عجب،
مسخره نیست؟
من از صمصم قلب با شما ابراز همدردی میکنم،
آقایون یک تحقیق انجام بدین،برید دنبال ددی سرور در ایران و بگید که قرارداد میخواهم،تا نمونه قرارداد را خدمتتان بدهند و بینید اوضاع از چه قرار است،
آیا میدانید دیتاسنترهای ایرانی حق فسخ قرارداد برای خود قائلند حتی بدون دلیل؟
آیا تا بحال دیده اید که یکی از دیتاسنتر ها به همچین انجمن هایی وارد بشوند و از حق خودشان دفاع کنند؟
آیا با توجه به هزینه زیاد سروریس ها در دیتر سنترهای ایرانی،چه توجیهی برای استفاده از این سروریس ها برای ما وجود دارد؟غیر از پینگ تایم پایین در ایران است؟اگر اینترنت ما از 100 نمونه *****ینگ نمیگذشت و ما پینگ قابل قبولی در کشورهای دیگر داشتیم آیا 100 سال سیاه از خدمات دیتاسنترهای داخلی استفاده میکردیم؟(نه من وطن فروش نیستم، وطن فروش خودتی.)این صحبت مربوط به زمانی است که $ 1000-1200 حواله اش بود...سرور با سرعت حداقل 100 مگ زیر 50-60 $ (حدودا 60 تومان ما)آن هم اختصاصی بود حالا کار به گرانی دلار نداریم.
آیا میدانید با بلاترین سرعت دانلودی که من از دیتاسنترهای ایرانی دیده ام چند مگ بوده است؟ 2 مگ یعنی نهایتا" حدود 20-24 مگابیت....و معمول سرعتی که به سرورهای اختصاصی میدهند حدود 5 مگابیت و سرعت دانلود حدودا" 400-600 کیلوبیت میباشد.
در مورد پارس آنلاین
من تماس گرفتم خواستم ازشان سرور مجازی خریداری کنم،گفتم آقا نمونه قرارداد بفرستید میخواهم قرارداد را مطالعه کنم ،گفتند برای چه سرویس گفتم برای سرور مجازی،گفتند برای سرور مجازی نمیدهیم برای ماهی 100 هزارتومان،برای سرور اختصاصی میدهیم....
شما زنگ بزنید خودتان چک کنید ،انقدر پول دارند که نیازی به شما ندارند،راحت میگویند که می توانید از جای دیگر سرویس بگیرید!
یه ریتورن به ابتدای بحث : مسخره نیست؟
وقتی اینترنت با ترافیک 2 گیگ حدودا" 20 تومان به مردم بدبخت میچپونند ،برای چه بیایند خود را به زحمت بیندازند یک سرور برای شما راه اندازی کنند،برق امنیت... تامین کنند آن هم با پورت به قول خودشان 100 مگ آن هم با ترافیک 100 گیگ به شما بدهند 100 تومان نه شما بگید خدا را خوش میآید؟برای چه ضرر کنند،
حرف نزنم سنگین ترم...b-)