-
January 31st, 2012, 09:16
عضو جدید
پرداخت ارزی / PayPal / صدور ویزا کارت / نرخ روزانه دلار
سلام
در سایت رنک بازار امکان صدور ویزا کارت مجازی ( غیر قابل شارژ ) و پرداخت های پیپال و ... را داریم.
در صورتی که مشتری دائم با باشید از تخفیف های ما هم می توانید استفاده کنید و یا اگر تمایل دارید می توانید نماینده ما باشید.
صدور ویزا کارت
پرداخت ارزی
البته سرویس های دیگری هم داریم اما چون مربوط به این بخش از انجمن نبود معرفی نکردم.
* پرداخت ها در کوتاه ترین زمان انجام می شود
* لطفا برای پرداخت هایی که به دیتاسنتر ها یا سایر سایت ها انجام می شود دقت کنید. ما مسئول پرداخت هستیم و مشکلات ناشی از عدم تحویل سرویس یا کالا متوجه ما نیست
* در پرداخت های پی پال در صورت نیاز به ریفاند، این کار باید از طریق گیرنده وجه صورت گیرد.
با احترام
ویرایش توسط rankbazar : April 11th, 2013 در ساعت 00:39
-
تعداد تشکر ها ازrankbazar به دلیل پست مفید
3245, ALI-US, arian_online, centralhop, debbiglidwell, dertgtr, GharbHost, glxx, hosinaa, irandac, jenatmilad, lvlehrad, mariean, mobinhost.in, Raid_10, Saati, scary-x2, shingo, tarfand08, thanker, wanener, websazha, zouscript
-
January 31st, 2012 09:16
# ADS
-
April 7th, 2013, 13:18
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت ارزی / PayPal / صدور ویزا کارت / نرخ روزانه دلار
با تشکر از ایشان
مجداد پرداخت دیگری برای بنده انجام دادند
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
April 7th, 2013, 19:34
عضو انجمن
پرداخت دیگری توسط ایشان انجام گرفت
از سرعت عمل ایشون بی نهایت سپاسگذارم
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
-
April 7th, 2013, 21:52
عضو جدید
منم پرداخت پیپال دارم ولی متاسفانه ظاهرا آنلاین نیستند
-
-
April 7th, 2013, 22:45
عضو انجمن
پرداخت در رداستیشن با موفقیت انجام شد .
با تشکر از ایشون .
-
-
April 7th, 2013, 23:10
عضو جدید
آقا خداییش ایول پرداخت آی وب با قیمت مناسب و سرعت عمل تووپ انجام شد :دی
-
-
April 7th, 2013, 23:18
یک پرداخت دیگه به صورت آنی برای من انجام دادن. ممنون از ایشون.
-
-
April 8th, 2013, 00:02
پرداختی به لایت اسپید برای ما انجام دادن
-
-
April 8th, 2013, 00:43
مثل همیشه پرداخت های زیادی برای ما انجام دادند
-
-
April 8th, 2013, 02:59
سلام ببخشید با هدیه ویزا کارت میشه از سایتهایی ک فقط پی پال رو پشتیبانی میکنن خرید کرد؟ منظورم اینه ک ویزا یه نوع پیپاله یا جدا هستن از هم؟ من صدتا سوال دارم نمیدونم کدومو بپرسم.
راستش من میخام واسه کالاهای سایتی مثله obostore.com مشتری پیدا کنم و سفارش بگیرم(لوازم جانبی موبایل) و از این سایت بخرم و وارد کنم. حالا یه مشکلی دارم. کسی برام واریزها رو انجام نمیده. میگن اگه با پی پال واریز کنیم چون ایران تحریمه و اگه کالای فیزیکی بخری حساب پی پالمون بسته میشه. تاحالا کلی مشتری داشتم ک چون نتونستم دلار به حساب سایت بریزم مشتری رو از دست دادم. لطفا راهنمایی کنید؟ یه راه مطمئن و بی دردسر. ممنون
-
-
April 8th, 2013, 13:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
djalikhafan
سلام ببخشید با هدیه ویزا کارت میشه از سایتهایی ک فقط پی پال رو پشتیبانی میکنن خرید کرد؟ منظورم اینه ک ویزا یه نوع پیپاله یا جدا هستن از هم؟ من صدتا سوال دارم نمیدونم کدومو بپرسم.
راستش من میخام واسه کالاهای سایتی مثله obostore.com مشتری پیدا کنم و سفارش بگیرم(لوازم جانبی موبایل) و از این سایت بخرم و وارد کنم. حالا یه مشکلی دارم. کسی برام واریزها رو انجام نمیده. میگن اگه با پی پال واریز کنیم چون ایران تحریمه و اگه کالای فیزیکی بخری حساب پی پالمون بسته میشه. تاحالا کلی مشتری داشتم ک چون نتونستم دلار به حساب سایت بریزم مشتری رو از دست دادم. لطفا راهنمایی کنید؟ یه راه مطمئن و بی دردسر. ممنون
برای خرید از سایت فوق راه حل هایی داریم که در صورت نیاز می توانیم در اختیار شما قرار دهیم
برای این منظور از طریق آی دی یاهو ما در تماس باشید
با احترام
احمدی
-
تعداد تشکر ها از rankbazar به دلیل پست مفید