این قالبشم که رایگانه.. بعید می دونم همون هاست دی ال باشه.. !!!
این قالبشم که رایگانه.. بعید می دونم همون هاست دی ال باشه.. !!!
پس من کجا هاست دانلود یا سرور مجازی بگیرم؟
بچه ها میگن که توی تهران میشه اون رو ارزان خرید.اما من که تهران نیستم.چیکار کنم؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
حجم کلی فایل های شما چقدر است ؟
عزیز به تهران و اصفهان بودن اصلا ربط ندارهیه نفر هاست دانلود رو 100 گیگ از تهران گرفته بود سالیانه 100هزار تومان.در صورتی که هیچ جا این قیمت رو نمیدن
اونایی هم که هاست میفروشن از تهران خریدن
چون فروش از داخل سایت است نون بربری نیست که بری دم در مغازه تا بخری .
در گوگل سرچ کنید هاست دانلود با حجم 100 گیگ می تونید پیدا کنید .80 گیگ.
میتونم 10 گیگ هاست بگیرم و بهد انتقال بدم به سرور مجازی؟
اگه این کار رو کنم فایل ها نابود نمیشن؟ (مثلا من آدرس بازی 1 رو زدم: balyan.ir/game/1 اگه اونا رو انتقال بدم به سرور مجازی لینک این بازی تغییر میکنه؟)
اگر هم پیدا نکردید بهتر است که سرور مجازی خریداری کنید . که ماشالله فروشنده زیاد است
اول وارد مخابرات تهران میشه و اونجا به این فروشنده ها فروخته میشه و بعضی از اونا هم به ما میندازنعزیز به تهران و اصفهان بودن اصلا ربط نداره
چون فروش از داخل سایت است نون بربری نیست که بری دم در مغازه تا بخری .
اگه توی گوگل بود که تاپیک نمیزدمدر گوگل سرچ کنید هاست دانلود با حجم 100 گیگ می تونید پیدا کنید .
اگر هم پیدا نکردید بهتر است که سرور مجازی خریداری کنید . که ماشالله فروشنده زیاد است
فقط میهن وب هاست معتبره که هاست دانلود اون یکم گرونه
ارزان تر سراغ ندارید؟من تازه میخوام سایت بسازم و زیاد پول ندارم خرج کنم
سلام :دی به نون بربری توحین نکنین -------------------------- بهتره شما سرور مجازی تهیه کنین و با زمپ یا چیز دیگه رو همون وی پی اس سایتتون رو استارت بزنین چون مشکلات کم تر سراغتون میاد و چون حجمتون زیاده بفکر فضای پشتیبان باشین به قول امضای یکی از دوستان که یادم رفته کی بود امنیت مطلق نیست
LET'S GO
tele : @sa2jad
سرور مجازی یکم گرونه
نمیشه فعلا 5 گیگ بگیرم؟یا 2گیگ بگیرم؟
کجا میتونم سرور مجازی معتبر و ارزان تهیه کنم؟
یکی از دوستان که یادت رفته کیه و اینجاش عجیبه که امضلا اون یادته.هر چند من معنی امضا اون شخص محترم ناشناس رو نفهمیدمبه قول امضای یکی از دوستان که یادم رفته کی بود امنیت مطلق نیست![]()
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : April 6th, 2013 در ساعت 21:04
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)