کیفیت سرور هاشون عالی هست ! ولی با ایرانیها مشکل دارند !
کیفیت سرور هاشون عالی هست ! ولی با ایرانیها مشکل دارند !
پی سی ول رو یکی از بچه ها اسپانسر شده ! قضیه دقیقش رو باید در بیاریم !
Justhost و Eukhost کیفیت بسیار خوبی دارند به خصوص Euk
با ایران مشکل دارند گفته نشده که به ایرانی ها نمیفروشند.
بگید کسی از خارج از ایران براتون ازش هاست بگیرد.
-----
گزینه های دیگر : تبلیغ
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
با ایران مشکل دارند گفته نشده که به ایرانی ها نمیفروشند.
بگید کسی از خارج از ایران براتون ازش هاست بگیرد.
-----
گزینه های دیگر : تبلیغ
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
سلام من تجربه خرید ازشون رو دارم این کوپن رو وارد کن ماه اول 1 سنت میدی (hgc25 ) البته وقتی گرفتی بهت میگه که باید کارتی رو که ازش خریدی اسکن کنی و براشون بفرستی فکر کنم یه کارت شناسایی هم میخواد که دیگه قوز بالا قوزه ولی من بهت justhost رو پیشنهاد میکنم با ایرانی ها هم کار میکنه این دنگ و فنگ ها رو هم نداره من خودم ازش دارم راضی هستم پشتیبانی هم 20 کوپونش یادم رفته ولی یه سرچ کنی برا بار اول 50 درصد تخفیف میگیری ولی اگه برا دانلود نمیخوای webhostingpad پیشنهاد میشه که ارزونه ولی پشتیبانیش 18 است
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
اگه اصرار داری خارجی باشه جاست هاست انتخاب خوبیه
من که نه ولی خیلی ها انجام میدنبا paypal يا ... هر چي كه - شما مي تونيد واسم واريز يا انجام بديد ؟
پیش میاد خیلی خوبم پیش میاددر ضمن اين unlimited كه ميگن 100 گيگ يا 200 گيگ هم پر كنيم مشكلي پيش نمياد ؟؟
نامحدود یعنی محدودیتی نمی زارن نه اینه بزنی سرور رو بترکونی
مثلا چقد مي تونم تو آپلود كنم ؟؟؟
-----------------------------------------------
اگه هم كسي هست مي تونه برام انجام بده من بهش پول مي دم
ساليانه چقدره ؟
تایید میشه
ولی 20 % لود سرور میده که خیلی خوبه سعی کن فایل هاتو زیپ بذاری چون حال باز کردنشو ندارن در ضمن اگه فایل هاتو دلیت کردن به خاطر اینه که ازشون بک آپ نخریدی من هم این بلا سرم اومد وقتی بهشون گفتم گفتند باید 20 دلار سالانه بدی که بک آپ روزانه بگیری ولی من زرنگی کردم یکیشون اسمش آنا بود و بابا بزرگش ایرانی بوده یعنی اصلیتا ایرانی هست مخش رو زدم واسم برشون گردوند بعد بک آپ گرفتم
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
سالی 120 دلار با پی پال هم قبول میکنن یه شرکت هست "کیاسان کارت" قیمتاش بد نیست
ولی اگه منو بگی با کارت بدی بهتره چون بعدا باید تایید کنی و دردسر داری
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
اینم آدرس سایتی که من ازشون دارم سرعتش رو تست کن خداییش آپ تایم 20 pishtazdownload.com
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
با جاست هاست صحبت كردم ميگه كه سقف اپلود 10 مگ هست و php دو مگ سقفش
ویرایش توسط starkboy : February 1st, 2010 در ساعت 00:49
اینا رو نمیزاشتی خیلی بهتر بود . خیلی بد نوشتی و کلی غلط داری تو نوشته ها و اصلا قواعد دستور زبان رو بکار نبردید . بهتره دوستانی که تو کار سرور و هاست هستند یه دوره اموزش زبان انگلیسی برن ضرر نداره باور کنید خیلی موثر هست
I dont understand english very well
may I ask you a question about your services
و ......
ویرایش توسط AfraWeb.net : February 1st, 2010 در ساعت 00:48
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)