آذر آنلاین رسما به آذر آفلاین تغییر وضعیت داد![]()
![]()
![]()
عکس گویای همه چیز هست
azar.jpg
آذر آنلاین رسما به آذر آفلاین تغییر وضعیت داد![]()
![]()
![]()
عکس گویای همه چیز هست
azar.jpg
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
سلام.بله یکی از بیخودترین ها هستن.
ازشون دامنه خریدم بعد یه هفته بلاخره تو اون گفتگوری آنلاین گیرشون آوردم.
میگن *****ه و پولا برگشت میدیم
ولی هنوز که هنوزه اینکارا نکردن
شرکت کاملا بیخودیه.
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
با درود
من الان 1 ساله ازشون ریسلر دامنه دارم زنگ زدم میگم میخوام موجودیم که 10 دلار هست رو برگردونید و پنل رو ببندید
میگن تیکت بزنید بررسی میشه اگرم برگرده برمیگرده تو پنلتون در آذرانلاین نه حساب خودتون بعد به ناچار مجبور شدم 1 دامنه باهاش ثبت کنم موقع ثبت دامنه تو پنل ریسلر در مورد قسمتی از پنل سوال کردم جواب ندادن و فرار کردن هر دو تلفن خاموشه - ای دی یاهو رو خاموش کردن
پشتیبانی سایتشون هم تماس رو رد میکنه
منم الان قیافم اینجوری شده![]()
منم سرویس گرفتم اصلا پشتیبانی نداره !!!!
و همچنان مشکلات رو در رو هستیم با آذر آفلاین ماستینگ ...
عزیز برادر میگم شرکت نیست باز شما میگی شرکت؟
آره اینا اصلا یه کمپانی خیلی بزرگ هستند در حد ماکروسافت
خبر فوری خبر فوری
پس از چندین ماه اذر انلاین موفق به ثبت دومین های من شد
براشون دست بزنید
بالاخره تونستن این کاره مشکلو به اتمام برسونند با تلاش وکار فراوان شبانه روز(+ یه خورده تهدید)![]()
پول بنده رو با کسر کارمزد 5 درصد عودت دادن ، معلوم نیست سر کدوم بدبختی رو کلاه گذاشتند ازش پول گرفتند پول منو با تاخیر چند هفته ای پس دادن
ولی خبری از خسارت صد هزار تومنی که بهم زدند نشد
جالب تر اینه که ادرس لاگین هاستشون رو ادرس آذر آنلاینه و کسی هم که ریسیلر میگیره یعنی میخواد کسی نفهمه از کجا ریسیلر خریده با این کار همه یوزرا میفهمن از کجا خریده!
شاید این کار رو نوعی تبلیغ بدوند ولی در اصل تبلیغ به ضررشونه چون کیفیت سرویساشون اینقدر بد بود صدای مشتری های من درومد و همه میدونستند از کجا خریدم برا همین اس اون سایت براشون خراب شد و دیگه ازش چیزی نمیخرن!
سایت من یه سایت پر فروش کارت شارز بود که از بس تراکنش ها نا موفق بود و مشتری ها هی زنگ میزدن که کلا به مشکل بر خوردم
مبلغ بالایی برا تبلیغات تو چند تا سایت داده بودم که همش شد ضرر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)