ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
آقا اصلا سرویس های نوین وی پی اس بد ، ما هم همه اینجا کلاه بردار و بی سواد میخوایم مردم رو فریب بدیم فقط هم سروریس های شما خوبه و شمایی صادقی
دوستان فقط از ایشون بخرید
بهتون دسترسی میدن برید تعداد وی پی اس ها رو ببینید و به جای تست از speed test از سایت پیکو فایل دانلود میکنند براتون که خدایی نکرده فریب کاره نشه
راضی شدید هاپولی جان ؟ بیخیال شو دیگه .
================================
من دیگه ادامه نمیدم چون تاپیک کلا از مسیر منحرف شده![]()
در ضمن حرف نمیزنم دارم تایپ میکنم!
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
شما انقدر میگید تاپیک منحرف شده ...چه علاقه ای به کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــشــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ دادن دارید ؟
اگر سن شناسنامه ای مهم بود که ... !
با این ماچ و بوسه ها که حواله میدید ...مثل اینکه انحرافات جن...(!) دارید شما ها ....حتما پیش مشاور برید.... دنبال راه حل خوب باشید ... اینطوری حیف میشید. جای رشد در مسیر صحیح دارید![]()
درود به همه دوستان ،
من چیزی زیادی در مورد هارد نمیدونم ولی این رو خیلی خوب میدونم که این سرویس هایی که من دارم از 2 3 نفر از فروشندگان محترم کیفتشون خیلی کمه ،
برای مثال من یک نمونه تست از هارد یکی از وی پی اس هام قرار میدم ، خودتون نتایج رو مقایسه کنین
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)