-
March 2nd, 2013, 14:14
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خدمت دوستان
افر جدیدی سرور های مجازی را برای شمادوستان توی این تاپیک قرار داده ایم
سرور های انگلیس ما دارای 192 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
سرورهای فرانسه ما دارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 6 هسته ای هستند
و سرور های امریکای مادارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
این سرور از هارد های ساس برخوردار هست و افت سرعت به هیچ عنوان احساس نمیشود
ترافیک سرور ها نا محدود هست
افر های ما :
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
رم 2گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ 24000 تومان
رم 2گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 25000 تومان
رم 1گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 18000 تومان
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
رم 1گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 16000 تومان
رم 512 امریکا باهارد 60 گیگ ماهانه 12000 تومان
برای دیدن موجودی و خرید سرویس ها از لینک زیر اقدام کنید
وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره تماس : 09391574930
تماس یاهو: shayan.asgarpour@yahoo.com
لطفا در هنگام سفارش توی قسمت توضیحات بنویسید چه سیستم عاملی میخواهید
ساعت کاری ما ۱2 صبح تا ۱۲ بامداد هست
سوالی بود در خدمتم
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
ویرایش توسط PENOIL : March 2nd, 2013 در ساعت 14:20
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.K.H.A., AhriMAN_7211, alikhkh, amir.kik, amir.killer, amir_tara67, ariansafaei, arian_online, baranblog, etanol, expert, farshid2345678, forever1373, hack2hacker, HADNEZ-ICT, Hamid_s2022, heshi, hostarya, irandac, korosh-MD, LiGA, masoud-h, MR-Vazin, navid2zp, omid021, payamk, Room66, sirousb, techno2001, vira1368
-
March 2nd, 2013 14:14
# ADS
-
April 9th, 2013, 23:33
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نوشته اصلی توسط
aliqq
داداش این سرور 1 گیگ آمریکا پس کی حاظر میشه ؟! شما گفتی پیش فروشه 4-5 روزه آماده میشه الان 8-9 روز گذشته خبری نشده هیچ ! جواب تیکت هم 2 روزه ندادی جواب اس ام اس هم ندادی !!
کیفیت سرورات خوبه ها اما توی ساپورتت کمبود نیرو کاملا حس میشه !
سلام
متاسفانه سروری که توی امریکا سفارش دادیم دیناسنتر سخت افزارش تموم شده و گفته باید چند روز صبر کنید
ماهم منتظریم تا دیتاسنتر اوکی کنه
تا چایی که بتونم حواب میدم ۹۰ درصد تایمم روی پشتیبانی هست خیالتون راحت باشه
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2013, 23:42
Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
متاسفانه سروری که توی امریکا سفارش دادیم دیناسنتر سخت افزارش تموم شده و گفته باید چند روز صبر کنید
تایید میشه پشتیبانی هم برای ما بخوبی انجام میدن
ممنون
-
-
April 10th, 2013, 00:02
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
این تیکت رو هم رسیدگی کنید
۱ روز برای نصب ؟!
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
-
-
April 10th, 2013, 00:05
عضو جدید
پشتيباني صفــر بي برو برگرد. خسته شديم التماس كنان ازش يه چيز خواستيم و انجام نداد. هزاربار تماس بگير هي يه ربع يه ربع ديگه انجام ميدم حالا هم تلفن مارو جواب نميده .
-
تعداد تشکر ها از DownloadCenter به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2013, 01:26

نوشته اصلی توسط
iamsecret
جواب میدم
-
-
April 10th, 2013, 01:28

نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
داداش ما تیکت انصراف بزنیم پولمونو پس میدی ؟! چون برام مقدور نیست بیشتر ازین صبر کنم !
پولشم نمیخواد بریزی به حسابم بریز تو همون پنلم که سرویسای دیگه ای که ازت دارم سررسیدشون اومد تمدید کنم !
اوکیه !؟ تیکت بدم الان !؟
-
-
April 10th, 2013, 01:29

نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
پشتيباني صفــر بي برو برگرد. خسته شديم التماس كنان ازش يه چيز خواستيم و انجام نداد. هزاربار تماس بگير هي يه ربع يه ربع ديگه انجام ميدم حالا هم تلفن مارو جواب نميده .
مشکلات شما همیشه نرم افزاری بوده
ساپورت نرم افزاری دیرتر از همه انجام میشه
شما که دوست دارید اینجا پیگیر بشید پس نیازی نیست تلفنتون رو جواب بدم چون هرچی کمکتون میکنم شاکی تر هستید درحالی که انتقال فایل - نصب و کانفیگ ای ای اس و باقی کارهایی که خواستید ساپورت نرم افزاری هست و نباید ساپورتتون کنم با این جال کمکتون کردم با این حال ایول به روتون!! لطفا کنید از سایت پیگیر باشید و اینجا ساپورت نیست برای بار ۱۰۰۰رم هست بهتون میگم از این به بعد پست هاتون رو جواب نمیدم و مستقیم گزارش میدم
موفق باشید
-
-
April 10th, 2013, 01:30

نوشته اصلی توسط
aliqq
داداش ما تیکت انصراف بزنیم پولمونو پس میدی ؟! چون برام مقدور نیست بیشتر ازین صبر کنم !
پولشم نمیخواد بریزی به حسابم بریز تو همون پنلم که سرویسای دیگه ای که ازت دارم سررسیدشون اومد تمدید کنم !
اوکیه !؟ تیکت بدم الان !؟
تیکت کنید از روی یک سرور دیگه خالی شده رم ۱گیگ بهتون تحویل بدم و اسمتون هم واسم پیغام خصوصی کنید
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2013, 02:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
PENOIL
مشکلات شما همیشه نرم افزاری بوده
ساپورت نرم افزاری دیرتر از همه انجام میشه
شما که دوست دارید اینجا پیگیر بشید پس نیازی نیست تلفنتون رو جواب بدم چون هرچی کمکتون میکنم شاکی تر هستید درحالی که انتقال فایل - نصب و کانفیگ ای ای اس و باقی کارهایی که خواستید ساپورت نرم افزاری هست و نباید ساپورتتون کنم با این جال کمکتون کردم با این حال ایول به روتون!! لطفا کنید از سایت پیگیر باشید و اینجا ساپورت نیست برای بار ۱۰۰۰رم هست بهتون میگم از این به بعد پست هاتون رو جواب نمیدم و مستقیم گزارش میدم
موفق باشید
از آسمون به زمين ميباره يا از زمين به آسمون.
هيچ كدوم از تيكت هاي مارو انجام ندادي. صد بار تلفن آخر گفتي خودت بگرد پيدا كن !!!
هر دفعه گفتي الان درست ميكنم درست ميكنم باز درست نكردي ...
اشتباه من اين بوده هر بار چه تلفنن چه تيكتي محترمانه و دوستانه صحبت كردم متاسفانه ايراني جماعت همينه تا يه چيز كلفت بارش نكني كلاهش رو قاضي نميكنه پيش خودش .
در هر صورت تيكت از ديروز زده شده منتظر پاسخ گوئي هستم. پشتيباني هر سرويس وظيفه هست نه لطف ارباب به رعيت.
-
-
April 10th, 2013, 02:34

نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
از آسمون به زمين ميباره يا از زمين به آسمون.
هيچ كدوم از تيكت هاي مارو انجام ندادي. صد بار تلفن آخر گفتي خودت بگرد پيدا كن !!!
هر دفعه گفتي الان درست ميكنم درست ميكنم باز درست نكردي ...
اشتباه من اين بوده هر بار چه تلفنن چه تيكتي محترمانه و دوستانه صحبت كردم متاسفانه ايراني جماعت همينه تا يه چيز كلفت بارش نكني كلاهش رو قاضي نميكنه پيش خودش .
در هر صورت تيكت از ديروز زده شده منتظر پاسخ گوئي هستم. پشتيباني هر سرويس وظيفه هست نه لطف ارباب به رعيت.
مطمعن هستید جواب داده نشده؟!
اوکی تیکت کنید پشتیبانی های نرم افزاری شمارو با دریافت هزینه انجام میدم
پشتیبانی ما فقط رفع مشکل سرور هست نه انتقال فایل یا کانفیگ ای ای اس و اینجو جیز ها
هر درخواست نرم افزاری دارید تیکت کنید بعد از دریافت هزینه براتون انجام میشه
ادبتون رو هم رعایت کنید وگرنه باهاتون مثل قوانین برخورد میکنم شب خوش
ویرایش توسط PENOIL : April 10th, 2013 در ساعت 02:40
-