-
April 5th, 2013, 14:12
بهترین و امن ترین نرم افزار ریموت؟
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان و مدیران محترم
من یک سرور اختصاصی ساختم و به دنبال یک نرم افزار امن برای ریموت دسکتاپ به سرور هستم و نرم افزارهای زیادی را پیدا کردم اما شک دارم که کدام بهتر و ***ایمن تر است چون من قبلا از ریموت دسکتاپ ویندوز استفاده میکردم و وقتی ارتباطهای سرور را بررسی میکردم متوجه شدم که افرادی به دنبال هک کردن ریموت هستند و فقط از یک آیپی هم به پرت 3389 متصل نبودند دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند با تشکر.
-
-
April 5th, 2013 14:12
# ADS
-
April 6th, 2013, 13:17
پاسخ : بهترین و امن ترین نرم افزار ریموت؟

نوشته اصلی توسط
mr9898
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان و مدیران محترم
من یک سرور اختصاصی ساختم و به دنبال یک نرم افزار امن برای ریموت دسکتاپ به سرور هستم و نرم افزارهای زیادی را پیدا کردم اما شک دارم که کدام بهتر و ***ایمن تر است چون من قبلا از ریموت دسکتاپ ویندوز استفاده میکردم و وقتی ارتباطهای سرور را بررسی میکردم متوجه شدم که افرادی به دنبال هک کردن ریموت هستند و فقط از یک آیپی هم به پرت 3389 متصل نبودند دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند با تشکر.
دوستان عزیز اگر در این زمینه تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید ...
-
-
April 6th, 2013, 13:20

نوشته اصلی توسط
mr9898
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان و مدیران محترم من یک سرور اختصاصی ساختم و به دنبال یک نرم افزار امن برای ریموت دسکتاپ به سرور هستم و نرم افزارهای زیادی را پیدا کردم اما شک دارم که کدام بهتر و ***ایمن تر است چون من قبلا از ریموت دسکتاپ ویندوز استفاده میکردم و وقتی ارتباطهای سرور را بررسی میکردم متوجه شدم که افرادی به دنبال هک کردن ریموت هستند و فقط از یک آیپی هم به پرت 3389 متصل نبودند دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند با تشکر.
دوست عزیز راه حلش تغییر پورت ریموت هست من اموزشش رو گذاشتم تغییر پورت rdp برای افزایش امنیت سرور
-
تعداد تشکر ها ازexpert به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2013, 13:33
دوست عزیز شما هم می تونی پورت rdp رو تغییر بدین و هم می تونید اجازه ریموت رو فقط به یک ip خاص بدید. برای امنیت بیشتر هم می توانید rdp رو روی بستر ssl بیارید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازuper به دلیل پست مفید
-
April 6th, 2013, 13:35
نرم افزار ultra vnc چطور است؟ من قبلا از جایی سرور مجازی داشتم و طوری تنظیم کرده بودند که با یک ایپی دیگر به سرور متصل می شدم و کلا ریموت را خاموش می کردم
-
-
April 6th, 2013, 14:02

نوشته اصلی توسط
uper
دوست عزیز شما هم می تونی پورت rdp رو تغییر بدین و هم می تونید اجازه ریموت رو فقط به یک ip خاص بدید. برای امنیت بیشتر هم می توانید rdp رو روی بستر ssl بیارید.
موفق باشید.
امکانش هست توضیح یا آموزشی در این مورد بدید که به چه نحو میشه rdp را بر روی ssl قرار داد؟
-
-
April 6th, 2013, 17:37
می تونید با برنامه WinSSHD یه تونل بزنید بین سرور و کلاینت بعد از کلاینت ریموت بزنید به سرور.
-
-
April 6th, 2013, 17:53
عضو انجمن
با سلام شما همون پرت رو تغییر بده امنیت برقرار میشه دنباله چیز دیگه نباش .
شماره تماس : 77395636-021
09123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
تعداد تشکر ها از ezat1 به دلیل پست مفید