پس از بررسی ها و تحقیقات تخصصی انجام شده متهم که اهل و ساکن تاکستان بود، شناسایی و دستگیر شد. با انتقال متهم به اداره پلیس او در بازجویی ها با اعتراف به فروش نرم افزار های *****شکن گفت: گمان نمی کردم که فروش اینگونه نرم افزارها غیرقانونی بوده و اکنون از کرده خود پشیمان هستم.
رییس پلیس فتا قزوین هشدار داد: تبلیغ و فروش نرم افزارهای *****شکن و آموزش روشهای عبور از سامانههای *****ینگ، برابر قانون جرائم رایانهای، جرم تلقی شده و پلیس فتا با عاملان آن برخورد می کند. متهم این پرونده نیز به دلیل آشنا نبودن با جرایم رایانه ای با این مشکل مواجه شد.
خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - دستگیری فروشنده ***** شکن در اینترنت/ فروش نرم افزارهای غیرقانونی جرم است
پلیس هم شورشو درآورده مگه طرف آدم کشته که نوشتند از کرده خود پشیمان هستم
خدایا توبه............
ویرایش توسط expert : April 11th, 2013 در ساعت 11:34
-
تعداد تشکر ها از expert به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013, 14:09
عضو انجمن
فروش سرور مجازی که روش فبلتر شکن نصب شه جرمه ، چه برسه فروش خودش
به شخصه دیدم که گرفتن و بعد این ماجرا ما خودمون رو سرورهامون پرت اسکن دادیم و تمام کسانی که به این کار مشغول بودن، تا حد امکان شناسایی و از سرورامون منتقل شدن
بهتره دوستان علاقه به تجربه ی همه چیز نشون ندن...
جوانی و مابقی عمر ، ارزش بیشتری داره به نظرم !
-
تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013, 15:36
عضو جدید
متداولترین روش برای پیدا کردن طرف چیا هستن؟(فروشندگان ***)
درگاه؟
آی پی ؟
هاست؟
دامنه؟
ایمیل؟
؟
؟
؟
ویرایش توسط naserkhan : April 11th, 2013 در ساعت 15:43
-
تعداد تشکر ها از naserkhan به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013, 16:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hossein7441
اقا راسته باور کنید.
من خودم دیروز زنگ زدم به یکی از دوستان که توی فتای تهران کار میکنه. پرسیدم ازش گفت جرم تلقی میشه اما به خاطر فراگیر بودن کاری ندارن ولی اگه دقت کنید ولی اگه مشکلی پیش بیاد ( حالا یکی از آی پی شما بره سایتی رو هک کنه و شکایت کنند و یا بحث سیاسی و عقیدتی پیش بیاد یا هر چیز دیگه) اولین کسی که میان میگیرن شمایید و اگه مجرم اصلی رو گیر بیارید باز خودتنان به دلیل فروش غیرقانونی دستگیر میشید و علاوه بر 40 میلیون تومن جریمه نقدی! 5 سال هم به زندان میافتید! تا حالا هم چندین مورد بوده.
فصل هفتم ـ ساير جرائم
ماده (25) هركس مرتكب اعمال زير شود، به حبس از نود و يك روز تا يك سال يا جزاي نقدي از پنج تا بيست ميليون ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد:
الف) توليد يا انتشار يا توزيع يا معامله دادهها يا نرمافزارها يا هر نوع ابزار الكترونيكي كه صرفاً به منظور ارتكاب جرائم رايانهاي به كار ميروند.
ب) فروش يا انتشار يا در دسترس قرار دادن گذرواژه يا هر دادهاي كه امكان دسترسي غيرمجاز به دادهها يا سيستمهاي رايانهاي يا مخابراتي متعلق به ديگري را فراهم ميكند.
ج) آموزش نحوة ارتكاب جرايم دسترسي غيرمجاز، شنود غيرمجاز، جاسوسي رايانهاي و تخريب و اخلال در دادهها يا سيستمهاي رايانهاي و مخابراتي.
تبصره ـ چنانچه مرتكب اعمال ياد شده را حرفه خود قرار داده باشد، به حداكثر هر دو مجازات مقرر در اين ماده محكوم خواهد شد.
داداش بهتره یه نگاه بندازی به این لینک
اخبار |
-
تعداد تشکر ها از shahmoradi به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013, 16:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hossein7441
اقا راسته باور کنید.
من نمیگم راست نیست
میگم شیوه ی گزارش دادنشون خیلی باحاله! مارو چی فرض کردن نمیدونم
بعدم سرویس دهنده اگر وارد باشه پلیس امریکا هم نمیتونه دستگیرش کنه، چه برسه به اینا که سرتاپاشون سوتیو بی سوادیه
بهرحال وقتی کار به ظاهر غیر قانونی می کنید باید بسنجید که چه محدودیت هایی براتون ایجاد میشه و رعایت چه مواردی براتون لازمه
-
تعداد تشکر ها از nerd به دلیل پست مفید