چشم درست میشه.
دیگه در مورد قالب نظری نبود؟
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
چون خودمم از خوانددگان ÷ر و ÷ا قرص سایتتون هستم به خودم این حق رو میدم که نظرم رو خیلی صریح بگم :
در مورد قالب باید بگم که به نظر بنده به دلیل وجود رنگ خاکستری حس خستگش و کسلی رو به بازدید کننده القا میکنه و به همین دلیل باعث میشه که سریعتر از سایتتون خارج بشه . در ضمن قالب بندی کلی و چیدمان قالب هم به نظرم جالب نیست . لطفا قبل از طراحی قالب به مطالعه روانشناسی رنگها در طراحی سایتها نظری داشته یاشین .
مورد دیگه اینکه عکس های مرتبط با متن رو سعی کنین بهتر انتخاب کنین و هنوز هیچی نشده برای آگهی یه قیمت جدا در نظر نگیرین . نمیدونم چه مشکلیه که ایرانیا دارن و اونم این هست که سایت رو قبل از اینکه تاسیس کنن ، براش جای آگهی در نظر میگیرن!!!
عذرخواهی میکنم که کمی صریح صحبت کردم . در ضمن به نوان یه بازدیدکننده میگم اگه قالب سایتتون همین باقی بمونه فکر کنم باید اسم بنده رو از لیست بازدید کننده هاتون خط بزنین![]()
قالبش از قبلی قشنگتر شده. کلا تازه داره میشه سایت خبری. اما این بنرهای تبلیغاتیت خیلی گنده هست!
آن پوست موز رو هم برداری بهتره![]()
واقعا خوشحالم که افراد حرفه ای مثل برو بچه های این انجمن سایت ما رو قابل میدونن و تونستیم نظرشون رو تاحدی جلب کنیم.چون خودمم از خوانددگان ÷ر و ÷ا قرص سایتتون هستم به خودم این حق رو میدم که نظرم رو خیلی صریح بگم :
چشم به زودی رنگ خاکستری تغییر خواهد کرد. چه رنگی پیشنهاد می کنید؟در مورد قالب باید بگم که به نظر بنده به دلیل وجود رنگ خاکستری حس خستگش و کسلی رو به بازدید کننده القا میکنه و به همین دلیل باعث میشه که سریعتر از سایتتون خارج بشه . در ضمن قالب بندی کلی و چیدمان قالب هم به نظرم جالب نیست . لطفا قبل از طراحی قالب به مطالعه روانشناسی رنگها در طراحی سایتها نظری داشته یاشین
آخه ما قبلش رو یه قالب دیگه بودیم اون اولی نه وسط این قالب و اولیه که شاید دیدید یا هم ندیدید که واقعا از نظر رنگبندی جالب بود ولی خب خیلی ها گفتن که جالب نیست وب ا وجود وقت بسیاری که براش گذاشتیم با کمال میل برداشتیمش تا دوستان ناراحت نشن این رو هم که گذاتیم از خیلی ها نظر گرفتیم که نظر کلی رو خوب بودن بود و تقریبا رو رنگبندیش و همون رنگ خاکستریش مشکل داشتن که خب برطرف میشه
در ضمن تبلیغ گرداب برداشته شد.
در مورد اون موز باید بگم عمدا اونجوری انتخاب شده که یه تنوعی بشه !مورد دیگه اینکه عکس های مرتبط با متن رو سعی کنین بهتر انتخاب کنین
چون خبر برای خود سایت هست و هیچ ارتباطی با اخبار اینترنت نداره خواستیم تنوع بشه ! همین !
این که برای سایت هدف تعیین کرد که خب چیز بدی نیست و باید اینطوری باشه چون بسیاری از سایتها بدون تعیین هدف تجاری وارد میشن و نمونش بسیار زیاده که تعطیل کردن و رفتن.هنوز هیچی نشده برای آگهی یه قیمت جدا در نظر نگیرین . نمیدونم چه مشکلیه که ایرانیا دارن و اونم این هست که سایت رو قبل از اینکه تاسیس کنن ، براش جای آگهی در نظر میگیرن!!!
ولی چشم به در خواست شما تبلیغ گرداب برداشته شد.
اگر جور دیگه ای می گفتید باید عذر خواهی میکردید ممنونم که با گفتن واقعیت کمکمون می کنید.عذرخواهی میکنم که کمی صریح صحبت کردم .
فکر کنم مطالب جوری هست و خواهد بود که ایشالله اینطوری نباشه.در ضمن به نوان یه بازدیدکننده میگم اگه قالب سایتتون همین باقی بمونه فکر کنم باید اسم بنده رو از لیست بازدید کننده هاتون خط بزنین
.................................................. ..........................
کدوم قالب قبلی؟قالبش از قبلی قشنگتر شده.
کدوم یکی مد نظرتونه؟
چشم انجام شد.اما این بنرهای تبلیغاتیت خیلی گنده هست!
هدف همین لبخندی بود که به لب شما آمد که خدا رو شکر به هدفمون رسیدیم.!آن پوست موز رو هم برداری بهتره![]()
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)