راستش دامين دارم ميخوام اونو استفاده كنمواسه دامین چیزی در نظر داری ؟ دامین رو ثبت کردی یا نه هنوز ؟ :دی
فكر كنم دامنه قشنگي هم باشه
webamoz.ir
نظرتون چيه ؟
راستش دامين دارم ميخوام اونو استفاده كنمواسه دامین چیزی در نظر داری ؟ دامین رو ثبت کردی یا نه هنوز ؟ :دی
فكر كنم دامنه قشنگي هم باشه
webamoz.ir
نظرتون چيه ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
خوبه
فقط اگه یه دامین خوب دیگه هم پیدا کنیم که .کام باشه بهتره چون به نظرم گوگل به دامنه .ir زیاد رتبه خوبی نمیده!
مثلا من خودم یه دامین .in داشتم که سریع رتبش از 14 میلیون الکسا شد به 4 میلیون بعدش الان .ir اینطوری نشد بزور داره میاد پایین.
سلام
منم در حال راه اندازی هم چین سایتی هستم...
ومثل شما شک داشتم که انجمن باشه یا وردپرس که بعد از کلی تحقیق یقین پیدا کردم که انجمن بعتره حتی با وجود این که من تو وردپرس حرفه ای ترم و می تونم پوسته طراحی کنم..
انجمنی که دارم می زنم میشه مرجع مقالات اموزشی که اینم لینکشه...
اگه خواستی می تونیم با هم کار کنیم...فکر کنم به نفع جفتمونه
ویکی اموزش
انجمن زيبا و جالبي داريد
اميدوارم هميشه موفق باشيد
اما ما ميخوايم با كمك دوستان انجمن تخصصي تحت وب راه بندازيم آموزش ها هم همش تخصصي در باره طراحي وب و... خواهد بود
بخش هاي تفرقه كمي خواهيم داشت و سعي رو آموزش حرفه اي هست
به هر حال ممنون از اينكه نظرتون رو گفتيد
اميدوارم موفق باشيد
يا حق
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
به نظر شما نیمشه سایت دارای دو بخش انجمن و سایت باشه؟ باید حتما یکی از اینا باشه؟ آموزش اصلی توی سایت باشه و مشکلات توی انجمن گفته بشه یا هم آموزش و هم مشکلات توی انجمن باشه ولی جمع بندی آموزشی توی سایت گذاشته بشه همراه با فایلها و اسم تهیه کنندگان
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)